Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

מכיר את הרעיון של להפרד ליהודה וישראל נכון? הזכרתי את זה קודם. זה רעיון לא ישים, לצערי. אבל הוא לא צץ משום מקום. שום נאום על אחווה וגורל משותף ושירה בציבור של "אין לי ארץ אחרת" לא מסוגלים לגשר על הפער האדיר ביני, בין רוב האנשים שהיו אתמול בהפגנה בת"א או כל מקום אחר, לאיתמר בן גביר, בצלאל סמוטריץ', אורית סטרוק, שלמה קרעי ואחרים. ונראה לי שכולנו מבינים את זה ברמה כזו או אחרת.

"שום דבר בין אנשי הציונות הדתית שנלחמו בעזה ונהרגו להציל קיבוצניקים שמאלנים לא יכול לקשר בינם לבין מירב מיכאלי, תמר זנדברג וחבריהם".

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, ch28566 כתב:

סתם דמגוגי. כלומר להיכנס עכשיו למאבק מסוג זה עם ההסתדרות בזמן הזה זה טמטום מוחלט, שינוי מסדר הגודל הזה דורש ימים שקטים ומאבק של מספר שנים לפחות, לא משהו שעושים כך על הדרך. 

לא נשמה, עכשיו זה הזמן. לא הבנת כמה ההסתדרות עושה את המוות בימים שקטים.

זה כמו שהקורונה היתה זמן מושלם להשבית את מערכת החינוך בשביל לבצע בה שינויים.

עכשיו זה הזמן לשנות את המצב. זה יעזור להחיות את הכלכלה במקצת.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אתמול היה יום נוראי ואיום למדינה, ובעיקר עצוב ומתסכל. 6 חטופים נרצחו, המדינה שוב הוכיחה שהיא לא מצליחה להגן על האזרחים שלה😭

בעיר שאני גר בה (באר שבע), יצא לי לראות שתי מודעות פרסומת גדולות עם התמונה של הירש גולדברג- פולין ז"ל, מהסרטון שלו בתוך השבי שפורסם אי שם באפריל, עם הפנים המיואשות והיד הקטועה😭 לראות את זה ולהבין שעכשיו המודעות האלה כבר לא שוות כלום וכבר אפשר לזרוק אותם לפח😭, הוא שרד 9 חודשים עם יד קטועה עד שירו בו ובעוד חמישה חטופים אחרים, לא היה מגיע להם סוף כזה. יצא לכם לראות את סרטון החטיפה שלו? ראיתי את זה וזה היה שובר לב.

ובנוסף, שתי הנשים החטופות שנרצחו מתוך השישה היו יכולות להיות בבית כבר בסוף נובמבר, בפעימה האחרונה שישראל לא הסכימה לה בגלל שחמאס לא עמד באיזה תנאי, לא חבל שוויתרנו עליהן אז ועל עוד כמה נשים אחרות בגלל סעיף בירוקרטי של מכסה? הפסד מיותר ומטומטם של המדינה. ממש עצוב וחבל על הנשים האלה שהיו יכולות להיות היום חיות ומשוחררות. קודם כל צריך לקבל את מי שאפשר.

עכשיו צריך להוציא בעסקה את מי שרק אפשר, גם ככה אין באמת מלחמה בעזה אלא מצב סטטי שמזכיר את מה שהיה ברצועת הביטחון בלבנון בסוף שנות ה-90 לפני שיצאנו משם, עכשיו יש רק אשליה שכאילו אנחנו עושים שם משהו חשוב למרות שאנחנו לא.

לחתום עכשיו על עיסקה ולהפסיק את הכאילו מלחמה שיש עכשיו, אפילו בצפון שכבר מפונה אנחנו לא מגיבים, אז לא צריכים את העמדת הפנים הזאת.

ובהזדמנות אני רוצה לשאול משהו את @יובל .מ. , אני הבנתי שאדה חייל קרבי בדימוס ולוחם במילואים, רציתי לשאול אותך אם אתה במקרה יודע מה זה אומר כשאומרים בצבא "ירוק בעיניים" ,שמעתי את הביטוי הזה כמה פעמים בקשר ל יום 7 באוקטובר ולא הצלחתי למצוא למה הכוונה, אני אשמח אם תוכל להסביר לי למה מתכוונים בזה.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
שינוי של משפט בסוף הטקסט
  • אהבתי 2
פורסם

אני מכיר את אחיה של כרמל גת, שלחתי לו הודעת תנחומים. זה המעט שיכולתי לעשות.

לא להאמין שהם היו במרחק קטן של לצאת לחופשי.

