Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

גלנט הקליט את עצמו נואם.

מה אתה מצפה שיקרה גם?

ברור שזה כן ביבי לא ביבי. ואני משוכנע לחלוטין שהוא והעבדים שלו היו מוצאים סיבה להצדיק גם אטום על תל אביב אם זה היה קורה והציפיה היתה שיעוף.

אני מבין את הטענה שלך ושל אחרים שעיסוק בפרסונה שלו מחזק אותו. אני לא יודע אם זה נכון. אבל אי אפשר לברוח מהעיסוק בו. בו וכל החרא שסביבו. סתכל הצידה. מירי רגב, חלאה חסרת מצפון במונחים קיצוניים, שוב מטיילת בחול. צריכה לנוח לפני הטקס כנראה. מישהו שם לב ועוקב שהשנה היתה עליה של 20% בהרוגים בתאונות? וזה כשחצי שנה הכבישים היו כמעט פנויים.

לא לדבר על זה? אף אחד לא ידע שזה קורה בכלל, החגיגה תמשיך.

לדבר? לשיטתכם זה מחזק אותם.

אז באמת. מה הפתרון? אולי פשוט אין אחד כזה ל20 25 מנדטים שכל מה שמעניין אותם זה סגידה למלך ושנאה חשאר?

לא מצאתי את זה, יש קישור? אי אפשר להאמין היום לכלום בכל מה שנוגע לציטוטים.

אני לא אמרתי שלא צריך להתעלם מזה ולתת לו לחגוג אלא שבמקום להסתמך על ההדלפות שלו ולרקוד לחליל של מכונת הרעל צריך להיצמד לעובדות.

מהן העובדות? 1400 נרצחים. 700 חללים. יותר מ100 עדיין חטופים בעזה. הכלכלה מתחרבנת. גל התייקרות. הפקרת הצפון. מלחמת התשה בלי סוף נראה באופק. 

חסר על מה לדרוש שהאפסים האלה יתפטרו? מימין ושמאל. אלה הדברים שכולם מסכימים עליהם.

אבל שוב הכל מתנקז לביבי לא ביבי. ביבי הנחה וביבי מטרפד וביבי משפץ את הגג וביבי וביבי.

סלחו לי אבל מי שמובילים את תנועת המחאה פשוט לא חכמים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

והיחס של העולם לישראל ובמיוחד לביבי. הפרצוף שלו הוא סדין אדום לפני השור בכל העולם - כי אף אחד לא מוכן לסבול את הנכלוליות שלו. כל ראש ממשלה אחר, שלא היה ממש מחפש מריבות כי הוא חושב שזה מרצה את הבייס, היה משיג לישראל הרבה יותר תמיכה. מבנט ועד גולן (שמבחינה ביטחונית הוא נץ מובהק).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

חד משמעית כן, הוא מתעדף את הממשלה שלו והכסא על שיחרור 20-30 חטופים.

בקיצור בלעת את הפתיון. אם כבר לעבוד עבור מכונת הרעל עדיף שזה יהיה בתשלום ולא בחינם. 

פורסם
לפני 17 דקות, MostlyWicked כתב:

זה ממש לא פסיק קטן, זה נתיב ההברחה העיקרי ואולי היחיד לאחת הזרועות החשובות של כוח קודס האיראני. זה ציר אסטרטגי חשוב במעלה לתוכנית האיראנית.

...

עד כדי כך הוא קריטי בעיני. העובדה שהוא לא נכבש ביומה הראשון של הפעולה הקרקעית אלא חיכו חודשים ארוכים לפני שפלשו לרפיח היא לא פחות מפשע...

ולמה אז לדעתך נזכרו בו כזה מאוחר?

למה לא התחילו ממנו? למה ביבי לא לחץ עליו לפני זה?

אני אגיד לך למה, כי זה פשוט שקר. 

כול פעם מסמנים איזו מטרה ואומר שזה הכי חשוב.

כמו שכול פעם מביאים איזה נשק לאוקראינה ומנסים לעשות ממנו וונדרוואפה שיביא את הניצחון.

זה בדיוק אותו הדבר. ב-ד-י-ו-ק.

לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

אם ביבי מחזיר 20-30 חטופים חיים הוא טס בסקרים.

אתה עדיין מאמין בביבי הטוב.

יעבור לך.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אבל שוב הכל מתנקז לביבי לא ביבי. ביבי הנחה וביבי מטרפד וביבי משפץ את הגג וביבי וביבי.

סלחו לי אבל מי שמובילים את תנועת המחאה פשוט לא חכמים.

למה זה אמור להתנקז?

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, MostlyWicked כתב:

ארה"ב רוצה שקט תעשייתי מהמזרח התיכון, היא רוצה להתמקד ברוסיה וסין ופחות מעניין אותה המזרח התיכון בשלב הזה, שלא לדבר על הלחץ מהשמאל הקיצוני אצלם בבית. אנחנו לא חיים באותה תקופה כמו הפעולות הנ"ל, המצב הפוליטי שונה בתכלית, בנוסף היחס של העולם לפלסטינים הוא לא אותו יחס כמו לעירק או לסוריה.

