Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, MZN כתב:

image.thumb.png.87298775bc4186ee0cb2f6fb14c20ab2.png

אפשר להוסיף לנתון 50 אחוז מתגייסים לצהל מתוך סך המלשבים לא כולל החרדים.

"שויון בנטל"

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

אמנם סתם אנקדוטה אבל היא אכן תואמת את ההבנה (וההגיון): העוברים החוצה הם בדיוק סוג האנשים שכלכלה מערבית נורמלית רוצה שיישארו.

רוב רובם של ה"יורדים" מהגרים על בסיס ויזות highly skilled worker או כול שם אחר שניתן לאותה הויזה שמשמעותה בסופו של דבר היא "אנחנו צריכים יותר כאלה".

אני באמת חושב שהאנשים שבאמת היגרו מאפס (ונשארו) על בסיס בעלות דרכון בלבד הם מיעוט זניח. כמו כך מתחתנים למיניהם.

ככה שכול היורדים האלה הם לפי הגדרה האנשים שאתה רוצה לשמור אצלך.

מתישהו יבינו שצריך לעצור את הירידה. או שלא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 שעות, קורן בן אשר כתב:

מה זה יפה, קרעו אלה את אלה במשך מאות שנים.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dano-Swedish_War

סליחה התכוונתי לנורווגיה ושוודיה, שגם הן קרעו אחת את השנייה הרבה שנים.

בהתחשב בזה שלא מדובר בתרבויות מאוד שונות, עם שפות דומות, מדובר בדוגמא שמוכיחה את הכלל. לא צריך תרבות ממש שונה כדי לריב.

אנחנו, כמין (spicies) לא כל כך טובים עם אלו שלא דומים לנו.

יש אצלנו מיעוט שאוהב אנשים חדשים ומשונים (ע״ע סמולנים) אבל ככלל אנחנו מעדיפים אחידות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 43 דקות, mikyl כתב:

אתה חושב למישהו איכפת כאן? 😂 פוליטיקאים חושבים מקסימום לטווח הקדנציה.

עם הממשלה החדשה זה יהיה בטווח של חצי קדנציה אולי גם רבעון כי לכו תדעו מתי תתפרק הממשלה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, David32 כתב:

מתישהו יבינו שצריך לעצור את הירידה

ואז יעשו כמו שעשו באוקראינה - יאסרו אזרחות נוספת. ו/או יעשו ויזות יציאה, כמו ברוסיה.

וכמובן איך אפשר יהיה בלי קמפיין שיימינג ל"יורדים" בכל מדיה אפשרית.

בתור בונוס - השטאזי של בן גביר יטרגט קרובי משפחה של היורדים.

אף אחד לא אומר שעצירת ירידה תהיה סימפטית.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מבאס 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בלי ייצור חשמל בשבת, גניזה של ספרי קודש (אין כבר כאלה דברים בבית עלמין?), אני רוצה לחכות להסכמים המלאים אבל לפי איך שזה הולך להיות, נראה שיהיה מעניין...

עוד כמה ימים נותרו לביבי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

מקפיץ כי זה שוס לגלות שניתן לעבור לאוסטרליה על בסיס ניסיון עבודה בתור לוקסמית' 

SUBCLASS 190 VISA

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

מה אתם מתלוננים?

הרוב החליט שצריך לחלוב את המיעוט, אז תסתמו את הפה ואם לא טוב לכם תלכו לברלין או לעזה.

וזו תגובה אמיתית של החבוב שחבר בצוות המו״מ של יהדות התורה:

image.thumb.png.fe8d2453545e86aebc08cb66ca744a73.png

מעניין לאן נעלמו כל הימנים על מלא שהיו מגיבים פה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

הם בתור לדרכון פורטוגלי

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לאסור ייצור חשמל בשבת? אז למה לא לאסור ביכלל שימוש בחשמל בשבת? במיוחד בבני-ברק וכל בתי הכנסת? או שבלי תאורה, מזגן ומים רותחים לשתייה לא יהיה להם כיף לשבת בניחותה?

בחיי בתור אחד שגדל בבית כנסת והשלים מניין עד שנות ה20 לחיי ובא מבית מסורתי- ממש דוחה אותי מה שעושים מהדת בישראל.

מתבייש פשוט מהמסחטת הכספים שהם ייצרו פה בארץ על חשבון של אחרים, העיקר הציבור המטומטם ממתג אותם כימין וכולם רוצים ממשלה ימנית על מלא מלא... ועוד אומרים שאנחנו החכמים מבין העמים... בסדר.

בכל מיקרה מי שיוצאים הכי עלובים מכל הסיפור הזה הם לא המפלגות הדתיות- הם פשוט עושים מה שבחרו אותם לעשות, מי שהכי עלובים הם חברי מפלגת הליכוד, הם רואים מה קורה ואף אחד לא מצייץ או קם והולך... חסרי עמוד שידרה !.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 7 דקות, hwgeek כתב:

לאסור ייצור חשמל בשבת? אז למה לא לאסור ביכלל שימוש בחשמל בשבת? 

יהיה חשמל בשבת, רק שבמקרה הזה לא יהודי יתפעל את האירוע אלא גוי. 

בשכונות חרדיות הארדקור שאין גוי או לא רוצים גוי, יש גנרטור שמספק חשמל לדירות ומתחברים עם כבל שעובר בין הבניינים כמו בעזה. 

זה עובד ככה בשכונה חרדית ברחובות ובטוח שיש עוד הרבה שאני לא מכיר ולא שמענו עליהם. 

אגב, בבני ברק רצו בעבר לשים 2 גנרטורים ענקיים בכניסה לעיר שיספקו חשמל בשישי שבת. לא ראיתי שזה קרה אבל יכול להיות שעוד יקרה. 

ברחובות גם ראיתי דירה של חרדי שעובד עם פאנל סולארי וסוללה, בשבת. מספיק למקרר, מעט תאורה ומזגן 1 כ"ס לסרוגין . 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אפשר הסבר מה היתרון ההלכתי בגנרטור פרטי לעומת חשמל מחברת החשמל?

ממש מעניין אותי מה הופך את זה לכשר יותר ומי המהנדס הבכיר שהציעה והסביר את הפיתרון ההלכתי הזה?

אם כבר הייתי מבין אם היו מבקשים להקים גגות סולאריים על בתים וזה יספק את החשמל בשבת- לפחות היה הגיוני וירוק יותר מבלי להדליק אש אלפי פעמים בדקה עם מנוע ICE.

לגבי גוי שבת- אני מכיר, ככה היה נהוג גם אצלינו שהיינו חיים בגרוזיה, היה שכן שהיה שמח לבוא לעזור במקרים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 53 דקות, פינדר כתב:

קורא מדי פעם להעביר את הזמן בעבודה ומבין שאין לי מה להמשיך להתווכח פה כי זה לא ייתן לי כלום.

הממשלה הזאת זבל (למעט בן גביר שאולי יעשה משהו במדיניות בטחון פנים) והממשלה הקודמת גם זבל מבחינתי. פשוט אלה זבל עם כיפה.

ביי.

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אחד ענה לך והשני כנראה שוב פרש מהפורום ויחזור מתישהו עם תגובת ציטוטים מכל השנים שפספס בין לבין.

אבל גם בזמן אמת לפני הבחירות הם אמרו שכלכלה לא מעניינת אותם, כמו שמעניין אותם להראות לערבים מי בעל הבית

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...