Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד הרחבת המימ TACO ל TACO BAGS

Trump always chickens out, Bibi always gets shafted 

(רק שיהיה ברור, לא ע"י טראמפ- ע"י איראן, חמאס, חיזבאללה... תבחרו את הטרוריסטים התורנים שלכם)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 34 דקות, falou כתב:

ייבים חו״ל לבריאות נפשית?!

אנשים מתים. חיילים מתים. אפשר לחשוב שזה הבליץ על לונדון. מפונקים ואגואיסטים.

למה להסתפק בבליץ של לונדון (שגם ממנו אנשים ברחו לאיזורים אחרים)? בא נשווה להירושימה..

אני לא מבין איך ההשוואה לתקופות קשות יותר מבטלת את הקושי של אנשים היום?

אנשים מתים? חיילים מתים? בדיוק!! ואנשים פה חווים את המוות הזה כבר שנתיים וחצי. תגיד לילדים שסובלים מחרדות ולאנשים שכבר שנתיים וחצי על כדורים ותרופות שהם מפונקים, כי בלונדון סבלו יותר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

למה להסתפק בבליץ של לונדון (שגם ממנו אנשים ברחו לאיזורים אחרים)? בא נשווה להירושימה..

אני לא מבין איך ההשוואה לתקופות קשות יותר מבטלת את הקושי של אנשים היום?

אנשים מתים? חיילים מתים? בדיוק!! ואנשים פה חווים את המוות הזה כבר שנתיים וחצי. תגיד לילדים שסובלים מחרדות ולאנשים שכבר שנתיים וחצי על כדורים ותרופות שהם מפונקים, כי בלונדון סבלו יותר.

ביטול חופשה בחול זה לא קושי. זה ויתור על פינוק. 

כל שאר מה שכתבת לא קשור לעניין. 

חופשה בחול זה קצפת ותותים לא צורך קיומי. 

בזמן מחנה לקטר על זה זה פשוט גועל נפש 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שכל ההנחות לגבי מה יהיה עוד שבועיים או עוד חודש הן רק הנחות.

גם לפני כן היו הנחות שטראמפ לא יתקוף, שהוא קשקשן, שלא יחזור החטופים. מספיק לחזור רק פה בשרשור אחורה ולראות שבסוף הכל נבואות, לכאן או לכאן.

אבל אם מדברים רק על מה שקורה כרגע - פח אשפה שהסכימו להפסקת אש. אין בזה היגיון. הנאיבי שבי רוצה להאמין שההיגיון הוא כדי להתארגן למשהו בהמשך.נחיה ונראה

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 53 דקות, SlowRide כתב:

הפסקת אש זמנית תמורת מעבר ספינות בהורמוז.

עוד לא קרה. נכון לשעה זו. 

פורסם
לפני 2 דקות, EliC25 כתב:

הנאיבי שבי רוצה להאמין שההיגיון הוא כדי להתארגן למשהו בהמשך.נחיה ונראה

לגבי טראמפ - בסוף הוא לא גאון. הוא איש עסקים.

הכל אצלו תן- וקח. הוא זרם עם נתניהו בתקווה שייצא עם ידו על העליונה.

בפועל - הציבור האמריקאי לא אהב שהדלק התייקר לו, שההוצאות גדלו וששוב הסתבכו במזרח התיכון ולכן טראמפ נערך לבחירות האמצע ומצמצם נזקים.

לא חושב שזה סוג של הפסקה להתחמשות. לדעתי זה בקרת נזקים התכוננות לבחירות. ימים יגידו.

• אהבתי 1
פורסם

אני לא רואה איך הפסקת אש שבסופה טראמפ מתקפל ונותן לאיראנים את כל מה שהם ביקשו עוזרת לו בסקרים, ולכן אני מניח שזה לא מה שיהיה.

פורסם
לפני 38 דקות, falou כתב:

בזמן מחנה לקטר על זה זה פשוט גועל נפש

לוקח ניחוש פרוע: אתה לא גר באיזור שהופצץ בתדירות של היישובים בצפון, יש לך ממד בבית ואף אחד מהמשפחה שגרה איתך בבית לא טופל נגד חרדות או דיכאון לפני המלחמה ולא התחיל להיות מטופל במהלכה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

ה לא קרה ורק ספקולציות

פתיחת הורמוז. כתוב בהודעה שלי. 

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

לוקח ניחוש פרוע: אתה לא גר באיזור שהופצץ בתדירות של היישובים בצפון, יש לך ממד בבית ואף אחד מהמשפחה שגרה איתך בבית לא טופל נגד חרדות או דיכאון לפני המלחמה ולא התחיל להיות מטופל במהלכה.

