Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אני לא מצדיק אותם, אני אומר שזה קל לבקר אותם מהמזגן. הפ עןשים את המשימה בים הכי סיזיפיות שיש למי שנמצא בשטח ישראל בניגוד לכל מיני אנשים שממציאים לעצמם תפקידיפ בקריה, והפרקליטות הצבאית ערכה עליהם סרטונים והדליפה כמו עבריינים, זה מתחסר לאירועים נוספים כמו הלוחם שנחקר בחשד ל*רצח מחבל* או לוחמים אחרים שיצאו מהרצועה, נעצרו, נחקרו והתאבדו כמו הלוחם בשדה תימן.

אבל זה לא מפריע לך להחליט שהם דחפו לחמאסניק סכין בתחת, לקבוע את תוצאת המשפט (שוב, על בסיס סרטונים ערוכים) ולגמור להם את החיים.

עכשיו תמשיכו להגן על העבריינים מהפרקליטות.

עכשיו גם תמצאו את הפלאפון שזרקה בים נראה מה עוד היא הדליפה לגיא פלג.

עוד תגובה קלאסית של ימין על מלא.

אתה לא היית בנעליים שלהם, אז אתה לא יודע איך זה ומבקר אותם מהמזגן.

יחד עם זאת, זה לא קרה. אתה החלטת שהם דחפו לחמסניק סכין על סמך סרטון ערוך.

זה לא מפריע לך להגן על הדיפ סטייט.

הנה כמה בעיות:

1. אם החמאסניק נפל על הסכין על הלבד, למה אני צריך לדעת איך זה להיות בנעליים שלהם? מה זה משנה?

2. אני אכן לא יודע איך זה. אז מה? זה נראה לך קו הגנה משפטי סביר? אבל כן, ברמה הכללית אני כמובן חושב שיש בעיה של התאמה לתפקידים בצבא בפעמים רבות. כתבתי על זה בהקשר של גלעד שליט, ועצבנתי חלק מהחברים פה, אם אתה זוכר.

3. אני לא קובע שום דבר. הוגש נגד החברים האלו כתב אישום לפני שפורסם הסרטון. נבחרי הציבור שלך וחבריהם, אותם החברים ששרו לרמטכל לפני שנים שרבין מחפש חבר, הגיבו לזה בפריצה לבסיס צהל. כבר שנתיים המחנה שלך מחרטט שבגלל הפצרית והיועמשית לא מנצחים את החמאס. שזה הגיוני. אם היו נתנים לדחוף חופשי סכין לתחת של כל חמאסניק, הם היו בורחים וכל העזתים היו עוזבים מרצון. היא הגיבה לזה בצורה מפגרת. אבל את הבסיס זה לא משנה. הוגש נגדם כתב אישום.

4. את תוצאות המשפט אני לא קובע. את החיים שלהם אני לא יכול להרוס. אני לא שופט. אני אפילו לא יודע מי הם. איך קוראים להם. כלום. 

5. איש מאיתנו לא הגן על העבריינים מהפרקליטות.

6. מה שנאמר הוא, שבגלל אנשים כמוך, כן כן, אתה, עם כל הסימטריות וחירטוטי אמישלות, נוצרת פה מדינה שבה יש חוק נפרד ליהודים וערבים, תלוי קונטקסט. וזה יותר גרוע מזה. כשהגיבורים שלך יבואו לרסס בm16 מי שיפריע להם להפוך את כיכר דיזנגוף לבית כנסת, גם נגלה שהשמאל אשם בעצם כי הוא שכח מה זה להיות יהודים או משהו.

7. ועוד, שזה שקר גס להגיד שהפצת הסרטון גרמה לנזק חסר תקדים לישראל. כי הסרטון ומה שקרה סביבו דווקא יצאו מראית עין שישראל מטפלת בפושעי מלחמה או סתם עבריינים אלימים במדים כשיש חשד שמישהו מתנהל ככזה. וזה בניגוד למה שנבחרי הציבור שלך אומרים, משדרים, מבקשים ודורשים שיקרה.  

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אהה.. אז פתאום כן אפשר למצוא תירוצים למעשה פלילי? רואים לך..

