Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת הלך רוח ומבחינת שלום הקואליציה, מדובר בניתוח מאוד אבל מאוד עדין ומדויק אחרת תהיה לכולנו אכזבה.

זה משהו שגדול על ביבי.

אם עושים את זה נכון, זה משהו שידברו עליו עוד עשרות שנים, יעני לחיוב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אם לסכם את הנאום עד כה, אפשר להפרד לשלום מהחטופים. מי שלא יחלץ במקרה כמו הבחור האחרון, לא יצא בחיים.

העיקר שהוא עומד על הבמה. חזר לעצמו. נואם בביטחון מלא. הרבה הרבה שקרים, אבל המעריצים מקבלים את מה שרצו.

לא יודע אם תהיה פה מדינה שאני רוצה לחיות בה, עד הבחירות הבאות.

• מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

ביבי מתבכיין בטלויזיה, מתבכיין על ההתנתקות ועל זה שהוא "היה היחיד שהתריע שאם לא נחזיק בנקודות א' ב' וג' יכנס נשק והטרור יתעצם", מתבכיין ש "הוא רצה להיכנס לפני אבל לא הייתה לגיטימציה בינלאומית (מה? ועכשיו יש??), מתבכיין שכולם ב 20 השנים האחרונות היו לא בסדר, ושעכשיו לשלוט בציר פילדלפי זה "צורך קיומי".

רציתי להגיד שאני לא יודע על מי זה עובד בשלב זה- אבל זה עובד. אותו אדם שאת רוב אותן 20 שנים אחרונות בילה על כיסא ראש הממשלה בעצם אומר את הדבר הבא: זה שישב על כיסא ראש הממשלה לא באמת תפקד כראש ממשלה ("לא נתנו לו"....), או שפחד לתפקד כראש ממשלה ("לא הייתה לגיטימציה") או שתפקד בצורה הכי גרועה שרק אפשר כראש ממשלה (להיכנס להכות בחמאס אי אפשר, להתלונן שהם מתעצמים ובמקביל לספק להם מזומנים- אפשר.)

האדם הזה הוא הכישלון הגדול ביותר שישב על כיסא ראש הממשלה במדינה הזו. עוד יותר גרוע מזה שהוא כישלון, הוא גם אפס חסר אמפתיה.

ולמרות כל זה, עוד יש אנשים שנעמדים מאחוריו, והאסטרטגיה הנוכחית שלו הוא למסגר את פילדלפי כ "צורך קיומי" בדיוק, אבל בדיוק באותה שיטה שקיעקע את לפיד עם "הסכם הגז הבלתי חוקי שנתן שטח ישראלי ללבנון ונכנע לחיזבאללה"

שני הדברים הם שקר מוחלט, אבל אם יחזור עליהם מספיק כשהוא עומד ליד איזה לוח עם מפה, הבייס יתחיל להקיא את זה גם כן.

מתי המאוס הזה כבר יעלם מפה ויפסיק לחרב את המדינה.

בכיין, שקרן, חדל אישים, חסר לב, חסר אמפתיה, פחדן, שקרן.

תחליט כבר. או חטופים או ללכת על מלא.

אבל כמובן שזה לא יקרה, ממשיכים עם הלא-לפה-לא-לשם.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 9
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין בכלל מה לטרוח לשמוע את הנאומים של האפס הזה.

העיקר ה"הם ישלמו על זה" כמו איזה גרגמל. החמור הזה יוצר להם את כל ההזדמנויות שצריך לשלם עליהם כדי שהוא יוכל להמשיך ולאיים מול המצלמות ולעשות פוזות על מטומטמים.

פילדלפי צורך קיומי עלק, למה לא נכנסת לשם בתחילת המלחמה אם זה צורך קיומי? האפס הזה ימשיך לפמפם את הסיסמה החדשה הזו כדי להסיט את הכישלון במשא ומתן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

דווקא בקטסטרופות הדרך לשינוי היא דווקא קלה יותר מאשר במהלך זמנים שקטים.

