Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אף אחד מהחטופים לא יחזור בחיים, רק בפוקס.

מתים לא הולכים להפגין בקיסריה.

אוותר על לשפוך את מה שאני חושב על קואליציית המוות.

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE
  • אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

למה אף חטוף לא חזר בחיים?

חזרו אבל רק בגלל לחץ ופעולות צבאיות. לא בגלל בקשה מנומסת מחמאס...

מה חסר לתושבי עזה? למה שיסכימו לשחרר חטופים אם החיים אולי טיפה קשים אבל הם מקבלים מה שהם רוצים?

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 7
פורסם

אתה מחובר למה שקורה פה או שהיית בחופש שנה? כבר היה הסכם מוסכם, עליו היה אפשר להתבסס ולשפר דברים אבל האשם תוקע עיזים בכל דרך אפשרית, למרות שכל מי שאינו פוליטיקאי מהקואליציה אומר לו שנוכל להתמודד בעתיד עם ההשלכות. 

יש משמעות להציל את אלו שהפקרת בעבר. הם לא סטטיסטיקה או אייטם בחדשות. הם המדינה.

• אהבתי 2

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע למה כל כך קשה לראות את זה. 

חטופים לא חוזרים חיים בעסקה כי אין עם מי לעשות עסקה. 

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הדיווח מהבוקר הוא שהנרצחים שהוחזרו היום נרצחו ככל הנראה בימים האחרונים, ומי ששמר עליהם ברח כי פחד שצהל מתקרב.

גם זו תוצאה של לחץ צבאי.

אני לא יודע אם יש עם מי לעשות עסקה או לא, אני יודע מי מוביל את הקואליציה והממשלה בישראל, על מה הוא התווכח עם שר הבטחון שלו לפני יומיים וחצי ומה מעניין אותו. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 25 דקות, MadCat_LE כתב:

אתה מחובר למה שקורה פה או שהיית בחופש שנה? כבר היה הסכם מוסכם, עליו היה אפשר להתבסס ולשפר דברים אבל האשם תוקע עיזים בכל דרך אפשרית, למרות שכל מי שאינו פוליטיקאי מהקואליציה אומר לו שנוכל להתמודד בעתיד עם ההשלכות. 

עם מי אתה מנסה להתווכח? עם דף מסרים?😂. אפילו להבדיל בין זמן עתיד (יחזרו) לעבר (חזרו) הוא לא מתוכנת.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 45 דקות, עדי-אל כתב:

חזרו אבל רק בגלל לחץ ופעולות צבאיות.

חזרו בגלל פיסות מודיעין מקריות, לא בגלל איזה לחץ מוסדר או פעולות צבאיות מתוכננות מראש. האמת העצובה היא שאין לנו מספיק מודיעין בשביל כל החטופים, או חטופים באופן כללי. כשמתגלה משהו, פועלים. לכן הלחץ הצבאי לא באמת משיג משהו, בטח לא היום, אחרי 11 חודשים ואחרי שגם ככה כל הרצועה עיי חורבות.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עסקת החטופים בוצעה בגלל לחץ צבאי כולל מצור. לא בגלל מילים יפות 

עכשיו מקבלים חיסונים, אוכל, מים, חשמל, דלק. למה להם להתפשר?

לפני 49 דקות, MadCat_LE כתב:

היה הסכם מוסכם שפוצץ ע"י.... חמאס

לפני 34 דקות, fatboy1340 כתב:

עם מי אתה מנסה להתווכח? עם דף מסרים?😂. אפילו להבדיל בין זמן עתיד (יחזרו) לעבר (חזרו) הוא לא מתוכנת.

אם תעשה את אותם פעולות שעשית בעבר כנראה שבעתיד כן ישוחררו חטופים 

הבנת את זה אינטלגנט?

פורסם
לפני 32 דקות, עדי-אל כתב:

ברור. החיים דבש בעזה עכשיו. במשרד לידי בדיוק מתלבטים בין רילוקיישן ללונדון לרילוקיישן לעזה. בכל זאת, מקבלים דלק, תרופות וחיסונים.

אתם כל כך מאוהבים באמונה שכל דבר אפשר לפתור בעוד כוח, שאתם פשוט לא משאירים מקום לספק שהגענו לנקודה שבה זהו. זה נגמר. ולכן כשישראל מפעילה עוד לחץ צבאי, התוצאה היא חמסניקים שיורים בשבויים ישראלים ורוצחים אותם, כדי לברוח ולא להתפס על ידי צהל. ולא איזו עסקה מדומיינת בה סינוואר מבקש סליחה ופשוט משחרר את כל מי שנשאר בחיים.

