Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, hwgeek כתב:

אם הם רוצים לחייב את כולנו חוקים וצורת חיים של לפני 5000 שנה אז לפחות שיאמצו את זה על מלא מלא ויחזרו ליחיות בידיוק כמו שהיו חיים לפני 5000 שנה, ככה הכי כשר למהדרין, בלי חשמל, אינטרנט, מוצרי חשמל ונוחות וכו', אם כבר אז כבר!.

איך הצליחו בארץ לייצר דת חדשה שגורמת להרבה אנשים מסורתיים שגדלו בבית דתי בחו"ל ועלו לארץ לחזור בשאלה ולהתרחק מהכל ??? (במשפחה שלי ועוד רבים אחרים שמכיר)

הכי מפחיד ומבאס אותי בתור מי שעלה לארץ בגיל 8 זה לחשוב ששוב אצטרך לחפש מקום אחר לחיות בו, זה הזוי!, הרי הכיוון שאנחנו הולכים כבר ניקבע, תירצו או לא תירצו המנדטים שלהם יכריעו עוד 20 שנה בקלות, הלוואי וכולנו טועים וזה רק זמני והעתיד יהיה טוב יותר.

ה"הם" האלה זה כולנו.

אנחנו הצבענו בבחירות האחרונות תוך ידיעה ברורה שזו תהיה ממשלת ביבי. כשאנשים יפסיקו להיות מונעים משנאה לאחר ויתחילו להיות מונעים ממה שטוב להם הדברים ישתנו אבל עד אז זה קרב אבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 42 דקות, Night Driver כתב:

כשאנשים יפסיקו להיות מונעים משנאה לאחר ויתחילו להיות מונעים ממה שטוב להם

זה אולי יהיה כשAI ישלוט בעולם.

אנשים עדיין יחפשו קונפליקטים, זה בטבע האנושי. התקווה שאותו AI יידע לחזות את זה וליצור לאותם אנשים סביבה בטוחה לפרוק את זממם.

זה, או שהAI יגיע למסקנה שצריך להרוג את כולם ולהנדס גנטית ייצורים נשלטים ע"י hive mind שיכבשו את הגלקסיה.

במחשבה שניה - זה בדיוק הציבור החרדי והמפלגות שמייצגות אותו.

הם לא מונעים משנאה, הם מונעים ממה שהרבנים שלהם אמרו שטוב להם.

סוג של hive mind בפעולה. ויתור על האני העצמי ועבודה לטובת הכלל.

וטובת הכלל - שהכלל יתחרד ואז יהיו עוד יחידות תחת הhive mind.

כל המסרים של נציגי הציבור הזה בפורום זה - תצטרפו אלינו ויהיה טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

לגבי חשמל בשבת.

הניסוח מוטעה בואו גם חרדים צריכים וצורכים חשמל בשבת. העניין הוא העברה של אוטומציה של הליך הייצור לרמה מלאה (אנחנו קרוב לשם בכל מקרה) ותיקון תקלות ופיקוח על ידי גוים.

לא ביג דיל עבור מיליון צרכנים בקירוב.

@hwgeek המלצה חמה לפני שאתה מתלהם ותעצבן על מסחטת כספים. כדאי לפני כן להבין מה בכלל הדרישה:).

אל דאגה יהדות התורה וש"ס לא "יסחטו" כספים (ועוד בשביל גויים) פשוט לדאוג שהמפקח בשבת/טכנאי יהיה גוי.

אתה מבין שאתה חי במדינת ישראל?

מדינת ישראל. חיים פה ישראלים.

אתה לא חי בגרמניה בגטו מבחירה עצמית ויכול להשאיר את ניהול המדינה לגויים.

אני לא רוצה להשאיר לסינים את העבודה בנמלים, את העבודה בתחנות הכוח, את הכל חוץ מלהתנדנד בכולל. רק על זה יהיה אחראי יהודי? שר הנדנוד?

דרך החיים החרדית מהווה סיכון קיומי למדינה, יחד עם חוסר משילות כללי שגורם לחוסר אחדות עוד יותר כי כל אחד עם השבט שלו.

אין לי מה להמליץ לך כי אני חושב שהמדינה כבר די אבודה. אי אפשר לשכנע כל כך הרבה אנשים שישראל חייבת לשמור על עליונות מחשבתית וטכנולוגית כי הם בכלל לא מבינים מה זה אומר. משלמי המיסים ישלמו עוד ועוד עד נ"צ קריטית ואז הכל ידרדר לפח. זה לאו דווקא יהיה בומבסטי. זה יכול לקרות על פני 2-3 עשורים - יותר עוזבים, פחות הייטק ותעשייה טכנולוגית, כך עוד ועוד עד שנהיה עוד מדינה ערבית נכשלת.

