Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מחיקת האשכול עקב כותרת לא תקינה אז שוב :

הרכב הקודם של אמא מתחיל להראות את אותותיו והגיע הזמן להחליף.

התקציב : כ 120K.

חשבתי ללכת על רכב יד שנייה שנתיים - שלוש על הכביש. הרעיון הוא שהרכב יהיה כמה שיותר מפנק. לאו דווקא בגודל ( כיוון שהיא היחידה פחות או יותר שתנהג בו ) אלא מבחינת מראה, איכות חומרים וכו..

הנסועה השנתית היא כ 25K - לכן צריך רכב יחסית אמין. הרכב ישמש אותה ל 5+ שנים הבאות.

כמה דברים חשובים :מראה, צריכת דלק, עלות טיפולים לא מופרזת וביטוח לא מאוד יקר.

כמה אופציות שעלו : ניסן גו'ק ( טקנה ), אלפא 159 2.2 ( נשלל בגלל צריכת הדלק שהבנו שמתחת ל 10 ), לנציה דלתא, אודי A4 ( ביטוח וחלפים יקרים ) , גולף MK6 ( הבנו שמנוע ה 160 לא אמין במיוחד - ושאר רמות הגימור פשוט נמוכות מדי ), אלפא מיטו ( אשכרה פונטו בתחפושת - מאכזב... ).

מה דעתכם?

תודה לכל העוזרים!

פורסם

טויוטה אוונסיס רכב חסכוני עושה 1/11 וזול לאחזקה.

לגבי הנסיעה השנתית גם רכבי דיזל יכנסו כהצעה, רכב דיזל אתה תמצא סקודה אוקטביה 2.0 דיזל רכב חזק וחסכוני עם תיבת הילוכים 6 DSG תיבת הילוכים מעולה מאוד.

פורסם

סופרב או אוקטביה אופציות מעולות. מנוע דיזל כמובן יותר חסכוני ובנסועה של פותח השרשור מדובר על אלפי שקלים בשנה חיסכון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה דעתכם על 308/C4 (צורה חדשה) בנות שנה-שנתיים.

פנים איכותי, איבזור סביר-טוב (תלו ברמת הגימור), נוחות טובה,צריכת דלק סבירה ועלויות אחזקה יותר שפויות מאודי/פולקסווגן/ אלפא וכו'.

יש גם גירסאות טורבו חזקות ומאובזרות.

אה, כן ועוד באחריות.

פורסם

למה יד שנייה? יש במחיר הזה גם רכבים חדשים שיתאימו לדרישות.

השברולט סוניק תתאים לכם, המשפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום.

בנוסף: חלון גג, מערכת MY LINK– מערכת חדשנית שמאפשרת חיבור מלא לסמארטפון, תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים ומשפרת את צריכת הדלק.

מחירים:

סוניק HB 99,900 ₪

סוניק סדאן 103,900 ₪

פורסם

מה דעתך על אופל אסטרה?

חדשה מהחברה עולה כ123 K.

רכב מפנק, טיפולים הכי זולים בקטגוריה נוח, חסכוני

ולדעתי המכונית בעלת מראה מדהים

פורסם

התקציב : כ 120K.

חשבתי ללכת על רכב יד שנייה שנתיים - שלוש על הכביש. הרעיון הוא שהרכב יהיה כמה שיותר מפנק. לאו דווקא בגודל ( כיוון שהיא היחידה פחות או יותר שתנהג בו ) אלא מבחינת מראה, איכות חומרים וכו..

הנסועה השנתית היא כ 25K - לכן צריך רכב יחסית אמין. הרכב ישמש אותה ל 5+ שנים הבאות.

כמה דברים חשובים :מראה, צריכת דלק, עלות טיפולים לא מופרזת וביטוח לא מאוד יקר.

אחרי שלל ההצעות שקיבלת, תרשה לי לנסות ולקלוע לבקשתך: A3 122. מאובזרת, נוחה, נאה, ולא ידוע לי על בעיות אמינות שם (אם כי היא קיימת לדעתי רק שנה, ואני לא יודע אם יש משומשות).

בקשר לדברים שהוצעו לך קודם: הג'וק כנראה תוכיח אמינות מופלגת, אבל נוחות זה לא משהו שניסאן חזקים בו בדגמים בגודל הזה. האסטרה אמנם כדאית במחיר, במיוחד עם מנוע ה- 1.4T, אבל לתפעל את מערכת הסאונד שלה זו צרה, ובכלל עיצוב הפנים שלה מזכיר חללית מסרטי מד"ב של שנות ה- 80. מהדלתא ירדתי עם בחילה, כנראה רגישות אישית שלי לבולמים שלה, אבל באמת שאחרי 5 שנים כנראה תוכל למכור אותה בערך גרט (זו ישראל).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אבא שלי מחזיק רכב 3-5 שנים. הרכב הקודם שלו היה A4 3.2. לטענתו הלנצ'יה הרבה יותר טובה כחבילה כוללת. מה שהכי משך אותו ברכב זו האוירה השיקית איטלקית הפנימית והכח הזמין בלחיצה על הדוושא. הוא גם התחבר לעיצוב אבל זה כבר עניין של טעם.

מבחינת מרווח פנימי היא הכי מרווחת מהמכוניות שציינת כאן, במקביל לגודל חיצוני קטן יותר עקב העדרו של תא מטען נפרד. זו תצורה לא אפיינית לארץ, כאן מחפשים בדרך כלל מכוניות ארוכות, ואני מעריך שזו אחת הסיבות שלא רואים אותה יותר מידי על הכביש.

תצרוכת דלק תלויה מאוד בסגנון הנהיגה. נסיעה עירונית מרובה וסגנון נהיגה של גאז ברקס יובילו לצריכה גבוהה.

נסיעות בין עירוניות ונהיגה "חכמה" של מיעוט האצות יובילו לתצרוכת נמוכה. בגדול, אם לוחצים חזק היא צורכת ואם לוחצים בעדינות היא חסכונית. כל האמור לעיל נכון לכל מנועי הטורבו הטורבו המודרניים לא רק ללנצ'יה.

מדידות בשטח אבא שלי לא ביצע אז אין לי מספרים לתת לך.

לעניין שוק אני מניח שאתה צודק, כמו כל הרכבים בדרגת המחיר הזו, גם כאן הנפילה כנראה גדולה אבל אתה מתכנן על רכב יד שניה כך שאת רוב נפילת הערך סבל הבעלים הראשון. אין מה לעשות, בסגמנט הזה קריעת ניילונים מרכב חדש עולה הרבה כסף.

פורסם
טויוטה אוונסיס רכב חסכוני עושה 1/11 וזול לאחזקה.

לגבי הנסיעה השנתית גם רכבי דיזל יכנסו כהצעה, רכב דיזל אתה תמצא סקודה אוקטביה 2.0 דיזל רכב חזק וחסכוני עם תיבת הילוכים 6 DSG תיבת הילוכים מעולה מאוד.

1:11 זה לא חסכוני מי יודע מה, בטח לא כיום כשרוב המכוניות עושות בקלות 15 ו-20 ק"מ לליטר.

פורסם

קבל המלצה מקורית - שברולט קרוז טורבו!

חסכוני

יפה

אמין

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...