Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

זה שכל שנה יש אירועים אלימים ושירי שינאה, בלי שציבור הצועדים מנסה למנוע את זה, הופך את כולם לכל הפחות למשתפי פעולה עם פאשיסטים.

אז אתה בעצם אומר שכל תושבי עזה הם משתפי פעולה של חמאס וצריך להרוג אותם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מי מצליח לנחש מה השיוך הפוליטי של הקצין הזה, ״פורום״ הקצינים שהוא מייצג והכתב ה״צבאי״ שהוא בפועל הדובר שלהם?

image.thumb.png.dc6704c09f39ea319cc176698e3bb6f7.png

לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

אז אתה בעצם אומר שכל תושבי עזה הם משתפי פעולה של חמאס וצריך להרוג אותם?

אני בעצם אומר שמישהו צריך לעבוד על יכולת הסקת מסקנות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 56 דקות, Renaultrap כתב:

הדרג המדיני בחגי 2023, או כל מי שנגוע בפוליטיקה הישראלית מאז אוסלו ו"קורבנות השלום"? אני יודע להצביע על אלטרנטיבה שלא נגועה במשיחיות השקר הזו, אבל הם מוקצים כ"משיחיסטים"

מה? טרנספר? מחנות השמדה? נצחון מוחלט? 

גם סורי, לא אישי נגדך, אבל ההתייחסות לתהליך השלום המת כ״משיחיות שקר״, זה האח התאום של חגי סגל שמדבר על יאיר גולן כ״אנרכיסט״. משיחיות קיימת בצד אחד בדיוק במפה הפוליטית בישראל. ושלא במפתיע, היא באה ביחד עם האמונה שאפשר פשוט להרוג כמה ערבים שרק רוצים, שמדינות עומדות בתור לקלוט את מי שנטרנספר, שאנחנו לא צריכים אף אחד בעולם (כי אם ארה״ב לא תמכור לנו נשק, אפשר לקנות מצרפת כמו שהציע הקוקו ההוא מקהלת).

בוא. לגיטימי לחשוב שהניסיון להגיע להסדר כלשהו בדרך כלשהי עם הערבים יכשל תמיד. אבל אני לא מכיר אף אחד שמייחס לזה משמעות דתית. ועוד קצת ניסיון לייצר סימטריה מזויפת גם בזה לא ישנה את זה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 47 דקות, Renaultrap כתב:

למה ההסכם לא הובא לאישור הכנסת?

כי החוק מחייב אותם להניח אותו לשבועיים על שולחן הכנסת ולא מחייב לאשרר אותו בכנסת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

כי החוק מחייב אותם להניח אותו לשבועיים על שולחן הכנסת ולא מחייב לאשרר אותו בכנסת.

החוק לא מחייב "הסכמה רחבה" גם על הרפורמה המשפטית, ובכל זאת מי שמיהר להעביר שטח ללבנון מפחד הכטב"מים הבעיר כאן את המדינה מאז הבחירות כי הדמוקרטיה נראתה לו פחות טוב מהאופוזיציה

פורסם
לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

החוק לא מחייב "הסכמה רחבה" גם על הרפורמה המשפטית, ובכל זאת מי שמיהר להעביר שטח ללבנון מפחד הכטב"מים הבעיר כאן את המדינה מאז הבחירות כי הדמוקרטיה נראתה לו פחות טוב מהאופוזיציה

קודם כל לא העבירו שום שטח. לך לקרוא מה זה מים כלכליים.

והחוק לא מחייב הסכמה רחבה אבל החוק גם לא מחייב אותי לא להפגין, להתנדב או להשקיע פה. רצית לצור מצב שונה על ידי עריצות הרוב, לי המצב החדש לא מתאים והחלטתי שאני לא מתנדב ולא משקיע פה. על מה אתה בא בטענות ובמה בדיוק אתה מאשים אותי?

• אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני שעה, Supertigre כתב:

אותי זה לא מעניין מה הם רוצים, מעניין אותי מה אנחנו רוצים ולצערי, יש כאן כבר שנים ארוכות ראש ממשלה שכל מה שהוא רוצה זה רק להיות ראש ממשלה וכל הדרכים כשרות כדי להישאר כזה. השאלה היא לא מדינה פלסטינית כן או לא, השאלה היא מי היא ומה תהיה מדינת ישראל, מדינה שאין לה אפילו גבולות מוכרים ומוסכמים.  

בעזרת השם זו לא תוכנית!!! שמעתי מהם קשקושים של זה או זה או זה, איך מיישמים את זה? בעזרת השם. 

"לא מעניין אותי מה הם רוצים" זה קל מדי. מה אנחנו רוצים מאד תלוי במידת ההפנמה שלנו למה הם רוצים. אני אדם חילוני. מאד. לא בוער לי לדרוך במקום שמיוחס לו סיפור סולם יעקב, או שנח בו פעם ארון הברית (או שלא). שבת בשבילי זה כדורגל ולא הייתי בבית כנסת מאז הבר מצווה (מזמן). הייתי אומר שאורח החיים שלי הרבה יותר מותאם תל אביב מאשר שילה או בית אל. בכל זאת, ברגע שברור לי שהערבים רוצים לחסל, לאנוס ולשרוף אותי, אני קשוב יותר לאלה שטוענים את זה מאז ומעולם ולא לאלה שמכרו אשליות על "הונג קונג של המזרח התיכון", "אל תפחידו אותנו עם קסאמים על אשקלון", "קורבנות השלום", "אחרי ההתנתקות העולם יהיה לצידנו" והלהיט החדש של "נורמליזציה עם סעודיה" תמורת העברת עזה ל"מתונים".

אגב, אנחנו דמוקרטיה ויש כאן ראש ממשלה כל כך הרבה שנים כי רוב הציבור רוצה כל כך הרבה שנים שהוא יהיה ראש ממשלה. האסון הכי גדול שלנו זה התסכול של יריביו בפוליטיקה, בתקשורת ובמערכת המשפט (ועוד) שמפקפקים בזכותם של בעלי דיעה שונה להביע אותה ומנסים בכל דרך לסיים את כהונתו.

לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל לא העבירו שום שטח. לך לקרוא מה זה מים כלכליים.

והחוק לא מחייב הסכמה רחבה אבל החוק גם לא מחייב אותי לא להפגין, להתנדב או להשקיע פה. רצית לצור מצב שונה על ידי עריצות הרוב, לי המצב החדש לא מתאים והחלטתי שאני לא מתנדב ולא משקיע פה. על מה אתה בא בטענות ובמה בדיוק אתה מאשים אותי?

"לך לקרוא" זה קצת מתנשא. מה שהיה שלנו, או לפחות היתה לנו עליו טענה לגיטימית, הועבר למדינת אויב תמורת "שקט"

לא זכור לי שהאשמתי אותך במשהו. אפרופו עריצות, אם לא היתה כזו של הממסד המשפטי בארץ זרועות האכיפה היו אמורות להחזיר את הזכות להפגין למה שהיתה טרם פרוץ האנרכיה

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
  • אהבתי 1
פורסם

זה לא אני אישית ואתה אישית. אני מדבר על הטענות של תומכי הרפורמה כלפי מתנגדי הרפורמה.

ותמיד היתה הזכות להפגין אבל לא מול בתים של עובדי ציבור.

יועמ"ש הוא לא נבחר ציבור וכנ"ל גם שופט, שוטר או רמטכ"ל. תפגן מול נבחרי הציבור שמינו אותם.

פורסם
לפני 22 שעות, עוזי ל כתב:

לא אתה תבסס הסביבה תבסס בשבילך

כלומר - כן.

הזהות היהודית שלך היא בגלל שמי שלא יהודי הכריח אותך להיות יהודי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

מה? טרנספר? מחנות השמדה? נצחון מוחלט? 

