Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדלק מתייקר ב- 31 אגורות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, שוב בכי? אף אחד לא יוזם כאן שום דבר (כולל אותי, למרות שאני לא מאלו שבוכים), אז למה לבכות בפורומים ותו לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש להבדיל בין מיסים שמעמיסים על כל האוכלוסיה לבין מיסים שלא.

דלק מעמיס על כולם, גם אלה שאין להם רכבים.

אדוני, העלו לרופאים ולאחיות את השכר נכון? הכסף צריך לבוא מהיכן שהוא נכון? אני מסכים עם הרופאים והאחיות וטוב שהעלו להם את המשכורת. אז גם אם כל האוכלוסיה חולה או לא כסף לבית החולים ולרופאים צריך לשלם נכון? אלא אם כן אנשים רוצים שמערכת הרפואה תעבוד יום כן ויום לא. אז הנה רק דוגמה אחת מיני רבות. הסברתי מיליון פעמים והנה בפעם המיליון ואחת. למדינה יש חשבונות לשלם כל חודש כמו שלנו יש. מאיפה מגיע הכסף? מאיתנו. רוצים יותר שירותים, רוצים טיפולי שיניים לכל הילדים עד גיל 16, רוצים חוק חינוך חובה חינם, רוצים, רוצים, רוצים אז צריך לשלם על זה.

בגלל זה אני אומר בואו ונהפוך כמו אמריקה. נשלם מיסים מופחתים ובתמורה נוותר על הרבה שירותים כאלה ואחרים. אני בעד. גם ככה אני רווק, אין לי ילדים ואני משלם מיסים על שירותים שאני לא מקבל אותם אז מה זה שווה לי? בגדול, אנחנו כבר יודעים איזה מגזרים מרוויחים מכל הסיפור. פעם הם היו שניים, היום הם כבר שלוש. למרבה הצער, מכל המגזרים האלה, מעט מאוד, אחוז קטן מאוד מחזיר למדינה את הסכום העצום שהיא השקיעה בהם. לכן אנחנו מקום אחרון בהכל מכל מדינות ה OECD מלבד דבר אחד שבו אנחנו עוקפים אפילו את מקסיקו שהיא למרבה הפליאה חברה באירגון. אנחנו מובילים מזה 20 שנים ברציפות באחוז הילודה. אין עוד אף מדינה מתקדמת שבה נולדים כל כך הרבה ילדים כמו בישראל. ישנן תרבויות שפשוט לא מבינים מה הקטע של הישראלים להביא יותר מילד אחד או שניים?

מה לעשות שיש כל כך הרבה מזוכיסטים שהצביעו לו עוד פעם..!!.

כולנו נענשים בגללם.

איזה שטויות במיץ עגבניות. רבאק, כמה שינאת חינם אפשר לשפוך על בן אדם. פישר צדק, הוא יודע שעכשיו יהיה צריך להדק את החגורה מאוד מאוד על המשק הישראלי והוא לא רצה לקבל קללות בשביל זה. בכל העולם מהללים את הבן אדם, נגיד ארצות הברית של אמריקה, האימפריה הכי חזקה בעולם מתקשר לפישר בכדי לקבל את עצתו והנה בישראל הוא יחטוף קללות? פאק איט, גם אני הייתי פורש.

אני לא חושב שביבי ספציפית אשם בזה, הרי המדינה בגירעון, והכסף צריך להיכנס למדינה בצורה כזו או אחרת.

זה נובע מדרישות של האזרחים. כולם רוצים שמדינת ישראל תיהיה שבדיה של המזרח התיכון, ולכן דורשים מהממשלה חינוך חינם,דיור בר השגה, רפואה ציבורית ועוד כל מני דברים כאלו. הדברים האלו עולים כסף למדינה, והרבה. לא כולל את כל ההוצאות והקצבאות שמגיעות למגזרים מסויימים, בעיקר למגזר הערבי (שום גזענות).

