Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מאבו עלי,

הפרשנויות שלו תמיד רדודות ברמה של טוקבקיסט מהספה. לא שאין לו זכות להביע את דעתו, אבל רמת האנליזה האסטרטגית שלו לא רלוונטית ולא שונה מכול אחד אחר ברחוב ולכן זה תמיד מעלה בי גיחוך כשהוא מבלבל את עצמו עם  סרט ה״מומחה״.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ואז תהיה לנו בעיה אם הם כן יסכימו כי אז ביבי יציב תנאים חדשים ואנחנו אלה שנאכל את הסנקציות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לצערנו אם עד עכשיו לא היה, כנראה גם לא יהיה.

השביתה היום, לא ברורה מטרתה. איך זה מפעיל לחץ על הממשלה לעשות עסקה דמיונית?

לפי חמאס, העסקה שהם מוכנים לדבר עליה זה רק הפסקת אש קבועה ויציאת הכוחות. זה ממש לא רק ציר פילדלפי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להערכתי סינוואר אתמול התמוגג מרוב אושר. 

הוא מצליח לשחק בציבור הישראלי לא פחות טוב, ואף יותר טוב, מביבי. כשחושבים על זה, זה די מרשים. הוא עושה בית ספר לכל השכונה איך משפיעים על הציבור הישראלי מתוך חור כמו עזה. בניגוד לגלגולים קודמים של הנהגת החמאס או בהשוואה לארגון טרור אחרים בסביבה, סינוואר הוא ללא ספק פוליטיקאי מוצלח. אני משער שזה קשור לזה שהוא צופה ומעורה מאוד בפוליטיקה שלנו, כנראה למד לא מעט כשהיה בכלא.   

ביבי. מבחינתי אם ביבי היה קם ואומר "ויתרתי על החטופים, תוסיפו עוד 109 הרוגים למניין המלחמה. אני לא מנהל מו"מ עם טרוריסטים" היה מביא לו יותר כבוד מאשר להיות נחש כמו שהוא עכשיו. מבטיח משהו אחד, עושה משהו אחר, לשלישי מבטיח 4 ואז לרביעי מספר שהוא יעשה 5. חוסר עמוד שדרה. הייתה לי תקווה קטנה שהוא לא יחריב לגמרי את הכל בשביל הכיסא, אבל הנה, יפה לו. מזעזע. 

• אהבתי 4

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, ניקו פ. כתב:

מבחינתי אם ביבי היה קם ואומר "ויתרתי על החטופים, תוסיפו עוד 109 הרוגים למניין המלחמה. אני לא מנהל מו"מ עם טרוריסטים" היה מביא לו יותר כבוד מאשר להיות נחש כמו שהוא עכשיו.

מבחינתך, כן. אולי גם מבחינתי.

בפועל, בשטח, אילו היה מכריז את מה שכתבת - לא היה שום הבדל במחאות / הפגנות,

חוץ מקריאות ״רוצח״.

אה, רגע, בעצם שומעים את הקריאות האלה מזמן...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, David32 כתב:

ולמה אז לדעתך נזכרו בו כזה מאוחר?

למה לא התחילו ממנו? למה ביבי לא לחץ עליו לפני זה?

כי ביבי הוא חתיכת אידיוט. גם יכול להיות שהיה לחץ מצד הבן גבירים בממשלה לא לכבוש אותו בתיקווה שעזתיים יוכלו לברוח למצרים, מה שלא התממש בגלל ההכנות של המצרים. ציר פילדלפי היה צריך להיות השטח הראשון שנכבש בעזה, פישלנו בגדול בעניין הזה.

לפני 14 שעות, David32 כתב:

אני אגיד לך למה, כי זה פשוט שקר. 

כול פעם מסמנים איזו מטרה ואומר שזה הכי חשוב.

כמו שכול פעם מביאים איזה נשק לאוקראינה ומנסים לעשות ממנו וונדרוואפה שיביא את הניצחון.

זה בדיוק אותו הדבר. ב-ד-י-ו-ק.

אז אין חשיבות אסטרטגית לציר ההברחה הכמעט יחיד של נשק לעזה? קדימה, בוא תסביר, אני מת לראות את הלוליינות המנטלית שנדרשת כדי להגיע למסקנה כזאת.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
פורסם
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

הפרשנויות שלו תמיד רדודות ברמה של טוקבקיסט מהספה. לא שאין לו זכות להביע את דעתו, אבל רמת האנליזה האסטרטגית שלו לא רלוונטית ולא שונה מכול אחד אחר ברחוב ולכן זה תמיד מעלה בי גיחוך כשהוא מבלבל את עצמו עם  סרט ה״מומחה״.