אחרי ה-7 באוקטובר והיכן שאנחנו נמצאים כיום אתה עוד מאמין בזה? אתה צודק שטראומה יכולה ליצור שינוי משמעותי אבל אנחנו עוד בתהליך של הטראומה, לא הגענו עוד למקום של שינויים. 

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אם לסכם את הנאום עד כה, אפשר להפרד לשלום מהחטופים. מי שלא יחלץ במקרה כמו הבחור האחרון, לא יצא בחיים.

העיקר שהוא עומד על הבמה. חזר לעצמו. נואם בביטחון מלא. הרבה הרבה שקרים, אבל המעריצים מקבלים את מה שרצו.

לא יודע אם תהיה פה מדינה שאני רוצה לחיות בה, עד הבחירות הבאות.

סחטיין עליך שהיה לך את הכוח הנפשי להאזין לו, אני עברתי ערוץ, לא מסוגל להקשיב לצורר הזה. 

פורסם
לפני 9 דקות, ch28566 כתב:

סחטיין עליך שהיה לך את הכוח הנפשי להאזין לו, אני עברתי ערוץ, לא מסוגל להקשיב לצורר הזה. 

חבל היה סטנדאפ.

עיתונאי (כנראה חרדי) שאל משהו על דילול כוחות בעזה, נתניהו ענה לו "אתה מוזמן להתגייס, אפילו יש מתווה"

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

אין בכלל מה לטרוח לשמוע את הנאומים של האפס הזה.

התוכן לא מעניין. שפת הגוף מעניינת.

אם לפני 11 חודשים הוא היה נראה מבולבל ולחוץ, היום הוא היה לגמרי באלמנט שלו. שקפים, חצים, סיסמאות, שקרים. הכל בביטחון מוחלט ובזחיחות המוכרת. הוא לא הולך לשום מקום. גם החטופים לא.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שהוא מתנהג כאילו הכל סבבה ושהוא פה כדי להישאר זה רק בגלל הניתוק שלו מהמציאות.

פורסם

אני חותם לך שהמעריצים באקסטזה. תשמע את עמית סגל.

מי שחושב שהוא הולך לאנשהו, מנותק מהמציאות.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

נתניהו ממשיך בנאום הקבוע שכותרתו "אין עוד מלבדי".

וכמובן מטיל דופי ללא הפסקה בכל בעל מקצוע וכל דרג מקצועי באשר הוא, בדגש על צבאי, כי רק נתניהו מבין אסטרטגיה ומדינאות, והם מבינים רק טקטיקה. רק נתניהו מבין שאם נצא מפילדלפי יגיע עוד 7 באוקטובר ועוד 7 באוקטובר (שקר בריבוע).

שמעתי שיש מבצע חדש על החטופים בעזה, והמבצע הוא עד גמר המלאי.

שיהיה זכרם ברוך.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם (נערך)

ממה שאני קורא בערוצי טלגרם שמנתחים את הדרישות של ישראל וחמאס, פילדלפי או לא, זה אפילו לא העניין כי אין הסכמה על עקרונות בסיסיים.

אז עם כל הדיונים והבלבולים, ממרץ לא זז כלום.

דורשים נסיגה מלאה ולהשאיר את הרצועה לחמאס, וזה לא על הפרק כפי שנראה.

עריכה אחרונה על ידי Potato

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

לא יודע למי שייך הציטוט שמהלל, שלא במפתיע, דווקא את הציונות הדתית, אבל גם כשאני הייתי בסדיר שמאלנים ששירתו איתי הלכו להגנשים בשטחים, למרות הפער האידיאולוגי. ככה זה. צבא. השאלה היותר מרתקת שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה באמת מאמין שבמתכונת הנוכחית יהיה צבא עוד נניח 5-10 שנים. נזכיר שבמחנה שלי רבים וטובים ביקשו להפסיק להתנדב למילואים לפני המלחמה. ולמעשה ה-7.10 כנראה עצר התהליך הזה רגע לפני שהיה מאוחר מדי. 