היא הייתה מאלה שיושבים במזגן

לפני שעתיים, stx כתב:

תגיד, ביסודי היו לך רק בדידים 10?

על הקו בין בוגדת לצדיקה, היא לא נמצאת בנקודה של הצדיקה. אני אכתוב שוב - לא נמצאת בנקודה של הצדיקה.

היא גם לא נמצאת בנקודה של הבוגדת.

אם תסכים עם הנקודה הזו, נוכל להתווכח איפה היא כן נמצאת.

1 זה צדיקה, 10 זה בוגדת. 

היא מעל 5 או מתחת?

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

וזה יותר גרוע מזה. כשהגיבורים שלך יבואו לרסס בm16 מי שיפריע להם להפוך את כיכר דיזנגוף לבית כנסת, גם נגלה שהשמאל אשם בעצם כי הוא שכח מה זה להיות יהודים או משהו.

די נו. אפשר להפסיק עם הפאניקה בבקשה?

בינתיים אתם מאיימים עלינו עם כדור בראש:

https://www.facebook.com/share/r/19zfvDEx9c/

• מצחיק 2

פורסם
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

אז אם לסכם, זה יותר קרוב לרדיפה, או לתפירת תיק, מאשר לטיעון הנגדי.

דימום מהעכוז מעלה חשד לתקיפה מינית.

שבע צלעות שבורות, נקב בריאה, קרע ברקטום. אם אתה חושב שזה סביר שכל זה מפגיעה עצמונית, אתה כנראה חושב שמועדון קרב מבוסס על סיפור אמיתי.

image.thumb.png.d6c698c21989de9180b4fdb799822dc4.png

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

רק לי מפריע שהכל נעשה בגסות, בלי תחכום, בלי מחשבה קדימה?

צריך לעצור חיילים בחשד כלשהו? נעשה פשיטה באמצע היום(?) על אחד הבסיסים המתוקשרים באותה תקופה. נעשה סצנות כאילו לא מדובר במחבל נוחבה נתעב.

רוצים להדליף סרטון? מחברים שני סרטונים ביחד בצורה חובבנית ומשאירים פתח לקונספירציות

צריך להיפטר מהטלפון? עושים סימפוזיון שלם עם "רכב נטוש", "מכתב התאבדות". שופכים עוד שמן למדורה הקונספירציות. על הדרך מבצעים פיגוע הסברתי לקונספט הפרקליטות, בפרט הצבאית.

הכל מרגיש כל כך half ass. איך האנשים האלה הגיעו בכלל לתפקידים כאלה בכירים?

אם כבר קונספירציות - הם כבר מצאו לזה פתרון, שנתיים חקירה סמויה ודווקא היום חשפו שחיתות בהסתדרות.

מפתיע.

Just now, פינדר כתב:

דימום מהעכוז מעלה חשד לתקיפה מינית.

שבע צלעות שבורות, נקב בריאה, קרע ברקטום. אם אתה חושב שזה סביר שכל זה מפגיעה עצמונית, אתה כנראה חושב שמועדון קרב מבוסס על סיפור אמיתי.

image.thumb.png.d6c698c21989de9180b4fdb799822dc4.png

על החתום, הפצ"רית.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
פורסם (נערך)

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

לא טענתי שהוא שבר לעצמו צלעות או ניקב את הריאה. דיברתי על ההאשמות בהתעללות מינית.

כל התעללות בעצור היא חמורה, אבל יש הבדל עצום בין מכות לבין תקיפה מינית, גם תודעתית וגם מבחינת דעת הקהל.

יש הבדל בין "חיילי צה"ל מרביצים לערבים" לבין "חיילי צה"ל אונסים ערבים".

https://edition.cnn.com/2024/08/09/world/video/israel-sde-teiman-alleged-prisoner-abuse-footage-diamond-tsr-digvid

וראה איזה קטע, לקחו את הסרטון שהדליפו בערוץ 12, לקחו את אותן ההאשמות שהושמעו שם (עדויות לתקיפה מינית, למרות שהסרטון לא מראה דבר כזה), ופרסמו ב-CNN. אחרי זה עוד אומרים שזה נועד "להגן" על צה"ל, או שזה לא גרם לפגיעה חמורה בדעת הקהל העולמית.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

על החתום, הפצ"רית.