קודם כל, כולם במדינה "מומחים". אפילו המומחים האמיתיים שלנו במדינה הוכיחו שהם לא מומחים באמת.

דבר שני - אתה יכול לא להסכים עם מה שהוא מציע ברמת הצעדים, אבל אתה לא יכול לא להסכים עם הגישה של "תיזום ותתקוף".

לפני כשעה, Night Driver כתב:

ואז תהיה לנו בעיה אם הם כן יסכימו כי אז ביבי יציב תנאים חדשים ואנחנו אלה שנאכל את הסנקציות.

אם הם יסכימו להצעה אמריקאית ואנחנו לא אז מגיע לנו סנקציות.

עם כמה שאני חושב שביידן וקמילה לא קוראים את המפה נכון - ההצעות האמריקאיות דיי תואמות למה שאנחנו מחפשים ומאפשרות לנו להילחם גם אחרי השלב הראשון, השני, השלישי או העשירי.

פשוט צריך להוציא הודעה פשוטה עם 2 אותיות "כן". אפשר באנגלית ב-3 אותיות גם כי ביבי נואם מדהים באנגלית.

פורסם
לפני 37 דקות, ניקו פ. כתב:

הוא מצליח לשחק בציבור הישראלי לא פחות טוב, ואף יותר טוב, מביבי. כשחושבים על זה, זה די מרשים.

מה מרשים בזה?

אם ביבי היה מוציא להורג שישה אנשים התגובה -אני רוצה להאמין - הייתה זהה אם לא קיצונית יותר.

מה התגובה הנכונה לדעתך? שבה סינואר היה מתבאס ומוותר או משהו. ההיפך ממתמוגג....

אתה חושב שהם רצחו שישה אנשים מחשבה שעכשיו אנשים יצאו להפגין?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 שעות, farkash7 כתב:

אז מה אתה עושה כאן? רד מהארץ, למה אתה  מחכה.

כי אני אוהב את ישראל ורוצה לחיות כאן (למרות כל החרא). עוד שאלות דמגוגיות ומטופשטת?

מבחינתך ישראל לא יכולה לכבוש אפילו את ציר פילדלפי כשהיא רואה שמוקם שם שוב בסיס חמאס והיא מחליטה שזה דיל ברייקר, אז מה אם להפציץ כור באיראן?

ברור שהיא יכולה לכבוש את ציר פילדלפי, אבל תלוי באיזה מחיר. כבר שילמנו במאות חיילים הרוגים, אלפי פצועים, ואני מפחד לדעת אפילו כמה הלומי קרב. אם אפשר להמנע מכל זה פעם שניה רק כדי להציל כמה עשרות חטופים (שאת חלקם אולי נצליח להחזיר בפעולה צבאית) אז אני בעד, מאוד בעד.

חוץ מזה לחץ בינלאומי לא יאפשר לנו לחזור לציר פילדלפי, זה לא בהכרח נכון לפעולות צבאיות נגד חיזבאללה או איראן. היחס הבינלאומי לפלסטינים, שנתפסים כ"חסרי ישע", שונה מאשר לקבוצות אחרות.

מי שבלע את הפתיון זה אתה.

גם אם חמאס לא רוצה עסקה איזה אינטרס יש לנתניהו לעשות את מה שעשה בקבינט, או להכריז שציר פילדלפי זה דיל ברייקר? אין לו.

תן להם להגיד "לא" למתווה שאתה הצגת בעצמך לא מזמן עם הפרוקסי ביידן.
נתניהו רצה למסמס את העסקה ולא להותיר את הסיכוי שחמאס ילך על זה.

נתניהו אידיוט ומתנהל בצורה פושעת, חלק מהזמן גם בניגוד לאינטרס של המדינה. זה לא סותר את העובדה שאסור למסור את ציר פילדלפי או בכללי לצאת מעזה בשום עיסקה.

פורסם
לפני 26 דקות, hans כתב:

חוץ מקריאות ״רוצח״.

אתה טועה.

אני איש שמאל בהשקפתי שחושב שביבי רוצח אבל מנהיג צריך לפעמים להיות רוצח כדי להגן על היתר.

הטענות שלי אליו הן לא ברמת העסקה כן או לא אלא ברמת אי קבלת החלטה כלשהי. החלטת לוותר על החטופים אז ותר ולך בכל הכוח על החמאס אבל אם החלטת שאתה הולך על החטופים  שים בצד בינתיים את סינוואר וסיים איתם. בהתנהלות שלו אין שום התקדמות בשום גיזרה, החטופים ממילא הולכים ונגמרים ולצידם חיילים נפגעים סתם.

אנחנו נבהלים ממספר ההרוגים אבל מה עם כל הנכים פיזית ונפשית?
כל כך פשוט לבחור בן 19 שהיה לוחם וכל יכול להתעורר בלי יד ו/או רגל ו/או עיניים?