אתה בסדר עם זה?  

• אהבתי 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

לפני 21 דקות, MadCat_LE כתב:

זה יכול לקרות על פני 2-3 עשורים

כנראה שטעית בניבוי טווח הזמן, לדעתי זקני הדור "יזכו" לראות את זה קורה

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

זה נוח ליפול על נושא החשמל לעומת נושא המכון לנושאים הלכתיים וכו'.

התקציב על מנת לספק שירותי הוראה הלכתית בטלפון הינו פחות מהתקציב להאכלת חתולים בממשלה הקודמת.  (שזה סה"כ הרחבה של שירותי הדת, ויש לא מעט דתיים בישראל שצורכים את השירות הזה לא פחות ממאכילי חתולים)

לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

אבל שאר המשרדים פירק לחלקיקי משרדים. שעלות הקמתן גבוהה מאוד.

תהיה הוגן והגון. ממשלת השינוי האולטימטיבית (שקמה בקומבינה הזויה) לא רק שלא ציצמה את המשרדים אלא האכילה נורבגים ללא גבולות. אז שזה המשחק אל תתפלא מכיבודים מיותרים.

לפני 3 שעות, Gosser1860 כתב:

אבל זה כל היופי בדמוקרטיה פרלמנטרית. 

אתה מתואם עם עצמך?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

התקציב על מנת לספק שירותי הוראה הלכתית בטלפון הינו פחות מהתקציב להאכלת חתולים בממשלה הקודמת.  (שזה סה"כ הרחבה של שירותי הדת, ויש לא מעט דתיים בישראל שצורכים את השירות הזה לא פחות ממאכילי חתולים)

זה חשוב וזה חשוב (והתקציב לא היה להאכלה אלא לעיקור). זה דווקא הסעיף הכי מוצדק בדרישות החרדים (יחד עם הנגשת שירותי הממשלה לטלפונים כשרים ולא רק אפליקציות) והיה צריך להתממש בלי קשר לקואליציות.

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

תהיה הוגן והגון. ממשלת השינוי האולטימטיבית (שקמה בקומבינה הזויה)

קמה כחוק וזכתה לרוב בכנסת להשבעתה כמתחייב.

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

לא רק שלא ציצמה את המשרדים אלא האכילה נורבגים ללא גבולות.

כולם מאכילים נורווגים. השאלה כמה.

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

אז שזה המשחק אל תתפלא מכיבודים מיותרים.

כולם בוכים כשהשני משחק באותו המשחק כמוהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, ד ו ד כתב:

לקרוא ידיעה כישראלים ולא פחות כשאר אזרחי העולם " ראש ממשלת ישראל המיועד מבטיח שיהיה חשמל בשבת" זה מטורף. חברים אנחנו במאה ה 21 לא במאה ה 18. בכלל לא משנה מה יהיה סופו של פסוק בעניין החשמל בשבת, כולם מבינים על איזו תשתית פרלמנטרית אנחנו צפויים לקבל. הזוי ובלתי נתפס מה חשוב לאותם נבחרי הציבור, כאילו שאין בעיות אמיתיות ודחופות לטפל ולעסוק בהם. אצלנו אין מציאות של בלתי אפשרי, עובדה.

נו באמת איזה פופוליסט. כאילו חרדים לא משתשמשים בשבמת בחשמל.

נראה לך באמת שהחרדים דרשו או דמיינו לדרוש שלא יהיה חשמל בשבת בכל מדינת ארץ ישראל וגלילותיה, וביבי המלך אזר חלציו ובאומץ לב מופגן "הרים את השאלטר" למען נתיני מדינת תל אביב על אף שהם לא בחרו בו?

הבת שלי לומדת בכיתה א' יש לה חוברת לימוד עם שמתאימה מאוד לחלק מהמגיבים כאן. "נקרא ונבין" (ואז ורק אז נביע דעה) 

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

כולם בוכים כשהשני משחק באותו המשחק כמוהם.

נכון רק שאני מצפה מחברי הפורום הנכבד באמת הזה. לעלות קצת רמה ולא ליפול לקלישאות הממוחזרות האלו. 

לפני כשעה, MadCat_LE כתב:

דרך החיים החרדית מהווה סיכון קיומי למדינה, יחד עם חוסר משילות כללי שגורם לחוסר אחדות עוד יותר כי כל אחד עם השבט שלו.