היא חתמה על הדו״ח במיון?

Just now, gadik6 כתב:

לא טענתי שהוא שבר לעצמו צלעות או ניקב את הריאה. דיברתי על ההאשמות בהתעללות מינית.

כל התעללות בעצור היא חמורה, אבל יש הבדל עצום בין מכות לבין תקיפה מינית.

אז אתה טוען שאחרי ששברו לו 7 צלעות ועם נקב בריאה, זה נשמע לך סביר שהוא זחל חזרה לתא שלו ודחף לעצמו עצם לישבן.

אין ספק, עכשיו הכל נשמע הגיוני.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

אה-הא. לשחרר ציוץ עוקצני זה מאוד חמור, אבל לפרסם סרטון עם טענות שקריות על התעללות מינית, להשחיר את חייל צה"ל, להרוס להם את החיים, ואז עוד להתנהג כאילו כלום לא קרה, זה בקטנה.

תיקנתי לך את המשפט.

טוב, זה לא כאילו כתבתי שהיא ביצעה פשע וצריך לחקור ולהעניש אותה או משהו כזה.

אה, רגע, כן כתבתי.

עוד חלק דבילי במדיניות הסדורה שלך:

אתה חושב שינון מגל הוא "ימין"? אתה חושב שעמית סגל הוא "ימין"? אתה חושב שהיושבים כרגע בכסאות הממשלה הם "ימין"?

החונטה ששולטת כרגע במדינת ישראל מראה דמיון מובהק לשמאל טוטליטארי-קומיניסטי של הסובייטים, לא מקדמת ולא מממשת שום מדיניות ימין.

תמשיך עם החלוקה הדמיונית שלך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

אתה חושב שינון מגל הוא "ימין"? אתה חושב שעמית סגל הוא "ימין"? אתה חושב שהיושבים כרגע בכסאות הממשלה הם "ימין"?

תיכף גם יגידו שההסתדרות זה שמאל..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

משהו קצת הציק לי עם המבצע החדש, "יד לוחצת יד".

יש ביטוי קשור, דומה מרד, "יד רוחצת יד".

חשבתי שפשוט השתבש להם הביטוי קצת.

כנראה שלא.

image.thumb.png.c0bdd52e7c680ce52770f746cf839427.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 10 דקות, Pika007 כתב:

אתה חושב שינון מגל הוא

הוא די סולוביוב.

לא הצלחתי עדיין מי עמית סגל...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 58 דקות, gadik6 כתב:

אבל לפרסם סרטון עם טענות שקריות על התעללות מינית, להשחיר את חייל צה"ל, להרוס להם את החיים, ואז עוד להתנהג כאילו כלום לא קרה, זה בקטנה.

לפרסם סרטון של התעללות חמורה עם חשד לתקיפה מינית זה לא להשחיר אף אחד. אותו חייל השחיר את עצמו והרס לעצמו את החיים כשבחר לבצע את המעשה.

לפני 48 דקות, gadik6 כתב:

לא טענתי שהוא שבר לעצמו צלעות או ניקב את הריאה.

שברת פעם כמה צלעות יחד?
לנגב את התחת אתה לא תוכל שלא לדבר על להחדיר לעצמך משהו שיגיע עד לריאה וינקב אותה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

הייתה אחת, צעקנית, טלי גוטליב שמה, שצעקה ממש בתחילת הפרשה שזאת הפצ"רית שהפיצה את הסרטון, ועוד דרשה לקבל את הטלפון שלה, כי לטענתה יש שם הוכחות.

וואלה אם היינו מתנהלים לפי הצעקות של טלי גוטליב כנראה שהכל היה דומה יותר לחקירה של אייס ונטורה בשילוב עם קגב ואנסים היו מתהלכים ברחוב חופשי חופשי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

רק תיקון קטן:

1. אלה לא חיילים "ערסים" - זה אולי נוח לחשוב ככה, אבל לפחות ממה שאני זוכר, חלקם נראים "סתם אשכנזים".

