Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

לפיד?

כן?

ליברמן?

העבודה?

מרץ?

חסר?

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

כן?

אני לא יודע איך להגיב ברצינות להמלצה להצביע מרץ, או העבודה.

גם לפיד meh במקרה הטוב. בסופו של יום אבל - כפי שראינו - גם כשהם נבחרו הם לא הצליחו להחזיק.

לא שביבי מצליח להקים ממשלה, אבל זה נושא שונה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני חושב שפשוט ישלימו עם המצב לצערי.

אחרי ההתבטאות האומללה של גפני, אם היה לי ילד בגיל גיוס הייתי אומר לו שילך ללמוד במקום ה 3 שנים בצבא. בעבר הסברתי לצעירים לפני צבא כמה זה חשוב ואיך זה תורם להם. היום זה כבר לא רלוונטי. אף אחד מהממשלה לא מעריך את זה ואפילו צוחקים על זה שהחילוניים ממשיכים להיות פראיירים. רוב הממשלה העתידה לקום לא עשתה צבא. אני חושב שזה אומר הכל.

פורסם

מה חשבתם? שה״נאמנים״ לא ידרשו תשלום מחדל האישים?

היה ברור שזה יקרה, יש להם חבל על הצוואר שלו והם ידאגו לסחוט הכל גם אם תילך המדינה.

לא יודע אם כדאי לנו להפגין גם, שלא יפזרו את ההפגנה של ה״אנרכיסטים הבוגדים״ באש חיה בפקודת השר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מזכיר לי את הועדים החזקים במפעלים.

ילחמו במפעל בשביל שלא יפטר כמה עובדים ובדרך גורמים לנזק קשה לחברה ובסוף כולם הולכים הביתה.

אותו דבר יקרה פה - הם ישיגו מה שהם רוצים אבל הם יגרמו לשנאה ולדחיה כל כך קשה עקב הדרישות ללא גבולות שלהם שזה יכול לנזק גדול למדינה. העיקר שהנוכל הגדול יודע לומר שזאת ממשלה של כולם.

• אהבתי 1
פורסם

ממליץ לקרוא למי שרוצה להתעצבן עוד קצת ממה שקורה בארץ.

אמל"ק: פובליציסט חרדי היגר מישראל לאמריקה, גילה ששם חיים יותר טוב והגיע למסקנה שזה בגלל שהחרדים פה מפרסנים את החילונים והערבים.

בחיים שלי לא קראתי משהו כל כך מטומטם. 

318325025_10229834270426534_589951480561

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מצחיק שהוא אפילו לא מצליח ליקרוא בין השורות של מה שהוא אומר ולהבין שהטענה שלו ששם הכסף שמשלמים הולך לחרדים בכל מיני עסקים זה ביגלל שהחרדים עובדים בכל המקצועות הנ"ל לעומת ישראל שהם מעדיפים "לילמוד", אם רוצה כבודו שכל הכסף ישאר בעדה החרדית אז שיוציאו בעלי מקצוע כמו חשמלאים/בנאים/בעלי מאפייות ועוד ועוד ויפרנסו זה את זה...

וזה עוד מבלי להתייחס לנתון המיליארדים שהוא טוען שמכניסים לארץ מתרומות- שיבדוק לאין הכסף הולך וכמה $$$ שווים כל אותם משפחות הרבנים והנדל"ן שלהם.

• אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

אני לא יודע איך להגיב ברצינות להמלצה להצביע מרץ, או העבודה

עד כדי כך ביביפוטין שטפו לך את המוח?

מצביעים #רקימיןעלמלאמלאמלא ?

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יכול להבין מישהו שמצביע ליכוד כי זאת הדרך מחשבה שלו ואין לו משהו אחר בצד הימני של המפה ( ואני לא נכנס לזה שהליכוד של היום זה לא הליכוד של פעם והליכוד זה לא ימין - לא נצליח לשכנע בסוגיה הזאת). אבל אני באמת לא מבין חילוניים שהצביעו לסמוטריץ ובן גביר רק משנאת הערבים והתעלמו מיתר הנתונים במשוואה ועכשיו אומרים מה אלה החוקים והכפיה הדתית הזאת. מה חשבתם שיקרה כשסטרוק, אבי מעוז, סמוטריץ ועוד כוכבים עולים מנהלים את חיינו?

