Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

שוב מאיפה הביטחון הזה שהוא מתעקש על פילדלפי ובגלל זה אין עסקה?? 

אתה לא מבין, אם היה סיכוי של 1% לעסקה אז ההכרזה של נתניהו על ציר פילדלפי הורידה את הסיכוי לאפס.
בשביל זה הוא יצא בהצהרות האלה בשבועות האחרונים, בשביל זה הוא עשה את מה שעשה בקבינט.
לא אמרנו שאם הוא לא היה עושה את זה הייתה עסקה, אמרנו שהוא עשה את זה כדי למנוע עסקה, בדיוק כמו שעשה בפעמים הקודמות בתירוצים אחרים.
אם חמאס מחר בבוקר יגיד שהוא יסכים לנוכחות ישראלית בפילדלפי תהיה בטוח שהוא יכניס עז אחרת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

Brah

שוב מאיפה הביטחון הזה שהוא מתעקש על פילדלפי ובגלל זה אין עסקה?? 

מה הקהל הביביסטי רוצה לשמוע?

לא הצלחתי להביא לעסקה עם חמאס כי אני אפס

או

התעקשתי על ציר פילדלפי כי זה מסוכן אז חמאס פוצצו את העסקה 

אפשר לעשות מזה meme של דרייק...

לא אמרתי שבגלל זה אין עסקה. יכול להיות שאין סיכוי לאחת. אני יודע שהוא הביא את עניין פילדפלי להצבעה בקבינט. ואני יודע שאחת מהמטורללות מהציונות הדתית אמרה שאסור לזוז משם ואם זזים אין ממשלה. ואני יודע שהוא ביקש לדחות את הדיונים במשפט שלו כי הוא מנהל מלחמה. זה מה שאני יודע.

לקהל הביביסטי לא איכפת. המעשים בכלל לא משנים. זה לדעתי מה שאתה מפספס. ה-20-25 מנדטים שהולכים איתו ברובם ישארו שם לא משנה מה. תמיד יהיה מישהו אחר אשם. ולכן "לא הצלחתי להביא עסקה" לא יהיה. אבל יהיה כי האנשים שביבי שלח לקהיר לא יודעים לנהל מומ קשוח כמו מוכר הרהיטים שהם המליכו לעצמם. ו"התעקשתי על ציר פילדלפי" ישתנה במהלך העתיד בהתאם לתוצאה, כמו ההצבעה על ההתנתקות, כמו המימון של החמאס ושאר הדברים הטובים.

ולכן השאלה צריכה להיות איך השאר, שזה גם לא כולם כי זה לא כולל חרדים ואת הציונות הדתית, יכולים לגרום לביבי לזוז.

(אין לי דיעה על ציר פילדלפי וכמה הוא אקוטי. אין לי בעיה עם דיעה ימנית שמתעדפת את זה על פני שחרור חטופים. פשוט קשה להעביר במילים עד כמה אני לא סומך על ביבי והכוונות שלו)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

חמאס מחר בבוקר יגיד שהוא יסכים לנוכחות ישראלית בפילדלפי תהיה בטוח שהוא יכניס עז אחרת

אבל מה זה נותן לו?!

זה לא יעצור את המלחמה. זה הפסקת אש זמנית.

המשפט שלו לא ימשיך להתקדם. לא ירשיעו אותו תוך חודש. לחרטטן הזה קשה למצוא סיבות לדחות את הדיונים? הרי הוא מנהל עסקת חטופים! מוודא שסינואר לא עובד עלינו בעיניים! בודק שכל חטוף יעשה סלפי איתו!

הוא יציג את זה כהישג כביר וגלנט יחרטט שכח צבאי זה מה שהביא לעסקה, בשלב מסויים החיות האלה יחליטו שמספיק וחוזר חלילה למלחמות.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

פשוט קשה להעביר במילים עד כמה אני לא סומך על ביבי והכוונות שלו

לא סומך עליו ועל הכוונות שלו אבל מאמין לכל ההדלפות שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

לא סומך עליו ועל הכוונות שלו אבל מאמין לכל ההדלפות שלו.

זה שהיתה הצבעה על פילדלפי זה לא הדלפה שצריך לבחור אם לסמוך עליה, אלא עובדה יבשה. גם זה שגלנט התנגד וטען שזה בחירה בין זה לבין חטופים חיים. אני לא מצטט כאן כל מה שאומר "גורם מדיני בכיר". אבל אני לא חושב שביבי המציא הצבעה שלא היתה, כולם משתפים עם זה פעולה וזורקים את זה לתקשורת.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אבל מה זה נותן לו?!

זה לא יעצור את המלחמה. זה הפסקת אש זמנית.

המשפט שלו לא ימשיך להתקדם. לא ירשיעו אותו תוך חודש. לחרטטן הזה קשה למצוא סיבות לדחות את הדיונים? הרי הוא מנהל עסקת חטופים! מוודא שסינואר לא עובד עלינו בעיניים! בודק שכל חטוף יעשה סלפי איתו!