פעולות צה"ל דפקטו הורגת חטופים.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

"שום דבר בין אנשי הציונות הדתית שנלחמו בעזה ונהרגו להציל קיבוצניקים שמאלנים לא יכול לקשר בינם לבין מירב מיכאלי, תמר זנדברג וחבריהם".

לא יודע למי שייך הציטוט שמהלל, שלא במפתיע, דווקא את הציונות הדתית, אבל גם כשאני הייתי בסדיר שמאלנים ששירתו איתי הלכו להגנשים בשטחים, למרות הפער האידיאולוגי. ככה זה. צבא. השאלה היותר מרתקת שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה באמת מאמין שבמתכונת הנוכחית יהיה צבא עוד נניח 5-10 שנים. נזכיר שבמחנה שלי רבים וטובים ביקשו להפסיק להתנדב למילואים לפני המלחמה. ולמעשה ה-7.10 כנראה עצר התהליך הזה רגע לפני שהיה מאוחר מדי. 

(ואני חושב שמתנחלים שיגיעו לירות בת"א זה אפילו לא 5-10 שנים. יותר לכיוון השנה. כנראה כבר היה קורה אם לא היתה מלחמה ברקע.)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, DareDevil כתב:

פעולות צה"ל דפקטו הורגת חטופים

אז מה צריך לעשות? לא לפעול בעזה?

זה לא שבאו לחלץ אותם והחילוץ נכשל. הנבלות שמעו חיילים באזור, רצחו אותם וברחו.

חמאס רוצח את החטופים וחוסר התפקוד של הממשלה מסייע לחמאס.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

פועלים בעזה כבר קרוב לשנה, ויש תחושה שאנחנו נשארים באותו מקום, בגלל כל מיני סיבות, אבל אם כבר לחזור להיות באותו המקום שהיינו לפני שהתחילה המלחמה(בצפון אנחנו גם ככה לא פועלים, בעזה המצב סטטי, ובסוף תהיה עיסקה להפסקת אש כשאנחנו חזרנו לאותו מקום, רק עם הרבה פחות חטופים חיים, הלוואי שאני טועה ושהממשלה הזאת תתאפס על עצמה), אז לפחות שזה יהיה אם החטופים בבית(אלה שאפשר להחזיר, את מי שרק אפשר להחזיר גם אם זה "רק" 30 חטופים חיים), הרי הפעימה האחרונה של נובמבר התבטלה בגלל עקשנות ישראלית, צריכים לקבל בחיים את מי שרק אפשר.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
הוספת עוד טקסט
פורסם
לפני 51 דקות, DareDevil כתב:

לא נשמה, עכשיו זה הזמן. לא הבנת כמה ההסתדרות עושה את המוות בימים שקטים.

זה כמו שהקורונה היתה זמן מושלם להשבית את מערכת החינוך בשביל לבצע בה שינויים.

עכשיו זה הזמן לשנות את המצב. זה יעזור להחיות את הכלכלה במקצת.

זה שצריך שינוי זה ברור, אבל אני לא רואה במה זה תורם בעת הזו שגם כך המדינה על כרעי תרנגולת. איכשהו הצליחו להשכיח שיש לנו מעל 100,000 תושבים שלא חיים בבית, שעולים לנו מיליארדים עוד לפני שמדברים על המיליארדים לשיקום האזור ומס רכוש וכל זה עוד לפני שטיפלנו בחיזבאללה. 

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אין שום קסם, זה פשוט מאוד.

מאחר ואני לא יודע כל כך את הדרישות של חמאס, לפחות לא את כולן

1. החזרת התושבים לצפון הרצועה

2. פינוי ציר נצרים, פילדלפי 

3. השקעות בעזה ושיקומה

בטח שכחתי עוד כמה.

כמו שאמרתי בעבר "בתחבולות תעשה לך מלחמה".

אתה צריך להיות מאנייק אחושלוקי.

להסכים לכל סעיף, כמובן לשחק ולבלבל פה לאנשים את המוח.

מאחר וביבי בפלונטר רציני והשאיפה שלי היא להחזיר את כל החטופים, השבויים, הגופות. אני מוכן לקטסטרופה כלכלית, טוב כבר יש אבל זה סיפור אחר, אני מוכן לגדולה יותר, יעני צ'ק פתוח שגם ככה פתוח לחרדים ולציונות הדתית.

הסכם שבו מסכימים לכל הסעיפים - יש 

שותפות קואלציוניות שמוכנות למכור את הבייס שלהן בשביל עוד בקשיש - יש

תמונת ביבי מחזיר שבויים וחטופים - יש

ברגע שכל הדבר הזה מסתיים ואנחנו חוזרים "לריב" [סה"כ שבוע - בטח יקח יותר זמן לפרק את כל מה שנבנה פה במהלך השנה האחרונה מבחינת כוח אדם וציוד], אפילו הייתי אומר לייצר מלאכותית מלחמת אזרחים (הפגנות וזה, לא באמת ירי וכו').

