Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 51 דקות, פינדר כתב:

לא הבנתי מה אמור לעצבן אותי במה שכתבת.

אם סבבה לך או למיקי - סבבה, אני לא נגד. יש המון שטענה כזאת תפריע להם ממה שהיא מכוונת אליו. 

לפני 44 דקות, mikyl כתב:

והיא חוזרת על עצמה היום ברוסיה של פוטין. נרטיב ישן, כל מי שמעז לעזוב, מתויג מיד כבוגד במולדת.

מה ברוסיה, בפוסט הזה זה בישראל. אני חושב אגב שהנרטיב היום ברוסיה טיפה שונה ומתחלק בין קבוצות שברחו כי לא רוצים לחיות תחת פוטין, לבין כאלה שעוזבים לקצת ומתכננים לחזור. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
ציטוט

הבעיה אינה העזיבה, או לפחות לא רק, אלא המשך ההתעסקות וההטפה לאזרחי המדינה ממקום מושבם החדש

איזה משפט מפגר. 

ציטוט

בבחירות האחרונות נקבע חד-משמעית שקואליציית הימין בשילוב החרדים והציונות הדתית הם הרוב במדינה

זה פשוט שקר. 

ציטוט

במקום לייבב על שינויי חקיקה זמניים, או לקונן על ציבורים שלא תורמים, דווקא אדם חזק ואמיץ כמוה, שחי והתפרנס מאהבת הקהל במשך שנים - דווקא היא מהעוזבים הראשונים

אני בטוח שאם המצב היה הפוך והממשלה תהיה משוחררת מהכת החרדית ותדרוש מכל האזרחים למלא את חובותיהם בצורה שווה, הליצן הזה היה מטיף לרילוקיישן בטענות של פאשיזם/כפיה חילונית/אנטישמיות בדיוק כמו הפאולה הזאת שהוא מדבר עליה. החברים שלו החרדים כבר מזמן איימו לעזוב לחו"ל אם יכריחו אותם להתגייס.

הגמל שלא רואה את הדבשת שלו, גרסת הwoke right הישראלי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

קח, תקרא, אולי תבין:

https://www.facebook.com/share/p/1DMNAht6kq/

עוד קשקשן בשקל ותשעים. יבגני סיכם את זה יפה.

שמע, לביביסטים באמת שאין מראות בבית. להזכיר לך מה הם עשו כאשר בנט הפך לראש ממשלה? לא על איזה משהו שהוא עשה או לא עושה, אלא פשוט כי הם איבדו את השלטון והכוח. ממש דמוקרטים נפלאים, מצביעים פה אחד לפי המנהיג שב ושוב, אבל הם דמוקרטים (רק כאשר הם מנצחים).

הבחורה עזבה, לא איימה לעזוב אלא עזבה, לפי הביביזם גם אסור לא לעזוב וגם לא להעביר ביקורת. 

פורסם

האתוס הישראלי אף פעם לא אהב את מי שעזב את הארץ. עתם הביטוי ״עולים״ ו״יורדים״ מצביע על משהו ערכי. והקצת יותר זקנים בינינו זוכרים את רבין מדבר על ״נפולת של נמושות״ - זה היה לפני כ-50 שנה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לא להסכים עם הגישה של עזיבה במקום התמודדות, זה לגיטימי.

אבל להגיד למי שעוזב ומעיז לדבר על זה שישתוק ויפסיק להטיף זה חוסר מודעות עצמית של איי קיו נמוך במיוחד. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מסכים עם הגישה של ישראל לאורך השנים, בה אם אתה לא נמצא בישראל אתה לא יכול להצביע בבחירות לכנסת. זה לגיטימי ונכון בעיני. אבל זה שאתה לא גר בישראל לא אומר שאסור לך להעביר ביקורת על ההתנהלות במדינה.

לגבי ההגיגים שהבחור כתב - אני לא מסכים איתם לחלוטין.

• רעיון טוב! 2
פורסם

ה "גישה" הזו היא עיוות ועוולה.