אין לי מה להמליץ לך כי אני חושב שהמדינה כבר די אבודה. אי אפשר לשכנע כל כך הרבה אנשים שישראל חייבת לשמור על עליונות מחשבתית וטכנולוגית כי הם בכלל לא מבינים מה זה אומר. משלמי המיסים ישלמו עוד ועוד עד נ"צ קריטית ואז הכל ידרדר לפח. זה לאו דווקא יהיה בומבסטי. זה יכול לקרות על פני 2-3 עשורים - יותר עוזבים, פחות הייטק ותעשייה טכנולוגית, כך עוד ועוד עד שנהיה עוד מדינה ערבית נכשלת.

אתה בסדר עם זה?  

אני ממש לא בסדר עם. 

ואני אסביר המציאות של תנועות פרוגרסיביות שחודרות יותר ויותר למיינסטרים אוטומטית גורמת לנו להתגנון יותר ולהסתגר יותר. 

נגלה לך סוד פנימי בעיני החרדים הציבור הדתל"י מוגדר כ- "אכל,לקה,ושילם. ולמה?

בעיני החרדים רובם לא מספיק דתיים

בעיני החילונים וביתר שאת מחוגי השמאל (אני מכליל אני יודע) הם בכלל משיחיים הזויים שבאים להשתלט על הצבא.

מתפרסמת ידיעה בווינט על כך שמג"ד  מרים יד על משגיח כשרות צבאי שעושה את עבודתו ולפי פקודות צה"ל!!! משליך לפח אוכל. ומאה חמישים תגובות בעד המג"ד. (שעבר על פקודות צה"ל כן?)

אתה מבין שהציבור החרדי שלא נמצא בצה"ל רואה ומפנים.....

אותו סיפור כל פעם עם שירת נשים אימונים משותפים שירות חייילות בקרבי בגדודים מעורבים. 

הרוח נושבת לחינוך המגזר החרדי. והתגובה היא בהתאם.

זה לא דווקא זו תגובה די טבעית של התגוננות.

מהצד השני כל נסיונות ההשתלבות של יחידים בשירות הציבורי למשל נבלם עם תקרת זכוכית קשה מאוד לפריצה. 

וכך נוצרת בעיה שבעיניי חמורה יותר. כלכלה פנימית עם כל הרעות החולות שלה וד"ל.

• אהבתי 2
פורסם

פשוט ביבי כמו ביבי משחק עם החרדים ומדליף מה שמתאים לו כדי להוציא להם אוויר...

צריך פעם לשבת במו"מ מורכב, כלשהו, כדי להבין שלא צריך להתרגש מכל דרישה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, hwgeek כתב:

איך הצליחו בארץ לייצר דת חדשה שגורמת להרבה אנשים מסורתיים שגדלו בבית דתי בחו"ל ועלו לארץ לחזור בשאלה ולהתרחק מהכל ??? (במשפחה שלי ועוד רבים אחרים שמכיר)

סליחה אבל מה שכתבת עכשיו זה קשקוש.

תחשוב שניה "מסורתי" זה הדבר הכי לא הגיוני שיש. אם אתה מאמין בה' ותורתו אז תשמור שבת. ואם לא אז תאכל חזיר בכיפור.

אלא מה מסורתי זה סה"כ דתי רגשי כי ככה הוא הורגל מהבית. ככל שהדורות מתקדמים הבסיס הרגשי נשחק ונעלם. אז לך מאוד חשוב לעשות קישוד כי בילדותך היית הולך כל שבת לבית הכנסת.

את הילד שלך כנראה זה לא ממש יעניין.

והנכד......

אגב כך גם הזיקה לישראל, ואני דיי מבין אותה.

היום רילוקיישן זה הצינות החדשה של הציבור היהודי המשכיל. הסיבה דיי פשוטה הם לא מבינים מה להם ולארץ החמה הלחה ומוכת המחלמות הזו.

לפני 1 דקה, falou כתב:

פשוט ביבי כמו ביבי משחק עם החרדים ומדליף מה שמתאים לו כדי להוציא להם אוויר...

צריך פעם לשבת במו"מ מורכב, כלשהו, כדי להבין שלא צריך להתרגש מכל דרישה.

להרגיע קצת. לאחר הבחירות הייתי בכנס ניצחון של אחד מחכ"י ש"ס שמיועד כעת לשר.

הוא בעצמו ביקש מהציבור להרגע ולהרגיע. 

הוא בדיוק הסביר את תננועת המטולטלת וברור לו שאם ש"ס תפריז מאוד. בגלגול הבא היא כבר לא תהיה בקואליציה.

לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

כולם מאכילים נורווגים. השאלה כמה.

לפני 26 דקות, yd b-4 כתב:

הקושי הגדול של הליכוד הוא תקדים בנט.

שלחץ לקיר את הקואליצה הקודמת וסחט ראשות ממשלה כי הוא יכול.

הליכוד נמצא במצב מאוד דומה היום. אין לו את לפיד או גנץ שיהוו איום בכלל על השותפות האחרות והוא נאבק בשיניים שבעצם אין לו ממש כאלו (ודי מצליח הייתי בטוח שסמוטריץ' למשל יכופף אותו וזה לא קרה). 

פורסם
לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

תחשוב שניה "מסורתי" זה הדבר הכי לא הגיוני שיש

כי חרדי זה הגיוני לגמרי. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה שיפה אצל הדתיים שכשיש להם משהו שהם לא יכולים לעשות בגלל חג/ שבת והם ממש רוצים לעשות אותו, הם ימצאו כל מיני פרצות הלכתיות שיכשירו את המעשה.

במקום שיאמרו פעם זה היה נכון אבל התקדמנו כמה מאות שנה קדימה וזה כבר לא רלוונטי אז הם מוצאים בעיה ואז ממציאים לה פתרון הלכתית.

בקיצור - חרטא. במקום להתקדם חיים כמו לפני 200 שנה ועל זה כל העסקונה החרדית חוגגת.

בדיוק כמו הטלפונים הכשרים. לאזרח הרגיל אסור, למנהיגים שלהם יש 2 מכשירים - כשר ולא כשר. 

אני בכלל לא מדבר על השטות של הגוי של שבת. עוד פטנט דבילי שהם המציאו. מותר לו להדליק את האור, אבל אסור לומר לו, אבל בלי אור זה לא נוח, אז רומזים לו בכל מיני דרכים. 

מי שרוצה לחיות בימי הביניים שיחיה. הוא לא צריך להכריח את השאר לחיות ככה.

פורסם
לפני 4 דקות, asix כתב:

מי שרוצה לחיות בימי הביניים שיחיה.

מהפה שלך לקב"ה.  ההגות היהדות של ימי הביניים הייתה בהרבה יותר מתקדמת מזו של ימנו.  מאז התרחש Regression במלוא מובן המילה.

No worries 8)

פורסם
לפני 35 דקות, yd b-4 כתב:

נו באמת איזה פופוליסט. כאילו חרדים לא משתשמשים בשבמת בחשמל.

הבת שלי לומדת בכיתה א' יש לה חוברת לימוד עם שמתאימה מאוד לחלק מהמגיבים כאן. "נקרא ונבין" (ואז ורק אז נביע דעה) 

נכון רק שאני מצפה מחברי הפורום הנכבד באמת הזה. לעלות קצת רמה ולא ליפול לקלישאות הממוחזרות האלו. 

חבר נכבד, לא ראוי לרדת לרמות כפי שבחרת. לית מאן דפליג שיצאה הודעה האומרת שביבי קבע שיהיה חשמל בשבתות ולא נראה לי שאתה יכול לסתור עובדת הפרסום הזה של דברי ביבי ולזאת כיוונתי.

הכנסת  להודעה שלך התייחסות פוגעת בהקשר לרמת מגיבים שונים בשרשור  ובהתאם  את כתה א' ועניין הבנת הנקרא .  מציע שתמנע מהעלבות-לא עושה טוב ולא מוסיף לדימוי שלך כפרט וכחלק מציבור מסוים.

פורסם
לפני 8 דקות, ד ו ד כתב:

שיצאה הודעה האומרת שביבי קבע שיהיה חשמל בשבתות

אני מבין שהרב ביבי בעוד שנתיים הוא יקבע שמותר לעשות סקס סתם.

אחרי זה אנשים טוענים שחילונים עושים רילוקיישן כי הם לא מספיק דתיים…

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

לגבי חשמל בשבת.

הניסוח מוטעה בואו גם חרדים צריכים וצורכים חשמל בשבת. העניין הוא העברה של אוטומציה של הליך הייצור לרמה מלאה (אנחנו קרוב לשם בכל מקרה) ותיקון תקלות ופיקוח על ידי גוים.

לא ביג דיל עבור מיליון צרכנים בקירוב.

אם הדיווח של מתן חודורוב נכון, זה כן ביג דיל, כי מדובר בהשקעה של מליוני שקלים בשביל שחרדים יוכלו לקבל חשמל ״כשר״ על חשבון הציבור.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...