גם סורי, לא אישי נגדך, אבל ההתייחסות לתהליך השלום המת כ״משיחיות שקר״, זה האח התאום של חגי סגל שמדבר על יאיר גולן כ״אנרכיסט״. משיחיות קיימת בצד אחד בדיוק במפה הפוליטית בישראל. ושלא במפתיע, היא באה ביחד עם האמונה שאפשר פשוט להרוג כמה ערבים שרק רוצים, שמדינות עומדות בתור לקלוט את מי שנטרנספר, שאנחנו לא צריכים אף אחד בעולם (כי אם ארה״ב לא תמכור לנו נשק, אפשר לקנות מצרפת כמו שהציע הקוקו ההוא מקהלת).

בוא. לגיטימי לחשוב שהניסיון להגיע להסדר כלשהו בדרך כלשהי עם הערבים יכשל תמיד. אבל אני לא מכיר אף אחד שמייחס לזה משמעות דתית. ועוד קצת ניסיון לייצר סימטריה מזויפת גם בזה לא ישנה את זה.

מצחיק שהתחלת עם מחנות השמדה. חוק גודווין והכל.

המשיחיות בחזון השלום צריכה להיות ברורה כלכ מי שרואה נסיונות להפיח רוח חיים בגופה שלו. יושב מכחיש שואה ברמאללה, לא מגנה את ה-7/10 כשרוב אזרחיו תומכים בטבח, מתקצב רוצחי יהודים בכלא, אנשי הבטחון שלו רוצחים יהודים והיות והוא מתפגר עוד רגע מתחילים רחשים על עסקאות לשחרור רוצח יהודים (וידידו של עמוס עוז) שיחליף אותו כמנהיג חילוני פרגמטי. לי זה מרגיש יותר משיחי מסיפור הארץ המובטחת או אמונה במפלצת ספגטי.

אני מוכן להתפשר איתך על צדדים במפה הפוליטית בישראל ולהתייחס לבעיה כמו שהיה מתייחס אליה בן גוריון. בלי נשק אמריקאי

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, Renaultrap כתב:

הייתי אומר שאורח החיים שלי הרבה יותר מותאם תל אביב מאשר שילה או בית אל. בכל זאת, ברגע שברור לי שהערבים רוצים לחסל, לאנוס ולשרוף אותי, אני קשוב יותר לאלה שטוענים

חבל שאתה לא קשוב להם כשהם מספרים שאם לא קפלניסטים, כבר היה פה משיח, ולא שם לב שהם לא באמת הציעו פתרון ליחסים עם הערבים, שלא כולל רצח עם או את הפיכתה של ישראל לאפרטהיד רשמי. וחבל שאתה לא קשוב לשינויים בשטח ולזה שלפני 10 שנים או יותר דווקא היו יותר מאמינים ו או תומכים ברעיון של שתי מדינות גם אצל הערבים. הרעיון הזה מת מכל מיני סיבות. אבל אחת המרכזיות היא שאחינו המשייחים דאגו להרוג אותו בשטח.

לפני 9 דקות, Renaultrap כתב:

אגב, אנחנו דמוקרטיה ויש כאן ראש ממשלה כל כך הרבה שנים כי רוב הציבור רוצה כל כך הרבה שנים שהוא יהיה ראש ממשלה. האסון הכי גדול שלנו זה התסכול של יריביו בפוליטיקה, בתקשורת ובמערכת המשפט (ועוד) שמפקפקים בזכותם של בעלי דיעה שונה להביע אותה ומנסים בכל דרך לסיים את כהונתו.

נא. האסון הגדול הוא פולחן אישיות מופרך, מבוסס על יחסי מנהיג מונהגים שאתה בדרך כלל לא מוצא מחוץ למדינות כמו ברה״מ, או שבטים פרימיטיביים, בהם כולם מפחדים מהכהן היחיד שיודע להדליק אש או משהו. וגם זה שהמלך החביב זוכה לתמיכה אוטומטית של אלו שיש להם 8 ילדים במשפחה ממוצעת, ולא ממש יודעים לעשות שום דבר חוץ מעוד ילדים.