מה הקשר?

התשובה לכל אלו זה נופש הכרחי בחו״ל?

זה הפתרון לחרדות של כולם?

או פאריז או כדורים?

אני עובד במוסד רפואי. יש לי אנשים בצוות שהיו בעזה ועכשיו בלבנון. כל המוסד על הרגליים ומתחת לאדמה. אף אחד לא בחופש. כולל האדמיניסטרציה. 

הבכיינים זה כולם תושבי מרכז שאין להם סקי. 

• אהבתי 3

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

מה הקשר?

אז צדקתי? 

לפני 9 דקות, falou כתב:

הבכיינים זה כולם תושבי מרכז שאין להם סקי.

עברת אחד אחד אני מבין

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, stx כתב:

אני לא רואה איך הפסקת אש שבסופה טראמפ מתקפל ונותן לאיראנים את כל מה שהם ביקשו עוזרת לו בסקרים, ולכן אני מניח שזה לא מה שיהיה.

את האמריקאי מעניין כמה כסף הוא משלם בסוף החודש.

אם הדלק מתייקר והכל מסביבו מתייקר תאמין לי שהמלחמה במזרח התיכון, כרגע, לא מעניינת אותו.

מעניין אותו שבגלל המלחמה הוא משלם יותר. 

כשיהיה איום ישיר על ארה"ב התמונה תשתנה.

יוקר המחיה זה אישיו גדול מאוד בארה"ב וכרגע טראמפ חייב לטפל בזה כי אחרת הוא ישלם על כך.

הנה, רק הצהיר על הפסקת אש ומחיר חבית נפט ירד דרסטית והבורסות עלו.

לומר שאין קשר בין סיום המלחמה לבין עליה בסקרים זה להיות מנותק מכל הנתונים במשוואה.

נכון, יש מכה באגו, אבל טראמפ הוא איש עסקים ועכשיו העביר את השרביט למחלקת השיווק. עכשיו הם צריכים להתחיל לעבוד.

פורסם
Just now, asix כתב:

יוקר המחיה זה אישיו גדול מאוד בארה"ב וכרגע טראמפ חייב לטפל בזה כי אחרת הוא ישלם על כך.

איך הוא ישלם על כך? עוד כהונה בכל מקרה לא תהיה. גם לא הדחה.

גם את בחירות האמצע שצפויות להפוך את מאזן הכוחות בקונגרס הוא כנראה כבר לא ישנה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 36 דקות, פינדר כתב:

אז צדקתי? 

עברת אחד אחד אני מבין

במה צדקת?

שצריך חופשה בחול כי אנשים נפגעו נפשית וזה הפתרון ולכן עוסקים בזה?

ממש לא. 

מפונקים על טורבו

פורסם
לפני 38 דקות, asix כתב:

לומר שאין קשר בין סיום המלחמה לבין עליה בסקרים זה להיות מנותק מכל הנתונים במשוואה.

נכון, יש מכה באגו, אבל טראמפ הוא איש עסקים ועכשיו העביר את השרביט למחלקת השיווק. עכשיו הם צריכים להתחיל לעבוד.

לא אמרתי שאין קשר, אמרתי שאני לא רואה איך התקפלות תתורגם לעליה בסקרים.

מצד שני, אני לא חי את הלך הרוח שם וכמה היסטרי זה עוד דולר במחיר של גלון אז ייתכן שאתה צודק. העניין שאני לא חושב שטראמפ דביל וגם לא פראייר שביבי סובב אותו על האצבע - אם הוא נכנס למלחמה שם, הוא ירצה לצאת עם הישגים.

פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

מחיר הנפט.

הכל קם ונופל על מחיר הנפט. 

טראמפוש רצה להשתלט על הנפט של האיראנים. לא הלך לו. יוצא משם עם הזנב בין הרגליים. 

ואנחנו? מבחינת העולם, אננו יכולים (וגם נמשיך, לפי איך שזה נראה ) לה...תדיין פה. 

קשה לי מאד לראות את הגלגל חוזר לאחור והמלחמה נמשכת, עד שהאיום עלינו יוסר. אפילו שזה טראמפ. מקווה שאני טועה. 

רק אם תהיה לטראמפוש אפשרות להשתלט מראש על חארג' והנפט, ולהבטיח שהמחיר לא יעלה, הוא ישקול לחזור ללחימה. 

איך כתב לו מישהו מהממשלה היום, 

image.thumb.png.0391bf73faa00825a57fbdfb7195817c.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...