מצד שני האזרחים רוצים לשלם כמה שפחות מיסים, אבל לא מבינים שאת הדרישות שלהם אף אחד לא יממן מכיסו, ולכן המדינה מנסה לצאת "בסדר" ונכנסת לגירעון.

הנה עוד 100 מיליון דולר שיוצאים מקופת המדינה לטובת מגזר מסויים : http://www.zion-news.co.il/?p=1358

לא ניראה לי שניראה דלק בפחות מ7 שקל בזמן הקרוב, צריך לחיות עם מה שיש :|

סוף סוף קול שפוי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש כאן מישהו שבאמת חושב שאם היה ראש ממשלה\מפלגת שלטון אחרת לא היה צורך להעלות מיסים?

בשורה התחתונה יש גירעון שצריך לצמצם וזה אחד הפתרונות, אל תיהיו נאיביים.

פורסם
יש כאן מישהו שבאמת חושב שאם היה ראש ממשלה\מפלגת שלטון אחרת לא היה צורך להעלות מיסים?

אני חושב ככה, אם לא היו פה טיפשים במדינה, כולם היו מצביעים לאולג פטרושקה - כי ישראל צריכה מנהיג חזק!

אולג לא היה מעלה מיסים ויש לו ביצים.

פורסם
אדוני, העלו לרופאים ולאחיות את השכר נכון? הכסף צריך לבוא מהיכן שהוא נכון? אני מסכים עם הרופאים והאחיות וטוב שהעלו להם את המשכורת. אז גם אם כל האוכלוסיה חולה או לא כסף לבית החולים ולרופאים צריך לשלם נכון? אלא אם כן אנשים רוצים שמערכת הרפואה תעבוד יום כן ויום לא. אז הנה רק דוגמה אחת מיני רבות. הסברתי מיליון פעמים והנה בפעם המיליון ואחת. למדינה יש חשבונות לשלם כל חודש כמו שלנו יש. מאיפה מגיע הכסף? מאיתנו. רוצים יותר שירותים, רוצים טיפולי שיניים לכל הילדים עד גיל 16, רוצים חוק חינוך חובה חינם, רוצים, רוצים, רוצים אז צריך לשלם על זה.

בגלל זה אני אומר בואו ונהפוך כמו אמריקה. נשלם מיסים מופחתים ובתמורה נוותר על הרבה שירותים כאלה ואחרים. אני בעד. גם ככה אני רווק, אין לי ילדים ואני משלם מיסים על שירותים שאני לא מקבל אותם אז מה זה שווה לי? בגדול, אנחנו כבר יודעים איזה מגזרים מרוויחים מכל הסיפור. פעם הם היו שניים, היום הם כבר שלוש. למרבה הצער, מכל המגזרים האלה, מעט מאוד, אחוז קטן מאוד מחזיר למדינה את הסכום העצום שהיא השקיעה בהם. לכן אנחנו מקום אחרון בהכל מכל מדינות ה OECD מלבד דבר אחד שבו אנחנו עוקפים אפילו את מקסיקו שהיא למרבה הפליאה חברה באירגון. אנחנו מובילים מזה 20 שנים ברציפות באחוז הילודה. אין עוד אף מדינה מתקדמת שבה נולדים כל כך הרבה ילדים כמו בישראל. ישנן תרבויות שפשוט לא מבינים מה הקטע של הישראלים להביא יותר מילד אחד או שניים?

איזה שטויות במיץ עגבניות. רבאק, כמה שינאת חינם אפשר לשפוך על בן אדם. פישר צדק, הוא יודע שעכשיו יהיה צריך להדק את החגורה מאוד מאוד על המשק הישראלי והוא לא רצה לקבל קללות בשביל זה. בכל העולם מהללים את הבן אדם, נגיד ארצות הברית של אמריקה, האימפריה הכי חזקה בעולם מתקשר לפישר בכדי לקבל את עצתו והנה בישראל הוא יחטוף קללות? פאק איט, גם אני הייתי פורש.

