Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

מסרב להבין מה? אני לא מסרב להבין, אני טוען שהעמדה מוטעית. אתה משום מה חושב שלהבין = לקבל. החיים זה לא גביעי השתתפות. 

ערכתי, אבל קח גם פה:

"זה משנה כי אנשים התחילו לקחת אחריות על עצמם, המצב התחיל להשתפר, ואז המציאו את הביטוי הזה כדי להראות שהנה, יש עדיין אנשים שהממשלה החלישה.

וזה ההבדל על רגל אחת בין "אוכלוסיות חלשות" (משהו שקיים בהחלט) לבין אוכלוסייה "מוחלשת" שמישהו החליש (שזה לא קיים).

דוגמא מעשית - אם חד הורית מלוד ל-2, עם בעל גרוש בכלא על שוד וסחר בסמים - חלשה בלי עוררין ביחס למשפחה מתפקדת מרעננה. אם תגיד עליה מוחלשת זה כאילו המשפחה מרעננה אחראית לזה שהיא במצב חרא.

יש מבין כבוד עו"ד?"

במחשבה לאחור תוריד את המשפט האחרון שלי הוא לא לעניין.

דוגמאות ללמה זה קיים עדיין:

הנגשת מערכת המשפט לקבוצות אוכלוסייה מוחלשות (knesset.gov.il)

קבוצות מוחלשות בחברה - Human Rights

אוכלוסייה מוחלשת – ויקיפדיה (wikipedia.org)

"לא אני הברזתי מהפגישה": השרה מיכאלי מתייחסת למשבר עם ח"כ ביטון | חדשות מעריב (maariv.co.il)
ציטוט:
" אני באתי להילחם למען אוכלוסיות מוחלשות, פתחתי פתח," - ח"כ מהאופוזיציה הנוכחית

יש המון גופים שמתדלקים את כל העניין, ואז מגיע רומן ואומר "בעיה שלהם שהם לא מתקדמים". 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

יש מבין כבוד עו"ד?

למה רגשי הנחיתות האלה? לא שלם עם עצמך?

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

ש המון גופים שמתדלקים את כל העניין, ואז מגיע רומן ואומר "בעיה שלהם שהם לא מתקדמים". 

לא רק אני. אבל כן, ברגע שצריך גופים שיתדלקו את העניין, אתה די מתחיל להבין שזה בולשיט. וברגע שממשלה שמתיימרת לקרוא לעצמה "ימין" מאמצת אידיאולוגיית שמאל קיצוני, והקהל שלה, שנהנה לקרוא לעצמו "ימין", תומך בזה, אתה מבין שהם לא מבינים שיט מהחיים שלהם.

זה עד כדי כך פשוט. 

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

זה משנה כי אנשים התחילו לקחת אחריות על עצמם, המצב התחיל להשתפר, ואז המציאו את הביטוי הזה כדי להראות שהנה, יש עדיין אנשים שהממשלה החלישה

הממשלה מחלקת תלושי מזון וקיצבאות ופוטרת אוכלוסיות מלשרת בצבא ולעבוד, היא לא מחלישה את האוכלוסיות האלה?

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, RK כתב:

למה רגשי הנחיתות האלה? לא שלם עם עצמך?

כבר כשציטטתי את עצמי רשמתי על המשפט הזה. לא בקטע של רגשי נחיתות (שאתה חושב שיש לי משום מה) אלא בקטע של כבוד. לא מכבד.

לפני 8 דקות, RK כתב:

זה עד כדי כך פשוט. 

לי (תתפלא, אבל כן), לך ולעוד כמה פה כן, להם לא. וזה פשוט להבין את זה.

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

הממשלה מחלקת תלושי מזון וקיצבאות ופוטרת אוכלוסיות מלשרת בצבא ולעבוד, היא לא מחלישה את האוכלוסיות האלה?

זה קורה פה עשרות שנים, לא המצאה של הממשלה הנוכחית. הממשלה הנוכחית עושה את זה על טורבו, עם זה אני יכול להסכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ומי היה בשלטון העשור האחרון? הסמול? 

באמת, אתה לא רואה שעושים עלינו קומבינה במשך שנים? לא מבין למה להמשיך לתת לזה יד, זה שקוף שכל מה שמעניין אותם זה כח והאזרחים זה רק אמצעי להשיג אותו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 41 דקות, RK כתב:

מאמצת אידיאולוגיית שמאל קיצוני

איפה הפנקס האדום, סליחה, הכחול שלך?

--

הבעת הפנים של מצביעי הליכוד כשאני אומר להם שהמדיניות הנוכחית גובלת בסוציאליזם מתובלת בפופוליזם עם קורט מרקסיזם :LOL:

מי שקיווה שסמוץ' יביא את הבשורה של ימין כלכלי בכלל מתמרמר, וזה עוד לפני שמתחילים הויכוחים על הרפורמה.

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי שאת האנשים שהצביעו להם כדי שיביאו כלכלה חופשית אפשר לספור על יד אחת.

פורסם
לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

ואיך זה סותר את מה שכתבתי?   כל הנקודה שלי היא שבית המשפט העליון מפקח על עצמו.

בניגוד למה?!

שיהיה בית משפט עליון עליון שיפקח על העליון?

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם לא היו פלאפונים בסביבה הוא היה נוסע ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...