אחרי שבוע חזרנו לסורנו.

סופ"ש הראשון אחרי חזרת כל השבויים והחטופים והגופות חוזרים להילחם בהם.

הסכם מבוטל ואנחנו all hell brake lose

comeback אחושלוקי לעזה והפעם לסגור חשבון כמו שצריך.

כמובן שאפשר לעשות את זה בסטייל ולבוא בעוד שנה וכו' אבל גם כזה דבר אי אפשר לתכנן במדינה המחורבנת הזו.

אבל כאמור אני לוחם מקלדת אז אני לא מבין באמת במו"מ או באמת בודק את המרשתת לגבי כל מה שקורה סביב החזרת החטופים/שבויים/גופות.

לפני 36 דקות, יבגניפ כתב:

השאלה היותר מרתקת שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה באמת מאמין שבמתכונת הנוכחית יהיה צבא עוד נניח 5-10 שנים.

יותר לכיוון הכשרה מבצעית והשימוש שלה בפועל. שנים שלא נכנסו לעזה או עשינו באמת עבודה רצינית באיו"ש.

אחרת בעוד 3-4 שנים לא היו לך לוחמים מקצועיים באמת וכאלה שחוו את השטח "על אמת"

יש כאלה שאמרו לי פחות מ3 שנים אז אני לארג' בעניין ואומר שיש יותר אנשים שהיו על רטוב בעזה ואיו"ש.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

בעזה כבר לא פועלים ממש, זה יותר סוג של בט"ש מה שקורה שם עכשיו, אולי בט"ש בעצימות גבוהה אבל בט"ש. תחליף שלטוני לחמאס יש באופק? משהו? איך ראש ממשלה שהוא שבוי של אנשים שהחלום שלהם הוא לחזור לעזה יכול בכלל לפעול מתוך עניין ולטובת הכלל והמדינה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 דקות, ch28566 כתב:

זה שצריך שינוי זה ברור, אבל אני לא רואה במה זה תורם בעת הזו שגם כך המדינה על כרעי תרנגולת. איכשהו הצליחו להשכיח שיש לנו מעל 100,000 תושבים שלא חיים בבית, שעולים לנו מיליארדים עוד לפני שמדברים על המיליארדים לשיקום האזור ומס רכוש וכל זה עוד לפני שטיפלנו בחיזבאללה. 

דווקא בקטסטרופות הדרך לשינוי היא דווקא קלה יותר מאשר במהלך זמנים שקטים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 41 דקות, יבגניפ כתב:

(ואני חושב שמתנחלים שיגיעו לירות בת"א זה אפילו לא 5-10 שנים. יותר לכיוון השנה. כנראה כבר היה קורה אם לא היתה מלחמה ברקע.)

זה היה קורה עכשיו בזמן מלחמה אם ממשלת השינוי הייתה בשלטון ולא פח האשפה.
היינו כבר אחרי רצח פוליטי אחד לפחות וכמה מעשי רצח של סתם אזרחים "שמאלנים" תהיו בטוחים בזה.

• רעיון גרוע 3
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

סופ"ש הראשון אחרי חזרת כל השבויים והחטופים והגופות חוזרים להילחם בהם.

הסכם מבוטל ואנחנו all hell brake lose

comeback אחושלוקי לעזה והפעם לסגור חשבון כמו שצריך

עם זה אני מסכים לגמרי, צריך לעשות איתם עסקה ולהפר אותה. אין דרך אחרת להחזיר את כל החטופים שעדיין חיים וחמאס זה ארגון טרור שאין לו שום לגיטימציה להמשיך להתקיים, ובטח לא לדרוש ולקבל משהו.

רק שזה משהו שהאפס שמנהל אותנו לא מסוגל לחלום עליו אפילו. היחידים שהוא מצליח לחרטט ולשקר זה הישראלים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

להפר אותה? מה גורם לכם לחשוב שהם לא יפרו אותה קודם?
נראה לכם שאחרי העסקה הם יהפכו לבודהיסטים וכל מה שיעניין אותם זה מדיטציה? באיזה סרט אתם חיים? הם יפרו את העסקה מהר מאוד.
רק צריך מישהו עם חוט שידרה שיתן פקודה לעשות מה שצריך, משהו שלצערנו לא נמצא כרגע במוקד קבלת ההחלטות.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שחשוב זה שהעסקה תופר רק אחרי שקיבלנו את כל החטופים.

אחרי זה אפשר להיכנס חזרה ולהרוס כל מה שלא הספיקו בפעם הקודמת.

• תוכן חדש...