ולראות בשילוב הקטרסטרופלי הזה, שמהפירות שלו אנחנו גם נהנים כרגע, עם עליה קיצונית ביוקר המחיה, משבר דיור, מלחמה, פגיעה ביחסי חוץ, חוסר בטחון קיצוני ממה שיקרה אפילו מחר וכו׳, איזה מופת דמוקרטי - זה קצת עצוב. אם כבר, אז ההפך. מחנה הימין על מלא מלא מלא מלא זו דוגמא מופתית למגבלות של דמוקרטיה. כי זו מניחה שבני אדם רוצים מה שטוב להם ולחברה שהם חיים בה. לא מה שיאפשר למלך שלהם לקבל סיגרים במתנה, שיפוץ לברכה הפרטית בזמן המלחמה וכו׳

• אהבתי 3
פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

זה לא אני אישית ואתה אישית. אני מדבר על הטענות של תומכי הרפורמה כלפי מתנגדי הרפורמה.

ותמיד היתה הזכות להפגין אבל לא מול בתים של עובדי ציבור.

יועמ"ש הוא לא נבחר ציבור וכנ"ל גם שופט, שוטר או רמטכ"ל. תפגן מול נבחרי הציבור שמינו אותם.

הזכות להפגין מול הבית של מנדלבליט היתה כל עוד הוא "עבד אצל ביבי" והופקעה לאחר שהמליץ על הגשת כתבי אישום.

הפגנות מול בתים (או חסימות כבישים) הם דבר פסול בעיני. אכיפה בררנית הרבה יותר גרועה.

פורסם
לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

מצחיק שהתחלת עם מחנות השמדה. חוק גודווין והכל.

התחלתי עם טרנספר. הרעיון של רצח עם הועלה עשרות פעמים בשרשור הזה. אבל אם יש לך תוכנית אחרת לנצחון על מלא מלא מלא אני אשמח לקרוא.

לפני 3 דקות, Renaultrap כתב:

המשיחיות בחזון השלום צריכה להיות ברורה כלכ מי שרואה נסיונות להפיח רוח חיים בגופה שלו.

אין משיחיות בלי משיח. חבל להעביר את השיח הזניה כזו. 

פורסם
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מסיר אחריות מאלה שהובילו את מערכת הביטחון. ביחד, כל מי שקשור לזה אשם.

הצבא כשל לחלוטין ב-7.10 ולא רק בחיזוי של האירוע אלא גם בתפקוד בשעות הראשונות (לפחות עד שעות הלילה) אבל אני מתמקד בדרג המדיני כי רק משם יבוא השינוי היסודי. לשנות את רוח הצבא זה קל יחסית, אבל זה לא יקרה אם לא יתבצע השינוי היסודי הנדרש בכל הדרג המדיני. הצבא מתפקד מצוין בעזה, המפקדים עושים עבודה מעולה, כמובן שגם הלוחמים עצמם, הדרג המדיני לעומת זאת עד לרגע זה מתפקד לא רק גרוע אלא בצורה מסוכנת. שר טמבל עולה להר הבית להתסיס כאילו זה הדבר הכי חשוב עכשיו, שר אחר חותר להפלת הרשות הפלסטינית בלי שום תוכנית אסטרטגית, שרת התחבורה אומרת שהם עושים דברים מדהימים... 

ברגע שאני, אתה והשאר דורשים מאנשי צבא ללכת הביתה לפני הדרג המדיני, אנחנו רק פוגעים בעצמנו ובעתיד שלנו ובעצם אומרים ומרשים לחבורת הנכשלים הזו להמשיך בשלהם וזה בדיוק מה שהם עושים עכשיו. 

פורסם

חבל על הזמן.

הבן אדם יציף אתכם מטיעונים שונים ומשונים, מהפגנות מול הבית של מנדלבליט (כשהמפגינים הוכרחו לשמור מרחק של כמה מאות מטרים וחלקם נעצרו רק כי כתבו פסוקים מהתנך על שלטים) ועד הסכמים למסירת שטח ימי שאין בו שום תועלת כלכלית.

כולם אשמים חוץ מהמשיח הנבחר שלו.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...