(ואני חושב שמתנחלים שיגיעו לירות בת"א זה אפילו לא 5-10 שנים. יותר לכיוון השנה. כנראה כבר היה קורה אם לא היתה מלחמה ברקע.)

1. אין מצב שלא הבנת את הציטוט.

2. אם אתה באמת מאמין במה שרשמת בסוגריים אתה צריך או לעזוב את הארץ או לטפל בעצמך.

לפני 15 דקות, Potato כתב:

ממה שאני קורא בערוצי טלגרם שמנתחים את הדרישות של ישראל וחמאס, פילדלפי או לא, זה אפילו לא העניין כי אין הסכמה על עקרונות בסיסיים.

אז עם כל הדיונים והבלבולים, ממרץ לא זז כלום.

דורשים נסיגה מלאה ולהשאיר את הרצועה לחמאס, וזה לא על הפרק כפי שנראה.

לפי מה שהבנתי חמאס דורש בשלב השני 500 רוצחים נאצים על כל חייל. מדובר בריקון בתי הכלא.

לפי דעתי זה יותר משמעותי מכל ציר או שטח בעזה במצב הנוכחי.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

צריך לשקר להם ולהגיד כן, קחו כל מה שביקשתם, כל האסירים שלהם ישתחררו לרצועה, צה"ל יוצא מהרצועה ועד תאריך x כל החטופים שלנו משוחררים.

מגיע תאריך x וזה לא קרה, מניחים שהנותרים נרצחו ונכנסים לתמרון סופי שחוץ מאבק ואוהלים לא ישאר שם כלום, במקביל לחיסולים של צמרת הארגון בחו"ל.

הצליחו להחזיר את כל החטופים כמו שסוכם? ביום שהחטוף האחרון מגיע לישראל נכנסים לתמרון סופי שחוץ מאבק ואוהלים לא ישאר שם כלום במקביל לחיסולים של צמרת הארגון בחו"ל.

אם הגיעו להנייה בפאקינג איראן, אפשר באמת להגיע לכולם. אבל קודם כל האנשים שלנו.

יעשו לנו נו נו נו בעולם והאום יגנה אותנו ואחרי זה כולם יעברו לטרנד הבא כי הפלסטינים לא באמת מעניינים אף אחד. הם בסך הכל עוד קלף של איראן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

צריך לשקר להם ולהגיד כן, קחו כל מה שביקשתם, כל האסירים שלהם ישתחררו לרצועה, צה"ל יוצא מהרצועה ועד תאריך x כל החטופים שלנו משוחררים.

מגיע תאריך x וזה לא קרה, מניחים שהנותרים נרצחו ונכנסים לתמרון סופי שחוץ מאבק ואוהלים לא ישאר שם כלום, במקביל לחיסולים של צמרת הארגון בחו"ל.

הצליחו להחזיר את כל החטופים כמו שסוכם? ביום שהחטוף האחרון מגיע לישראל נכנסים לתמרון סופי שחוץ מאבק ואוהלים לא ישאר שם כלום במקביל לחיסולים של צמרת הארגון בחו"ל.

אם הגיעו להנייה בפאקינג איראן, אפשר באמת להגיע לכולם. אבל קודם כל האנשים שלנו.

יעשו לנו נו נו נו בעולם והאום יגנה אותנו ואחרי זה כולם יעברו לטרנד הבא.

מסכים.

אבל ביבי פחדן אפס עם אפס יוזמה.

פורסם

הם דורשים לכאורה ערבויות של מדינות חזקות כמו תורכיה ורוסיה - מה המשמעות שלהן לא ברור.

אבל הנטיה שלי להניח שזה לא כזה פשוט להפר הסכם ולהכנס.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...