Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדלק מתייקר ב- 31 אגורות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה במדינה הזו, שכל עליה במחיר הדלק משפעיה על המון דברים (חשמל, מזון וכו'), לכן צריך שהמס יהיה נמוך יותר.

אדון נתניהו מוריד לך אחוז אחד במס הכנסה ולקוח ממך פי 10 יותר, כשהוא מעלה את המס על הבלו.

הפך להיות בלתי אפשרי להחזיק במדינה הזו רכב שלא דרך מקום העבודה. הח"כים נוסעים ברכבים עם דלקן כשלביבי ולברק יש רכב משויריין ששוקל 2 טון וצורך 2 ק"מ/ ליטר. מרוב שלא אכפת להם מאיתנו, הם מקבלים החזר של 2300 ש"ח עבור טלפון סלולארי, כשכל אחד יודע שב- 89 ש"ח אפשר לדבר ללא הגבלה.

אנחנו נמשיך לשלם ולשתוק. מדינה בושה!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה במדינה הזו, שכל עליה במחיר הדלק משפעיה על המון דברים (חשמל, מזון וכו'), לכן צריך שהמס יהיה נמוך יותר.

אדון נתניהו מוריד לך אחוז אחד במס הכנסה ולקוח ממך פי 10 יותר, כשהוא מעלה את המס על הבלו.

הפך להיות בלתי אפשרי להחזיק במדינה הזו רכב שלא דרך מקום העבודה. הח"כים נוסעים ברכבים עם דלקן כשלביבי ולברק יש רכב משויריין ששוקל 2 טון וצורך 2 ק"מ/ ליטר. מרוב שלא אכפת להם מאיתנו, הם מקבלים החזר של 2300 ש"ח עבור טלפון סלולארי, כשכל אחד יודע שב- 89 ש"ח אפשר לדבר ללא הגבלה.

לא נכון.

לפי כתבה שהתפרסמה לאחרונה, הח"כים מקבלים החזרי פלאפון על סך 300 ש"ח לחודש בנוסף להחזרי לבוש של קרוב ל5 אלף שקל. (מה לעשות? ח"כ שמכבד את עצמו לא לובש את אותה חליפה פעמיים!)

פורסם

קודם כל, אתה ממש אבל ממש לא רוצה שמישהו יוריד את ראש הממשלה שלך בתקופת כהונתו בזמן שהוא ברכב. זה יעשה ממש לא טוב בבורסה ולא יעשה טוב למוניטין של המדינה, מה גם שזה יגרום לכאוס.

לגבי הדבר האחר אתה צודק בהחלט. זוהי כאן האירונייה. המדינה מעלה את מחיר הדלק בשביל לגייס עוד כסף. עוד כסף בשביל לשלם יותר קיצבאות ולשלם עוד כל מיני חובות. אבל מצד שני זה מעלה את יוקר המחייה לכולם ומקשה מאוד על אותן משפחות קשות יום. אז האירונייה כאן היא שבשביל לעזור להם גובים יותר מיסים. יותר מיסים פירוש הדבר התייקרות של כל המוצרים. לכן ז מכניס את אותה משפחה שוב פעם למעגל הקושי. אז תן לי לשאול אותך כאן ועכשיו. נגיד שמשפחה קשת יום מקבלת קיצבה מסויימת. זה ברור שזה כמו טיפה בים עבורם. לא יותר עדיף לבטל את כל הקיצבאות כליל ובמקום זה להוריד את נטל המיסים? נניח שאם מבטלים את כל הקיצבאות אפשר יהיה להוריד את מחיר הדלק ל 6 שקל לליטר, רק לצורך המחשה. אז לפי דברייך אם המחירים של מוצרים קשורים בעלות הדלק אז עכשיו הכל יירד. אז לאותה משפחה יעלה פחות לקנות לחם, גבינות, חלב וכיוצא בזה. לא ככה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לא נכון.

לפי כתבה שהתפרסמה לאחרונה, הח"כים מקבלים החזרי פלאפון על סך 300 ש"ח לחודש בנוסף להחזרי לבוש של קרוב ל5 אלף שקל. (מה לעשות? ח"כ שמכבד את עצמו לא לובש את אותה חליפה פעמיים!)

רק אני רואה פה בערך 200 ש"ח לכיס?

פורסם

אם אמנון יצחק היה נבחר הכל היה נראה אחרת. כן, יש הזויים שחושבים ככה. הנה דוגמה.