ומילא זה. מילא מה שהיה עומד על הפרק זו באמת איזו דילמה מורכבת בין מה שנכון ברמה הלאומית לבין ויתור על עסקה. המצב הוא הפוך. האופציות הן ניסיון להגיע לעיסקה והפסקת אש. או מלחמה איזורית. אבל דניאלה וייס ואורית סטרוק לא מרשות לזוז מפילדלפי. ובלי זה אין ממשלה. אז מלחמה איזורית עדיפה. אולי בסוף עוד נפעיל את הלחץ הצבאי האדיר שלנו גם על טהרן, וככה כולם יחזרו הביתה.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא קצת פשטני להציג את זה ככה?

מנסים לגרום לנו לחשוב שזה הכל בגלל ציר פילדלפי, שנחשוב שאם ביבי יסכים לוותר עליו זהו נחתמת עסקה עוד היום. אם רק x היה עושה y תגיע הגאולה. זה די כמו פרדיגמות של דתיים.

לדעתי זה לא כזה פשוט, אני כבר לא מאמין לפרשנוית של אף אחד בתקשורת בארץ. כולם זייני שכל מהמעלה הראשונה, כל אחד פה שיודע לחבר 2 מילים יכול להחליף אותם ביצירת התוכן...

אף אחד לא יודע מה פרטי העסקה ועל מה היא לכאורה נופלת כל הזמן. אף פעם זה לא שותף עם הציבור בצורה פורמלית חוץ משמועות והדלפות של "גורם מדיני בכיר". ככה משחקים לציבור בראש.

פשוט עושה רע לראות איך מהמצב החרא שאנחנו נמצאים בו כל אחד מנסה למשוך לכיוון שלו ולנצל את הטרגדיה של אלה שאשכרה נפגעו. ממש על הפנים. לא יודע איך כל זה יגמר בסוף אבל האנשים שהביאו עלינו את הצרה הזו חייבים להענש בכל חומרת הדין. הציבור יצטרך תקופת ריפוי של שנים רבות מהנזקים שגרמו לנו ממשלות הליכוד והשותפים. ועוד הרבה מהנזק בכלל עוד לא ידוע.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 53 דקות, עדי-אל כתב:

חיסלת את כל חמאס ולא החזרת כלום בעסקה. אמרת אנחנו מעלים את הלחץ כדי להגיע לעסקה ולא הגעת אלא רק הרגת את החטופים כמו שאמרו לך שיקרה.

איפה החטופים והעיסקה שהבטחת?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הדילמה היא פשוטה 

או להיכנע לחמאס או להילחם בחמאס.

אם כבר לא מלחמה בחמאס תגרום למלחמה אזורית כניעה לחמאס כן.

דבר אחד אני יכול להסכים איתך מהממשלה הזאת לא תבוא הישועה. אבל מה שאתה מפספס ששום עסקה לא תצא ממילים יפות. 

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

חיסלת את כל חמאס ולא החזרת כלום בעסקה. אמרת אנחנו מעלים את הלחץ כדי להגיע לעסקה ולא הגעת אלא רק הרגת את החטופים כמו שאמרו לך שיקרה.

איפה החטופים והעיסקה שהבטחת?

רק שלא העלנו את הלחץ, הורדנו אותו.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

@עדי-אל אין בעיה להחליט אני מוותר על החטופים, לא מנהל שום מו"מ ומשמיד את חמאס עד האחרון שבהם ואם נצליח להביא אז הרווחנו.

באותה המידה אין בעיה להגיד אני מוותר על השמד חמאס כרגע והולך על החטופים כשאחר כך נראה מה עושים עם חמאס.

הבעיה היא שלא מחליטים ובינתיים גם החטופים מתים וגם חיילים נהרגים בדשדוש הזה. במלחמה אתה לא עומד אלא רץ קדימה בכל הכוח או שאתה משלם בדם.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

היה הסכם מוסכם שפוצץ ע"י.... חמאס

אם תעשה את אותם פעולות שעשית בעבר כנראה שבעתיד כן ישוחררו חטופים 

הבנת את זה אינטלגנט?

כמה חטופים שוחררו בעסקה? כמה שוחררו שלא בעסקה? מתמטיקה זה גם לא צד חזק, אה?

• אהבתי 2

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

מנסים לגרום לנו לחשוב שזה הכל בגלל ציר פילדלפי, שנחשוב שאם ביבי יסכים לוותר עליו זהו נחתמת עסקה עוד היום

אני לא חושב ככה. אני בהחלט חושב שההצבעה שביבי יזם נועדה למנוע עסקה כזו, מהסיבות המוכרות. ובתור אזרחי ישראלי, אני חושב שזה לגיטימי לבוא בטענות להנהגה שלנו לפני כל דבר אחר, על מה שנראה לי כקבלת החלטות לא עניינית.

• תוכן חדש...