המלחמה הזו משאירה אלפי טרגדיות.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זאת בדיוק הבעיה, הוא לא מחליט.

הוא חושב שהוא דאואיסט, עושה בלי לעשות...

הציבור בארץ לא יודע לאן פניו. כל מה שאומרים לנו זה סיסמאות שאפשר לפרש בכל מיני דרכים ולתת לנתינים להתווכח על משמעותן ומאפשרות לו להמשיך לזרום עם היקום ולא לעשות כלום.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, MostlyWicked כתב:

אז אין חשיבות אסטרטגית לציר ההברחה הכמעט יחיד של נשק לעזה? קדימה, בוא תסביר, אני מת לראות את הלוליינות המנטלית שנדרשת כדי להגיע למסקנה כזאת.

מה עוד יש לי לרשום?

לא כבשו אותו עד ללא מזמן, שכחו את החשיבות האסטרטגית שלו.

זה שמצריחם לא תקבל אותם היה ברור מהרגע הראשון. כשהם התחילו לבנות עוד גדר זה כבר היה ממש ברור, ועדיין חיכינו עם פילדלפי.

עזוב את זה, אם הולכים לפי ההיגיון, בתשיעי באוקטובר היה צריך להתחיל לחפור את כול הציר כדי לעתור הברחות של חטופים לתוך מצריים. לא עשו את זה.

אני בספק שלא מכירים את חשיבות הציר במערכת הביטחון. לכן אני חושב שיודעים משהו שהציבור לא יודע, כי אחרת האפשרות השניה היא שכול המערכת בגדה בנו בכוונה.

מה לא נכון במה שרשמתי? לא מסמנים כול פעם מטרה חדשה ואומרים שאם רק נשיג אותה המצב יגמר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 48 דקות, hans כתב:

חוץ מקריאות ״רוצח״.

נכון, לא היה הבדל. מה זה משנה מה ביבי אומר? הוא מה שנקרא unreliable narrator. ואין סיבה ממשית להאמין שאיכפת לו ממשהו או מישהו חוץ מהכיסא והמשפחה הקרובה שלו. 

...

ובינתיים שמחה רוטמן, אותו אחד שלגלגל על הצורך בלמגן את ישובי הדרום, מפרסם עוד ציוץ ציני על זה שההסתדרות "יורה בנגמש" וגורמת לנזק כלכלי לישראל. אולי אני לא עוקב, אבל לא ראיתי אותו מתלונן כשהבוסים שלו היו חתומים על הורדת דירוג האשראי של ישראל, הציעו לנהל כלכלה בעזרת ה' או החליטו, עכשיו, להעביר 700,000 לעזור למי שרוצה להגיע לאומן.

החלוקה ליהודה וישראל מעולם לא היתה מובהקת יותר. ורוטמן ודומיו הם הוכחה מהלכת לכך שאין באמת משיחיים ליברלים או דמוקרטים גדולים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

מה עוד יש לי לרשום?

לא כבשו אותו עד ללא מזמן, שכחו את החשיבות האסטרטגית שלו.

מסיבות פוליטיות, לא כי הוא לא חשוב אסטרטגית.

זה שמצריחם לא תקבל אותם היה ברור מהרגע הראשון. כשהם התחילו לבנות עוד גדר זה כבר היה ממש ברור, ועדיין חיכינו עם פילדלפי.

ברור לך ולי, לא ברור לסמוטריץ ובן גביר גאוני הדור.

עזוב את זה, אם הולכים לפי ההיגיון, בתשיעי באוקטובר היה צריך להתחיל לחפור את כול הציר כדי לעתור הברחות של חטופים לתוך מצריים. לא עשו את זה.

אני בספק שלא מכירים את חשיבות הציר במערכת הביטחון. לכן אני חושב שיודעים משהו שהציבור לא יודע, כי אחרת האפשרות השניה היא שכול המערכת בגדה בנו בכוונה.

זו לא כל המערכת, זה ביבי והממשלה שלו.

מה לא נכון במה שרשמתי? לא מסמנים כול פעם מטרה חדשה ואומרים שאם רק נשיג אותה המצב יגמר?

לא. גם עם ציר פילדלפי המצב לא ייגמר, זה לא סותר את זה שקריטי לשלוט בו. על המונח "הכרחי אבל לא מספיק" שמעת?

פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

שמחה רוטמן

צבי סוכות שלפני שבועיים הוביל פריצה לבסיס צבאי, מתבכיין על ״שביתה לא חוקית״.

בכלל מעניין איך כל המתנחלים מהגבעות פתאום חרדים כל כך לחוק.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...