רונן מאור יהודה אמר בכעס: "זה סתם חארטה שצריך להעלות מחירים, גוזרים עלינו קופון בממשלה. הדלק קורע לנו את הכיס. הרב אמנון יצחק הראה לפני הבחירות איך אפשר להוריד את המחירים של הדלק ואף אחד לא לקח את זה לתשומת לבו. יש פה שודדים". זיו מסביון הבהיר כי "ההורים שלי אולי יותר מבוססים, אבל את הדלק כסטודנט אני משלם בעצמי ומרגישים את זה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4339743,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אני חושב שבמתכונת הנוכחית הסוציאליזם הוכיח את עצמו ככישלון חרוץ והגיע הזמן לאמץ את השיטה האמריקאית, מעט מיסים ומעט שירותים מהמדינה, במתכונת הנוכחית אנחנו משלמים הרבה ולא מקבלים כלום (תפסת מרובה לא תפסת), הגיע הזמן לפרק את כל האיגודים המחורבנים, להפסיק לחלק קצבאות שמנות ולממן פרזטים וכן הגיע הזמן להגיד את זה גם המגזר הם כאלה ולא רק החרדים, הגיע הזמן להוריד את המיסים לעצמאים אך באותה הנשימה יד ברזל נגד מעלימי מס. עוד קצת נטל על מעמד הביניים (שלא קיים כבר) ואנחנו נראה כמדינה שנחלקת ל2 אלה שעניים מאוד ואלה שעשירים מאוד. (ההקשר הוא 50 אחוז מהמחיר הוא עדיין מיסים) וברוח השירשור משהו מצחיק שראיתי בפייסבוק

נהג מונית: נסגור מחיר?

אני: אני רוצה מונה!

נהג מונית: איך שאת רוצה, אבל מונה אני צריך לשלם מס.

אני: ו...?

נהג מונית: אופףףף €$*%+!}£!|

אני: אז הערבים אשמים?

נהג מונית: נו מה? את נכנסת לכפרים שלהם, אני אומר לך, כל אחד יש לו ווילה שחבל לך על הזמן! אני מתקן את האוטו בטייבה, אני אומר לך את לא מבינה מה הולך שם.

אני: אתה נוסע עד טייבה בשביל לתקן את האוטו?

נהג מונית: נו מה? את יודעת כמה זה חוסך לי? עושים לי שם מחיר שחבל לך על הזמן! חוצמזה האירוח אירוח, הקפה קפה, הבקלאוות בקלאוות! חבל על הזמן.

אני: נו נשמע סבבה.

נהג מונית: כן. אבל הם גנבים אני אומר לך. מכיר אותם אלה. לא משלמים מסים. אוכלי חינם!

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

רק אני רואה פה בערך 200 ש"ח לכיס?

טעות- 2200 ש"ח. אתמול בבוקר היתה כתבה בתוכנית של אורלי וגיא בערוץ 10.

כל ח"כ מקבל 2300 ש"ח בחודש לטובת טלפון סלולארי.

קודם כל, אתה ממש אבל ממש לא רוצה שמישהו יוריד את ראש הממשלה שלך בתקופת כהונתו בזמן שהוא ברכב. זה יעשה ממש לא טוב בבורסה ולא יעשה טוב למוניטין של המדינה, מה גם שזה יגרום לכאוס

אפשר לנסות לפגוע בו כשהוא מחוץ לרכב.

ברור שאני לא רוצה שיקרה משהו לראש הממשלה, אבל תאמין לי שאפשר למצוא אפשרויות אחרות, זולות בהרבה מרכב שעולה 2 מיליון ש"ח והאחזקה שלו כ"כ יקרה.

אני ממש לא בעד לבטל את כל הקיצבאות, אלא להוריד את העול של הטפילים מהמדינה הזו ואז להכניס יותר כסף ולא להעלות מיסים עקיפים, כמו הדלק בכל פעם שיש חור בתקציב.

פורסם
זה בגללי? מוזר, אני משלם מיסים כחוק, אין לי ילדים כך שאני לא מקבל שום קיצבה כזו או אחרת, בלי עין הרע אני שומר על עצמי מבחינה בריאותית כך שגם ממערכת הבריאות אני לא לוקח כלום, לא לוקח שקל שחוק אחד מביטוח לאומי. אז כך יוצא מר בחורצ'יק שאני רק משלם ולא מקבל שום תמורה בעד האגרה והפלא ופלא אני לא מתבכיין כמו הרבה אחרים. איך זה בדיוק?