מבחינה הסברתית מדובר בפי-1000 מזה.

זה קרה רק אחרי שכבשת את שאר הרצועה במחיר של מאות הרוגים ואלפי פצועים.

אז מה אתה עושה כאן? רד מהארץ, למה אתה  מחכה.
מבחינתך ישראל לא יכולה לכבוש אפילו את ציר פילדלפי כשהיא רואה שמוקם שם שוב בסיס חמאס והיא מחליטה שזה דיל ברייקר, אז מה אם להפציץ כור באיראן? או בונקר של חיזבאללה עם טילים מדוייקים עם ראשי נפץ של מאות קילו?

תברח מכאן, אם אתה מאמין לסיפורי סבתא שאתה מספר לעצמך ולנו אין לך פה עתיד.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

בקיצור בלעת את הפתיון. אם כבר לעבוד עבור מכונת הרעל עדיף שזה יהיה בתשלום ולא בחינם. 

מי שבלע את הפתיון זה אתה.
גם אם חמאס לא רוצה עסקה איזה אינטרס יש לנתניהו לעשות את מה שעשה בקבינט, או להכריז שציר פילדלפי זה דיל ברייקר? אין לו. תן להם להגיד "לא" למתווה שאתה הצגת בעצמך לא מזמן עם הפרוקסי ביידן.
נתניהו רצה למסמס את העסקה ולא להותיר את הסיכוי שחמאס ילך על זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

אתה חושב שהיתה או לא היתה הצבעה על פילדלפי?

מאוד פשוט.

ביבי לא עף בסקרים לא משנה מה. גרוע מזה, בשבילו, סוף למלחמה אומר שהוא צריך ללכת להעיד למה שרה אוהב שמפניה ורודה. וגנץ ואיזנקוט כבר לא סוחבים אותו עם האלונקה.

וכן. זה ביבי. אותו אחד שכדי להבין, כי להרגיש זה לסמולנים, את הכאב של חטופים, היה צריך להזכר בשבוע שבי בצבא, ואישתו בזמן הזה דאגה להזכיר לחטופים שדוחררו שהיא הקורבן האמיתי כי מלכלכים עליה בתקשורת.

ביבי זבל שרק רוצה לשמור על הכיסא ולהתחמק ממשפטים. אישתו והבן שלו כנראה יותר גרועים אפילו ממנו.

אחרי שאמרנו את זה, איך עזרנו במשהו לחטופים?

ליד הבית שלי בצומת מרכזי תלו כרזות של מחאת עסקה עכשיו. את הכרזות של "די לטרפד" ערסים ביביסטים חתכו די מהר. בכרזות עם הפנים של החטופים אף אחד לא העז לנגוע. לדעתי זה אומר משהו די ברור.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 35 דקות, MostlyWicked כתב:

זה ממש לא פסיק קטן, זה נתיב ההברחה העיקרי ואולי היחיד לאחת הזרועות החשובות של כוח קודס האיראני. זה ציר אסטרטגי חשוב במעלה לתוכנית האיראנית

אם זה היה כזה משמעותי, מדוע לא עשה זאת לפני? הרי גם לזה תמצא תירוץ ילדותי אבל האפס מעולם לא הזכיר את ציר פילדלפי ולא טען שזה סלע קיומנו. יאללה, לך תקריב לעולה איזה ילד, גם כך אתה מוכן להקריב בני אדם תמורות ההזיות של האפס שאתה מעריץ. 

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

ביבי זבל שרק רוצה לשמור על הכיסא ולהתחמק ממשפטים. אישתו והבן שלו כנראה יותר גרועים אפילו ממנו.

ליד הבית שלי בצומת מרכזי תלו כרזות של מחאת עסקה עכשיו. את הכרזות של "די לטרפד" ערסים ביביסטים חתכו די מהר. בכרזות עם הפנים של החטופים אף אחד לא העז לנגוע. לדעתי זה אומר משהו די ברור.

סתם זורק רעיון: ביבי ינסה לדחות את העסקה כמה שיותר, כדי שיהיה כמה שיותר קרוב לבחירות ( כרגע באוקטובר 26) ולקבל בוסט בסקרים.

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

בגדול, שום דבר לא יעזור מול המחנה הפוליטי מאחורי הקואליציה.

בקטן, הפגנות כן הצליחו לעצור את המהפכה המשפטית. כי ביבי פחדן.

להגיד לך שזה יגרום לו להתפשר ולהגיד שפילדלפי לא חשוב עכשיו? לא. אבל אולי קדימה הוא יבהל כמו שהוא נבהל ממחאות בעבר וכן יהיה יותר מוכן להתפשר.

..

