Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

הרעבת עזתים כדי לשחרר חטופים.

זה משהו שסבבה לומר כשאתה סתם מישהו שיושב עם חברים על בירה בחוף, לא כשאתה שר אוצר.

ככה מגבילים משלוחי נשק.

הייתי בטוח שזה איזה קרעי או איזה ואטורי. מסמוט החזקתי קצת פחות מטומטם (אלא אם דיבר אנגלית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אני עומד מאחורי המילים שלי.

תבדוק לאיזה מחנה הם שייכים האנשים האלו.

את ה7.10 הבא אפשר למנוע, עם או בלי החטופים. בטח כשהרצועה במצב הנוכחי.

ואני חוזר על זה שהאנשים האלו הם המיעוט שבמיעוט מתוך המשפחות.

יש בערך שתיים וחצי משפחות בפורום תקווה, שהוקם מראש על ידי פעילי ימין, כדי שהעמית סגלים יוכלו לדבר על ״לא כל המשפחות״.

אתה מייצג את מה שברק חירם דיבר 

ציטוט

עמידתנו האיתנה בניגוד מוחלט לתרבות הישראלית שהתפתחה כאן - המבקשת הכל עכשיו

פורסם (נערך)

באמת איזה בושה שאזרחים רוצים שהבת שלהם תחזור הביתה אחרי 300 ימים בשבי. דקדנס.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הנהגה? זה ביבי.
הוא לא מביא את ההחלטה אם ללכת לעסקה או לא לקבינט אפילו, לא מדבר בכלל על להביא את זה לממשלה.
הוא עושה את זה מסיבות פוליטיות בלבד.
לביבי אין מנדט להחליט בנושא, בטח לא מוסרית אחרי שהוא חתם על עסקת שליט בזמנו כי זה הסתדר לו עם המנדטים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

לגבי ערוץ 14,

מסתבר שהכתב הצבאי שלהם הוא משת״פ של חמאס.

הימור פרוע: יהיו לזה אפס השלכות על הערוץ ועל הכתב.

image.thumb.png.5f04dc49d96751e2b75b84b071fa9e9f.png

אני אגיד את דעתי הפשוטה על כך בלי קשר לאיזה מגזר הוא, לעומתך ולעומת חברייך למחנה ה"ליברלי":

תעודת העיתונאי שלו צריכה להישלל, הוא צריך להיות מובל באזיקים למרתפי השבכ, חקירה ללא עורך דין עד שיגלה מי המקור שלו, וחקירה וענישה גם של המקור שלו.

חופש עיתונאי זה מושג שלא צריך להיות קיים כשאותו גורם מסכן את חיילנו, וזה לא משנה אם זה כתב ערוץ 14, ווינט או הארץ.

לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

הורים כן

ההנהגה לא 

ההנהגה לא מתעניינת בגורל החטופים, גורל האזרחים או החיילים.

אכפת להם מההנהגה בלבד. כל דבר אחר זה בלבול שכל.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

את ה7.10 הבא בטח שאפשר למנוע כשעזה נמצאת במצב הנוכחי עם שליטה בצירים פילדלפי ונצרים ורצועת הביטחון.

אבל אם מוותרים על היתרון הזה בשביל עסקה, זה כבר לא בטוח בכלל.

מכיוון שאין לנו מושג מה הם פרטי העסקה זה מוזר לדון בזה. למשל אני חושב שיציאה מעזה חוץ מציר פילדלפי ורצועת הביטחון בתמורה לשחרור כל החטופים והפסקת אש זה אחלה עסקה וצריך ללכת עליה. אבל זו באמת העסקה?

לפי מה שאומרים בחלק מכלי התקשורת, חמאס רוצים יציאה מלאה והחזרת התושבים לצפון הרצועה תמורת 33 חטופים חיים. מקומות אחרים אומרים פחות מ20 חיים, ו30 גופות. לא ברור תמורת מה.

מה אפשר להבין מזה?

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

כל חייל שמת למען הגנת המולדת הוא קדוש בעיני לא פחות מכל מני צדיקים שעולים לקבר שלהם, וזה לא קשור לדת בכלל, מישהו במקום לשבת בבית על הספה  הלך לקרב ומת בשביל שאני אשב על הספה, אבל אנחנו לא צריכים להפוך את היעוד שלנו ללמות למען הארץ

מה ההבדל בין החייל שנהרג לחייל אחר שגם נלחם ולא קרה לו כלום?

(חוץ ממזל) 

יש הרבה כאלו שנלחמים ונלחמו עשרות ימים

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

זה שראשי מע' הביטחון חושבים שהיא טובה זה מעודד, אבל צריך לזכור שאותם ראשי ביטחון טעו בגדול בקריאת חמאס לפני 9 חודשים.

אולי, סתם השערה, ראשי מערכת הביטחון השמיעו לראש את מה שהוא רצה לשמוע כמו כל שהוא שומע את מה שהוא רוצה לשמוע מהח"כ הסובבים אותו? 

ואולי מה שהוא רצה לשמוע היה נוח לו לאוזניים אבל לא תאם את המציאות בדיוק כמו באסון מירון שאמרו לו אבל לא משכו לו בדש המעיל, או באסון הכרמל שהתעלם מכל הועדות השונות?