אתה יודע מה יותר מוזר? בוא ונשאל כאן אנשים שההורים שלהם עלו לארץ בשנות ה 40,50,60. כמה מההורים הללו התבכיינו בדורם למרות שאז היה הרבה יותר קשה מהיום. אתה תתפלא לשמוע את התשובה. כנראה אביב גפן צדק אנחנו באמת "דור בכיין".

ההורים אז "התבכיינו" פחות כי לא היה להם מין ביבי ושטייניץ כאלו שיש להם ענין בעידוד המשק על ידי הורדת מיסים מסיבית, בראש וראשונה מס חברות, הענקת פטורים והקלות לחברות ענק בינלאומיות ( אם תעשה חשבון מה אפשר היה לעשות במס על ה"רווחים הכלואים" הזכורים לטוב, תגיע אולי למסקנה מעט שונה על מה נכון ומה לא ) ויצר על הדרך פערים חברתיים בלתי נסבלים בחברה הישראלית, שלא היו קיימים בדור ההוא שלא התבכיין. ואנשים להווי ידוע מתבכיינים לא כי רע להם, אלא כי לשכנים שלהם הרבה יותר טוב. וסולידריות חברתית נועדה בדיוק לענין הזה וכשזו נעלמת, אנשים קודם בוכים אחר כך עולים על הבסטיליה.

פורסם

לא נמאס לכם כל חודש לפתוח שרשור כזה מחדש? לדון על אותן בעיות, לתת את אותם ההסברים ואחרי שעות של דיוני סרק לתת לנושא למות ולפתוח אותו מחדש בחודש הבא שמחירי הדלק יזוזו שוב??

ד"א, ביבי שלח לי הודעה פרטית וכתב שהוא כבר לא קורא את השרשורים בפורום פה אז גם מבחינתו זה מיותר.

אני פשוט לא מבין את הרעיון... אבל תהנו...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

ועוד באותו הנושא יצאה עכשיו לשוק מטחנת מים חדישה עם 20 סוגי סכינים שטוחנת את המים לטיפות הכי קטנות שראיתי בחיים שלי, פשוט לא ייאמן כמה שהתהליך הזה יעיל...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
טעות- 2200 ש"ח. אתמול בבוקר היתה כתבה בתוכנית של אורלי וגיא בערוץ 10.

כל ח"כ מקבל 2300 ש"ח בחודש לטובת טלפון סלולארי.

אפשר לנסות לפגוע בו כשהוא מחוץ לרכב.

ברור שאני לא רוצה שיקרה משהו לראש הממשלה, אבל תאמין לי שאפשר למצוא אפשרויות אחרות, זולות בהרבה מרכב שעולה 2 מיליון ש"ח והאחזקה שלו כ"כ יקרה.

אני ממש לא בעד לבטל את כל הקיצבאות, אלא להוריד את העול של הטפילים מהמדינה הזו ואז להכניס יותר כסף ולא להעלות מיסים עקיפים, כמו הדלק בכל פעם שיש חור בתקציב.

הכוונה הייתה 200 ש"ח לחודש ... אבל תודה על התיקון :)

פורסם
ועוד באותו הנושא יצאה עכשיו לשוק מטחנת מים חדישה עם 20 סוגי סכינים שטוחנת את המים לטיפות הכי קטנות שראיתי בחיים שלי' date=' פשוט לא ייאמן כמה שהתהליך הזה יעיל...[/quote']

שמע, מים וסכינים, אותי סיקרנת! 2 דברים שאני אוהב ומבין בהם!

:lol:

ששש...

תן להם לקטר.

ככה הם מרגישים שהם עשו משהו, במקום באמת אשכרה לקום ולעשות משהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה עוד מעט עובר את מחיר הזהב בשוק

תגובה ממש לא נכונה בעליל ובדיחה לא מוצלחת. זהב נשקל באונקיות? אונקייה זה בערך 30 גרם (31.1035 במדויק). קח ליטר דלק, בדוק כמה הוא שוקל ואחר כך קח משקל שווה בזהב. אנחנו נראה מי עולה יותר ובאיזה יחס.

אתה יודע מה, הנה התשובה. ליטר בנזין נטול עופרת בטמפ' של 25 מעלות שוקל בערך 750 גרם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68715

מחיר אונקיית זהב נכון להיום.

http://מחיר.זהב.net/index.php

• תוכן חדש...