2. זה לא חמאסניק אקראי - מדובר במחבל נוחבה בכיר, שנדרש לעבור חיפוש עקב תלונה על חיילי המ"צ ששמרו עליו (יש דיבורים על כך שהטריד חיילת, אבל לא זוכר אם יש סימוכין לכך). כלומר אקראי זה לא היה.

3. הם לא דחפו סכין לתחת, אלא תואר כי הוא נפצע מחפץ חד בקרבת הרקטום. עורכי הדין של החשודים טוענים כי זה קרה במהלך החיפוש או לפני/אחרי, אבל לא בוצע בכוונה (כלומר לא הייתה "דקירה"). מציע לחכות להכרעת הדין, בטרם קובעים משהו.

4. המעשה אכן מוצדק, אחרי מה שמחבלי הנובחה עשו, אבל הוא לא תקין. זה לא סותר אחד את השני.

5. הסרטון הראשוני שפורסם על ידי גיא פלג וערוץ 12, ולאחר מכן הופץ בארץ ובעולם, זה סרטון מבושל. למעשה, מדובר בחיבור של 2 סרטונים. אנשים משום מה נוטים לשכוח את זה.

6. גם ההאשמות הראשוניות על הטרדה מינית, או מעשה מגונה בעציר, שגם הם הגיעו לכל הארץ ולכל העולם, זה גם לא קרה. מה שנשאר כרגע בכתב האישום זה התעללות חמורה.

7. למה אף אחד לא מדבר על מה שעברו החטופים אחרי פרסום הסרטון המבושל, והסיפורים על הטרדה מינית?   הרי אם בגלל התבטאויות של בן גביר הם חטפו מכות, מה קרה אחרי פרסום הסרטון?

8. ועוד משהו שלא הצלחתי למצוא את התשובה עליו - אם גיא פלג קיבל סרטון "מבושל" שמורכב מ-2 סרטונים, ואנחנו יודעים שהסרטון הועבר מהפרקליטות, מי למעשה ביצע את ההלחמה של 2 הסרטונים לסרטון אחד?   ומה היה האינטרס שלו?

9. המעשה של הפצ"רית זה לא "רעידת אדמה", זה פגיעת אסטרואיד - לא רק שהיא פגעה ובגדה בכל מה שהיא אמונה עליו, השחירה את ישראל, צה"ל, וחייליו, בארץ ובעולם, היא גם שיקרה לבג"צ, שיקרה לממשלה, ניהלה חקירה פיקטיבית, כדי למצוא את המדליף, לכאורה, ועכשיו גם העלימה ראיות. 

10. הפצ"רית היא הסמכות המשפטית העליונה בצה"ל - מעבר לזעזוע שגורם כה בכיר מרשה לעצמו להתנהל בצורה הזאת (אני לא מדבר על ההדלפה, אלא על מה שקרה לאחר מכן), קשירת הקשר של בכירי הפרקליטות הצבאית זה על גבול הבגידה.

11. שמחתי לעזור.

1. ערסים לא מחייב שיהיו מזרחים

2. שוטר בכיר אבל לא קריטי

4. אני יכול להבין כשאתה נלחם מולו ואתה מצליח להוריד אותו ואחרי זה אתה עושה בו שפטים אבל כשהוא אזוק, בחייאת זום זום, קצת עלוב, לא?

5. מדובר בבעייה בהקלטה - אין פה סרטון מבושל

7. פתאום זה חשוב מה קורה אם עושים x?

8. כי אלו סרטונים עוקבים?

10. אם כך אז ההחלטות שלהם מהשנתיים האחרונות נגועות ולכן אפשר להעמיד אותן למשפט בבית המשפט בהאג, לא?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שמתם לב כמה הודעות יש פה על הרקטום של מחבל, ואף מילה על החטופים החללים שנותרו בשבי תודות לממשלה שלנו?

אף מילה על וועדת חקירה ממלכתית? 

אלו הדברים החשובים באמת. 

יש שחיתות, יש פשע, תנו למערכת החוק למצות את הדין עם הנאשמים, ככל שהם יימצאו אשמים. 

הקשב הציבורי לא צריך לצאת מהאיזון ומהכיוון החשוב לכולנו, כקולקטיב. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...