סוף סוף קול שפוי.

בסדר,בסדר,הבנו שהצבעת לביבי,עכשיו תחייה עם השקרים שלו!!.

את הרחמים שלך ביבי לא צריך..,כמעט בכיתי מהתרגשות שראיתי את השרשור שלך,ממש טלנובלה..

רק אל תבכה אח"כ.. למה אתה לא גומר את החודש או למה עולה החשמל 8 פעמים בשנה!.

זה בגללך !!!

פורסם
בסדר,בסדר,הבנו שהצבעת לביבי,עכשיו תחייה עם השקרים שלו!!.

את הרחמים שלך ביבי לא צריך..,כמעט בכיתי מהתרגשות שראיתי את השרשור שלך,ממש טלנובלה..

רק אל תבכה אח"כ.. למה אתה לא גומר את החודש או למה עולה החשמל 8 פעמים בשנה!.

זה בגללך !!!

זה בגללי? מוזר, אני משלם מיסים כחוק, אין לי ילדים כך שאני לא מקבל שום קיצבה כזו או אחרת, בלי עין הרע אני שומר על עצמי מבחינה בריאותית כך שגם ממערכת הבריאות אני לא לוקח כלום, לא לוקח שקל שחוק אחד מביטוח לאומי. אז כך יוצא מר בחורצ'יק שאני רק משלם ולא מקבל שום תמורה בעד האגרה והפלא ופלא אני לא מתבכיין כמו הרבה אחרים. איך זה בדיוק?

אתה יודע מה יותר מוזר? בוא ונשאל כאן אנשים שההורים שלהם עלו לארץ בשנות ה 40,50,60. כמה מההורים הללו התבכיינו בדורם למרות שאז היה הרבה יותר קשה מהיום. אתה תתפלא לשמוע את התשובה. כנראה אביב גפן צדק אנחנו באמת "דור בכיין".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אנחנו בכיינים, כי אנחנו יודעים שאפשר גם אחרת. אנחנו דור של ספקות.

להורים שלנו, לא היו כ"כ הרבה ספקות כמו שלנו יש היום. הבעיות שלהם היו הישרדות (במיוחד בגולה ובארצות מוצאם), ואח"כ כשעלו לארץ - בעיות קיומיות. לא היו טרדות אחרות. הם ידעו (ללא ספק) מה סדר העדיפויות, מה כן ומה לא. אנחנו - לא בטוח.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שצריך לעשות 2 דברים

1 ) להכפיל את כמות הפקחים ( במיוחד בת"א ) שימלאו את הגרעון

2 ) לאפשר נשיאת נשק גם למי שלא שפוי ( יעזור לדילול האוכלוסיה , בעיקר זאת שמעל ) :)

לצערי בשנת 2013 אני לא מרגיש שלאזרח הקטן יש כוח לשנות , ביבי מבטיח ביבי גם לא מקיים ,

כל כך הרבה פוליטיקה , שחיטויות , וטובות הנאה

כולם מחפשים להעשיר את הכיס הפרטי שלהם בדרכים לא כשרות שאנחנו משלמים על זה ,

ביבי לא מתאים מהסיבה הפשוטה , הוא נדבן

החרדים רוצים , המתנחלים רוצים , הערבים רוצים , האברכים רוצים ואנחנו משלמים

אולי לפיד יוכל לעזור http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=50169

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קליפת מוח זה נורא קל להגיד העלו לזה ולזה וצריך לשלם.

מה עם אלה שמקבלים ולא צריכים לקבל? מה אם אלה שלא משלמים מיסים? שמעלימים? שגונבים?

מה עם הרמאים של ביטוח לאומי?

אין אכיפה, יש שקרים, בצע וגניבה. אז מה הכי קל? לקחת בדלק. למה? כי מזה אי אפשר להתחמק.

צר לי, אך אתה כרגיל עיוור.

הכל יחסי והשאלה היא לאן המס הולך ולמה ואיך הוא נאסף והאם בצורה צודקת.