לדעתי ביום שהנוכל ילך לעולם הבא אנו נגלה דברים איומים על ההתנהלות אחרי שהפודלים שלו כבר לא יפחדו שהוא יבעט בהם ( וגם זה יקח להם כמה שנים שהם יהיו בטוחים שהוא לא קם לתחיה).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

הנהגה? זה ביבי.
הוא לא מביא את ההחלטה אם ללכת לעסקה או לא לקבינט אפילו, לא מדבר בכלל על להביא את זה לממשלה.
הוא עושה את זה מסיבות פוליטיות בלבד.
לביבי אין מנדט להחליט בנושא, בטח לא מוסרית אחרי שהוא חתם על עסקת שליט בזמנו כי זה הסתדר לו עם המנדטים.

לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אגיד את דעתי הפשוטה על כך בלי קשר לאיזה מגזר הוא, לעומתך ולעומת חברייך למחנה ה"ליברלי":

תעודת העיתונאי שלו צריכה להישלל, הוא צריך להיות מובל באזיקים למרתפי השבכ, חקירה ללא עורך דין עד שיגלה מי המקור שלו, וחקירה וענישה גם של המקור שלו.

חופש עיתונאי זה מושג שלא צריך להיות קיים כשאותו גורם מסכן את חיילנו, וזה לא משנה אם זה כתב ערוץ 14, ווינט או הארץ.

ההנהגה לא מתעניינת בגורל החטופים, גורל האזרחים או החיילים.

אכפת להם מההנהגה בלבד. כל דבר אחר זה בלבול שכל.

ואתה רוצה שיחתום על עוד עסקה מזעזעת רק בשביל שמסתדר לו עם המנדטים?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

מה ההבדל בין החייל שנהרג לחייל אחר שגם נלחם ולא קרה לו כלום?

(חוץ ממזל) 

יש הרבה כאלו שנלחמים ונלחמו עשרות ימים

כמו להבדיל אלפי הבדלות בין אחד שזכה בלוטו לאחד שלא למרות ששניהם שלחו טופס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

אתחיל עם הסוף.

נקודה מעולה.

תיאורתית אני תושב שדרות, הצבעתי למר ביטחון, הוא הבטיח ולא קיים, אז אני אמור להצביע למישהו אחר. אם לא עשיתי את זה, זה עלי.

ופה אנחנו עוברים לנושא הראשון.

אני גם יכול לצאת להפגין נגד הטילים, אבל לכאורה כבר מטפלים בזה לא? חוץ מזה, כן, אני יכול לצאת להפגין לדרוש מידיניות של אפס הכלה או משהו.

יכול לבוא מישהו ממערכת הביטחון שיגיד 'לפי דעתינו המקצועית המצב הנוכחי הוא המועדף בין כול האפשרויות הקיימות', ואתה תצתרך לבלוע את זה, כי אין לך את הידע. אתה לא יכול להביא מישהו חיצוני שיתן חוות דעת כמו במקרה של הרפורמה.

יותר מזה, אני כאזרח יוצא מנקודת הנחה שהממשלה אמורה לדאוג לבטחוני ולכן היא מנהלת את הדיון הזה במקומי, בפורום סגור יותר בו המומחים של המערכת יכולים לפרט יותר.

זאת אומרת אין לי ידע, אני לא יודע מה האופציות, אמורים לפתור את העיניין בשבילי, ואין לי אלטרנטיבה.

במבט יותר עדכני, אני בהתחלה גם הייתי ''נגד'' הפגנות החטופים/תחזירו אותם הביתה, כי לדעתי זה היה ברור שזה מה שצריך לעשות.

מסתבר שיש בחור בראש הפירמידה שזה לא מעניין אותו. כנראה גם לא מעניין אותו בטחון ישראל בכלל. אבל זאת כבר בעיה שונה...

אני מאמין בהפגנה שאפשר להוציא ממנה דרישות שהן smart שגם מבוססות על מידע, אחרת זה ביזבוז זמן. 

אחרי שומר חומות אמרו לנו שהשמידו את המטרו. תסבירו לי איך אני בתור דוד צריך לדעת שחירטטו לי את החיים ולכן אני צריך לצאת להפגין?

מחר נגמרת המלחמה. איך אדון גוסר/סלואוריידר יכולים להיות משוכנעים שבאמת עכשיו יהיה בטוח? אולי אתם צריכים לצאת להפגין ישר?

אני זוכר שדווקא אמרו שהמטרו לא ניזוק כמו שחשבו 

חרטטן נשאר חרטטן. מי שאומר לך חמאס מורתע וכל שנה חמאס עושה סבב נוסף אז הבנאדם משקר 

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

הוא צריך להיות מובל באזיקים למרתפי השבכ, חקירה ללא עורך דין עד שיגלה מי המקור שלו, וחקירה וענישה גם של המקור שלו.

וואו איך אתה מת על הפומפוזיות הזו.

אני בטוח שאין צורך במרתפי השבכ. הוא יגלה מי המקור שלו גם בלי מכות חשמל, כי טיפוסים כמוהו הם גיבורים על המקלדת. יש סיכוי שהוא פשוט הפר אמברגו של הודעה סטנדרטית.

זה סתם מראה שבסוף אלו שפוגעים בביטחון הם הפופוליסטים שאוהבים להאשים את הצד השני בבגידה. אלו שמופיעים בערוץ עם תוכניות בשם הפטריוטים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

הייתי בטוח שזה איזה קרעי או איזה ואטורי. מסמוט החזקתי קצת פחות מטומטם (אלא אם דיבר אנגלית).

הבעיה עם סמרטוטי כשהוא חושב באנגלית ומדבר עברית.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

קצת פחות מטומטם?!!! שר האוצר של מדינת ישראל שעל דוכן הנאומים שלו בפריז התנוססה מפה שתי גדות לירדן? פחות מטומטם?!!!

• תוכן חדש...