Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי פורד פיאסטה שנת 97 שקניתי לפני 3 חודש, כשקניתי אותה המוכר ידע אותי בכך שהמצבר תקול ודורש החלפה, החלפתי לחדש, עם הספק של 50 אמפר.

עכשיו, כשאני רוצה לנסוע לאנשהוא ואני מתניע, ההתנעה עובדת כמו שצריך. אבל נגיד ואני רוצה ללכת לקניות, ומשאיר את האוטו בחניה, חוזר אחרי 40 דק' - שעה, אני מנסה להתניע ואז שומעים את המצבר נחנק. מה שאני עושה זה מחזיר את הסוויץ' חזרה ואז שוב מתניע. רוב הסיכויים שיתניע, ואם לא, שוב עושה את אותה הפעולה והוא מתניע.

כשזה קורה, הנורות של האמברקס והמצבר נדלקות (ככה זה צריך להיות) כי במידה והאוטו מניע, הנורה של המצבר נכבית. (בואו נגיד יש 3 מצבים בסוויץ', המצב הראשון שרק הרדיו וכו' עובדים, מצב שני שהנורה של המצבר פועלת ומצב שלישי שזה כבר האוטו מונע)

למשל אתמול, הלכתי לתדלק. יצאתי מהרכב, תדלקתי אותו, נכנסתי, לא הצלחתי להתניע 3 פעמים (!) ואז כיביתי אורות והתנעתי.

למה זה קורה? הרי המצבר חדש. מה יכולה להיות הבעיה? זה כבר הפך למטרד שכל פעם שאני רוצה להתניע זמן קצר אחרי כיבוי המנוע אני נתקל בבעיה.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

• תוכן חדש...