מה שמעניין אותי באמת, ולא מדברים על זה כ"כ, זה כמה אחוזים מתייצבים למילואים. הכל ישבר סופית ביום שמערך המילואים יקרוס. ואני אומר את זה בחרדה, כי אנחנו לחלוטין צריכים את הצבא. אבל מאמין באמונה מלאה שביבי מסוגל להוביל אותנו לשם.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, David32 כתב:

אתה עדיין מאמין בביבי הטוב.

יעבור לך

הצחקת אותי.

אני לא מאמין, אני יודע בוודאות שהוא יעשה הכל כדי לשרוד פוליטית.

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

מתי שלא יהיה להם אוכל מים וחשמל הם יהיו הרבה יותר גמישים 

לא חסר דוגמאות בהן זה לא קרה. האוכלוסיה העזתית תסבול יותר בעוד שהחמאס יחייה על מצבורי החירום והגנרטורים.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אבל מאמין באמונה מלאה שביבי מסוגל להוביל אותנו לשם.

זה יהיה השלב בו ראשי מערכת הביטחון יפעלו נגדו והסיפור שלו ייגמר, בתקווה בחילופי שלטון.

--

בנוגע פילדלפי, לעומת פיטורי גלנט, לכאורה ביבי החליט באופן יחסית פומבי (אם להאמין להדלפות). ונקודת התורפה של ביבי היא קבלת החלטות. לדעתי זה עוד שלב בדרך לסופו הפוליטי.

גם אני חושב שישראל צריכה להחזיק בנתיב ההברחה העיקרי של חמאס שנקרא פילדלפי, כי אי אפשר לסמוך על המצרים שיעשו את העבודה (ע"ע מנהרות ברוחב משאית ומסילות להעברת משא). אם אני מבין נכון גם האמריקאיים חושבים ככה (ע"ע הסכמה חלקית לעמדות ישראליות על הציר). השאלה היא איך מוציאים את זה לפועל. במקום לפעול טקטית ובאופן ערמומי התחושה מגושמת וחסרת יצירתיות. והפשע הגדול הוא חוסר היכולת לעמוד בפני האזרחים ולהסביר להם את המצב והדרך קדימה. וכאן אני מסכים איתך, ביבי התנתק באופן מסויים מהמציאות, עסוק בעיקר בעצמו, שרידותו ומעמדו. השאלה אם יהיה שחקן פוליטי שיצליח להוציא אותו או את הליכוד משיווי משקל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

השאלה אם יהיה שחקן פוליטי שיצליח להוציא אותו או את הליכוד משיווי משקל.

אין סיכוי. הקואליציה הזו נמצאת בשיווי משקל נאש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לא עוקב אחרי הכל. אבל אחיין שלי היה שלושה חודשים בעזה.

הוא חי היום בזכות שהיה חולה. היה בגימלים. המפקד שלו נהרג. ועוד חיילים.

הוא נודד בעולם. כל פעם טס למקום אחר. אחשב בקרוב. יעזוב עד מאי 2025.

מוציא אזרחות אירופית. האזרחות שלי תעזור לו. 

לי הוא לא נראה בסדר. אחותי אומרת שמצבו טוב.

אני מקווה שלא הצטרך לעזוב תמדינה. כבר כתבתי. לא הקצבה עוצרת אותי.

אני נולדתי כאן. ומקווה ללכת לעולמים בזמני. אני האבתי תמדינה מאז ומתמיד.

וגם היום.  מקווה שיהיה לנו טוב. אבל לא בזמן הקרוב.

בן של שכנה. שנפטרה בינתיים בבניין. שאבא שלי גר. קיבוצניק. קיבוץ מופרט. שירת במשטרה.

ובפנסיה אחשב. עזב לפורטוגל. וחי לו שם. גם הבת שלו. משכירה תדירה. ועזבה תמדינה. לגור לידו. באיזה כפר נידך.

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • אהבתי 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

להגיד לך שזה יגרום לו להתפשר ולהגיד שפילדלפי לא חשוב עכשיו? לא. אבל אולי קדימה הוא יבהל כמו שהוא נבהל ממחאות בעבר וכן יהיה יותר מוכן להתפשר.

Brah

שוב מאיפה הביטחון הזה שהוא מתעקש על פילדלפי ובגלל זה אין עסקה?? 

מה הקהל הביביסטי רוצה לשמוע?

לא הצלחתי להביא לעסקה עם חמאס כי אני אפס

או

התעקשתי על ציר פילדלפי כי זה מסוכן אז חמאס פוצצו את העסקה 

אפשר לעשות מזה meme של דרייק...

• אהבתי 1

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אין סיכוי

הליכוד מדמם (או דימם כמות נכבדת) מנדטים. וביבי של פעם הוא לא ביבי של היום. לדעתי, מחפשים מי יהיה הסוס המנצח הבא, כי לבגוד ב"מלך" זה הימור כבד. 

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...