כל עוד אדם הוא לא רק אזרח ישראלי אלא גם תושב ישראלי (קרי- משלם ביטוח לאומי, מס בריאות ועומד בחובות של תושב) אין שום סיבה לקחת ממנו זכויות.

כאשר אדם מבצע ניתוק תושבות- גם אם הוא אזרח, אתה צודק לחלוטין ואין סיבה לתת לו להצביע מחו"ל.

חובות באופן מלא אבל זכויות חלקיות- לא הוגן בעליל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

נפולת של נמושות

גם לצ'יץ היה איזה משהו דומה על תל אביבים שיצאו מהעיר בזמן מלחמת המפרץ. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

נפולת של נמושות״

אני חושב שהזמנים השתנו. מי שעוזב היום, או חושב לעזוב, לא עושה את זה כי הוא מפחד מהחמאס או מהאירנים. הם עוזבים כי הם מפחדים מהתהליכים שעוברת החברה הישראלית.

מה שדרור רפאל ושאר הסתומים מסרבים להבין, זה שלעזוב מדינה שאתה לא מסכים עם הכיוון שהרוב בה הולך אליו, זה הצעד הכי מכבד והכי דמוקרטי שיש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

מה שדרור רפאל ושאר הסתומים מסרבים להבין, זה שלעזוב מדינה שאתה לא מסכים עם הכיוון שהרוב בה הולך אליו, זה הצעד הכי מכבד והכי דמוקרטי שיש

בצד שלהם מאמינים שאם זה שנבחר דמוקרטית מוליך את המדינה לאבדון מותר וצריך לפגוע בו פיזית כדי שמישהו אחר יוכל להחליף אותו בקלפי ובכך בעצם לתת צ'אנס נוסף לדמוקרטיה.

מה יותר דמוקרטי מזה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, garicho כתב:

אני מסכים עם הגישה של ישראל לאורך השנים, בה אם אתה לא נמצא בישראל אתה לא יכול להצביע בבחירות לכנסת. זה לגיטימי ונכון בעיני. אבל זה שאתה לא גר בישראל לא אומר שאסור לך להעביר ביקורת על ההתנהלות במדינה.

זה נושא שתמיד יהיה שנוי במחלוקת.

באופן אירוני, מותר לי להצביע במשאלי עם בשוויץ למרות שאני כל חיי בערך מתגורר בארץ...

אישית מכיוון שיש לי אפס מעורבות בשוויץ עצמה אני מעדיף לא לבקר מבחוץ ולא להשפיע מבחוץ. לא נשמע לי הוגן.

שוב, אישית.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

אני חושב שהזמנים השתנו. מי שעוזב היום, או חושב לעזוב, לא עושה את זה כי הוא מפחד מהחמאס או מהאירנים. הם עוזבים כי הם מפחדים מהתהליכים שעוברת החברה הישראלית.

אני חושב שהשימוש במילה "פחד" פה חוטא לאמת.

לדעתי הרבה אנשים עוזבים מתחושת תסכול, עצב על הכיוון שהכל תפס, ומעל לכל- תחושה שהעתיד שלהם כבר לא נמצא פה והיומיום שלהם הפך לבלתי נסבל.

זה לא פחד בכלל. 

אגב, אני לא מכיר אפילו אדם אחד שעזב נטו בגלל המצב הביטחוני. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 15.1.2026 בשעה 20:14, יובל .מ. כתב:

מכניסים בספירה שלהם מתנחל כמו ליברמן ואיש שמאל קיצוני כמו יאיר גולן. 

יאיר גולן רחוק מלהיות שמאל קיצוני ואני בספק אם אפשר לכנות אותו שמאל בכלל.
בכלל כל ההגדרות שמאל/ימין הן לא רלוונטיות.
בסוף זה או תמיכה בהשתמטות, מקורביזם, עבריינות ושחיתות או נסיון לפחות לבנות מדינה נורמלית שבה כולם נושאים בנטל ובונים עתיד משותף. כן, כולל הערבים והחרדים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 4

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...