הוא יציג את זה כהישג כביר וגלנט יחרטט שכח צבאי זה מה שהביא לעסקה, בשלב מסויים החיות האלה יחליטו שמספיק וחוזר חלילה למלחמות.

אחת משתי אופציות:
1. אם השותפים מאיימים שבמקרה כזה הם יפילו לו את הממשלה זה דואג שהיא תמשיך.
2. אם הוא חושב שהוא לא יהיה מסוגל לתת פקודה לצבא לחזור לשם זה אומר שהמלחמה תיפסק ואז סיכוי סביר שהוא יצטרך להתמודד עם חקירות/בחירות.

שאלת אותי שאלה אז בוא נשאל אותך שאלה.
איזו סיבה היה לנתניהו לסנדל את המתווה שהוא עצמו הסכים עליו עם דרישה חדשה, פילדלפי, אם לשיטתך חמאס בכלל לא רוצה עסקה?

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

אבל מה זה נותן לו?!

מטרת העל היא בריחה מבחירות.

השותפים הטבעיים מאיימים שבלי פילדלפי יש בחירות.

מה כל כך מסובך?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

השותפים הטבעיים מאיימים לפרק את הממשלה על כל פלוץ ועדיין לא עשו את זה, וגם לא יעשו.

אתה יודע טוב מאוד למה.

לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

עריכה אחרונה לפני 19 דקות על ידי farkash7

לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

שאלת אותי שאלה אז בוא נשאל אותך שאלה.
איזו סיבה היה לנתניהו לסנדל את המתווה שהוא עצמו הסכים עליו עם דרישה חדשה, פילדלפי, אם לשיטתך חמאס בכלל לא רוצה עסקה?

מי אמר לך שהוא סינדל מתווה כלשהוא חוץ מההדלפה שלו?

במקום להגיד שהוא נכשל במשא ומתן הוא מציג את זה כהתעקשות על דברים ביטחוניים. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

ועדיין לא עשו את זה, וגם לא יעשו.

הם משחקים צ'יקן עם האדם הכי סחיט והכי לחוץ במזרח התיכון.

והם יודעים את זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מה? 😂
"במקום להגיד שהוא נכשל במשא ומתן" 😂 זו בדיחה?
הוא כבר שבועות מאשים את הנציגים שהוא שולח שהם לא יודעים לשאת ולתת והוא שעשה משא ומתן עם ההסתדרות כן יודע, למה אתה חושב שזה בכלל מעסיק אותו? הוא מצא אשמים גם לזה.

פורסם

ובמה עסוקים מקורבי ראש הממשלה? לנצל את ההפגנות ולפטר את גלנט. השב"כ צריך להיכנס למשרד ראש הממשלה ולעצור את הדבר הזה. תהיה מלחמת אזרחים? אז שתהיה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

הם משחקים צ'יקן עם האדם הכי סחיט והכי לחוץ במזרח התיכון.

והם יודעים את זה.

הם יודעים שאם יפרקו את הממשלה הסיכוי שלהם להיות שוב בממשלה אחרת לא גדולים, כי אם ביבי רועד מפחד בגלל בחירות גם הם צריכים.

לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

מה? 😂
"במקום להגיד שהוא נכשל במשא ומתן" 😂 זו בדיחה?
הוא כבר שבועות מאשים את הנציגים שהוא שולח שהם לא יודעים לשאת ולתת והוא שעשה משא ומתן עם ההסתדרות כן יודע, למה אתה חושב שזה בכלל מעסיק אותו? הוא מצא אשמים גם לזה.

נו מה הסתירה פה? זוהי שיטת העבודה.

אני לא נכשלתי להביא עסקה זה כי הצוות גרוע. בניגוד לגרועים האלה אני לא מוכן להתפשר על פילדלפי כי אני מר ביטחון. בגלל זה אין עסקה, כי אני נאבק לשמור על בטחון ישראל מהברחות נשק ממצרים. לא בגלל שחמאס לא רוצה.

זה ביבי קלאסי. עכשיו תאמין למה שאתה רוצה, לביבי או להיגיון בריא.

פורסם

זו באמת שעת המבחן של הקואליציה, האם המעשה של ההסתדרות יפרק לחלוטין את ההסתדרות עם צעדים כאלו ואחרים, כמו חוקים לביטול השליש, הרמת מסך לאגודות עותמנאיות או שזה סתם סערה בכוס תה.

כמו שאני מכיר את הקואליציה דמיקולו הזו, לא יעשו כלום, בעיקר יצעקו ויקללו את ההסתדרות.

בהתפרקות ההסתדרות ננוחם

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

את חמאס לא הצליחו לפרק אז את ההסתדרות?!

אי אפשר לחסל רעיון.

• מצחיק 3

פורסם
לפני 3 שעות, MostlyWicked כתב:

הדרישה של חמאס היא לא רק לנסיגה מציר פילדלפי אלא מכלל עזה.

זה נכון אבל מעלה את השאלה למה לביבי כל כך חשוב כעת דווקא ציר פילדלפי. הרי רוב המלחמה לא היינו שם.
התשובה היא - כדי להראות לבן גביר וסמוטריץ ועוד כמה אנשים שהוא חזק ולא מוותר.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...