• רעיון טוב! 3
פורסם

^ אפשר ללמוד גם מהשרשור פה שאת חלקם ההדתה לא מעניינת, כי שנאת ערבים זו בעיה עקרונית יותר, וחלקם מבינים שהם יצרו נזק, אבל מאשימים בזה את הצד השני שלא היה מוכן לשבת עם ביבי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

בתור מי שהצביע לביבי בעבר, מה שאני מבין מהשנים האחרונות זה איזה סוג של מנהיג ביבי הפך ליהיות, תגידו מה שתגידו אבל אני בדעה שמנהיג אמיתי לא היה מרשה לזה ליקרות ביגללו, מנהיג אמיתי היה שם את טובת המדינה ושלום בין האזרחים בה לפני טובתו ורצונו האישי ליהיות ראש ממשלה, אני מאוד מאוכזב מהאדם שהוא הפך להיות, הנזקים שנגרמו בשנים האחרונות והשנאה שנוצרה ביננו - יקח עוד המון שנים לתקן.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

מאשימים בזה את הצד השני שלא היה מוכן לשבת עם ביבי.

האשמה מגוחכת. איך מישהו יכול לשבת עם נוכל אחרי שכבר עקץ אותו?

מה הם מזוכיסטים? נהנים להיעקץ?

וכמו שקראתי בטור של יוסי ביילין בישראל היום - אסור למרכז שמאל להכנס לממשלה כזאת. העם צריך להבין מה זה ממשלת ימין על מלא והשלכותיה. אם מישהו מהמרכז שמאל יכנס האשמה על ההשלכות יחולו עליו ולא על מפלגות הימין הקיצוניות.

לפני 14 דקות, hwgeek כתב:

הנזקים שנגרמו בשנים האחרונות והשנאה שנוצרה ביננו - יקח עוד המון שנים לתקן.

לא בטוח שיהיה ניתן לתקן. אם החרדים והדתיים ימשיכו עם ההתבטאויות והחוקים שהם מתכננים, והחילוניים לא יצליחו לנהל את חייהם לפי דרכם ( עקב מיעוט דמוגרפי) תהיה פה שנאה שלא תהיה ניתנת לגישור. כמו שאמרו פה לפני כמה הודעות - החילוניים לא מתערבים לדתיים איך לחיות כקהילה, אבל החרדים והדתיים מנסים לשנות לחילוניים את החיים כקהילה וזה משהו שעלול להוביל למלחמה.

ולגבי זה שאנו מתערבים להם באורח חייהם עם לימודי הליבה - שלא ילמדו ושלא יעבדו אבל גם שלא יממנו את עצמם על חשבון החילוניים. הם יכולים להיות ממומנים ע"י אלה שבקהילה שלהם שעובדת או באמצעות אזרחים שמוכנים לתרום להם. זה לא צריך לבוא על חשבון שאר האזרחים. ואם לומד תורה מקבל קצבה בזמן שהוא לומד ככה צריך להיות גם למי שלומד באוניברסיטה.

גם שירות - לא חייב להיות בצבא. אפשר לתת מעצמך לדברים אחרים שהמדינה צריכה ( ולא, לימוד בישיבה זה לא מה שהמדינה צריכה).

אבל למה להשתנות אם הכל מוגש להם על מגש של כסף בגלל מישהו שחושב שהוא מנהיג אבל לא יודע לקבל החלטות ומכר חצי מהעם לטובתו האישית?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, hwgeek כתב:

מנהיג אמיתי היה שם את טובת המדינה ושלום בין האזרחים בה לפני טובתו ורצונו האישי ליהיות ראש ממשלה

מנהיג אמיתי היה לא היה מחרבן לבריכה מהמקפצה.

ובטח שלא היה עושה את זה על חשבון הציבור שבאמת מעשיר את קופת המדינה.

אבל הציבור מטומטם והציבור ממשיך לאכול את הפרופגנדה, אז מה תעשה

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...