נכון אי אפשר להיות צודק לכולם אבל מה שהולך בארץ הוא רמיסה ברורה ולא צודקת של האזרח שדווקא לא מהווה נטל על המדינה.

באותה מידה זה לא צודק שסולר עולה יותר מבנזין. אין לזה שום הצדקה ואם זה היה הפוך, היתה רואה כניסה חזקה מאוד של דיזל גם לאלה שלא נוסעים 30 אלף קילומטר בשנה וגם אנשים היו נהנים מצריכת דלק טובה יותר. אההה אבל זה לא טוב למיסים. אז בואו נ***ן את כולם.

הרעה החולה הזו של להתחיל "לתקן מהאמצע" היא שדופקת את הכל. במקום לבדוק איפה נאבד מס, איפה הוא לא נאסף כמו שצריך מעמיסים עוד ועוד איפה שקל.

לטעמי צריך לחזור אחורה, לבדוק איפה יש חורים, ולסתום אותם בלי דין וחשבון (כולל הקטנת הממשלה) ואז אם חסר מס אפשר לבדוק אופציות אחרות.

כל המצב הזה שווה ערך לאדם פרטי שיש לו X כסף, ובמקום לצמצם הוא פשוט מחפש דרכים לא טובות להשיג עוד (כמו תשלומים ללא צורך ממשי, הלוואות וכו').

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אכיפה? גבייה? ניהול נכון? הלו! המדינה מעסיקה מאות אלפי עובדי מדינה חסרי תועלת עם קביעות והסכמים קיבוציים. רוצה לדעת איפה נאבד המס? תסתכל על ביטוח לאומי, מס הכנסה, נמלים, רכבת ישראל, חברת החשמל, תעשיות ביטחוניות, רשות השידור, רשות שדות התעופה ועוד עשרות רשויות.

הבעיה במדינה זה השורשים הסוציאליסטים. עד שכל אוכלי הנבלות הזקנים במגזר הציבורי לא יעופו לפנסיה ואת מקומם יתפסו צעירים רעננים בחוזים אישיים שום דבר לא יתחיל להשתפר. אנחנו נמשיך לשלם מיסים גבוהים בתמורה לשירות בינוני במקרה הטוב.

פורסם

מה עם אלה שמקבלים ולא צריכים לקבל? מה אם אלה שלא משלמים מיסים? שמעלימים? שגונבים?

אין אכיפה, יש שקרים, בצע וגניבה. אז מה הכי קל? לקחת בדלק. למה? כי מזה אי אפשר להתחמק.

נכון אי אפשר להיות צודק לכולם אבל מה שהולך בארץ הוא רמיסה ברורה ולא צודקת של האזרח שדווקא לא מהווה נטל על המדינה.

באותה מידה זה לא צודק שסולר עולה יותר מבנזין. אין לזה שום הצדקה ואם זה היה הפוך, היתה רואה כניסה חזקה מאוד של דיזל גם לאלה שלא נוסעים 30 אלף קילומטר בשנה וגם אנשים היו נהנים מצריכת דלק טובה יותר. אההה אבל זה לא טוב למיסים. אז בואו נ***ן את כולם.

הרעה החולה הזו של להתחיל "לתקן מהאמצע" היא שדופקת את הכל. במקום לבדוק איפה נאבד מס, איפה הוא לא נאסף כמו שצריך מעמיסים עוד ועוד איפה שקל.

לטעמי צריך לחזור אחורה, לבדוק איפה יש חורים, ולסתום אותם בלי דין וחשבון (כולל הקטנת הממשלה) ואז אם חסר מס אפשר לבדוק אופציות אחרות.

כל המצב הזה שווה ערך לאדם פרטי שיש לו X כסף, ובמקום לצמצם הוא פשוט מחפש דרכים לא טובות להשיג עוד (כמו תשלומים ללא צורך ממשי, הלוואות וכו').

אני מסכים איתך מילה במילה. חוץ מהקטע שרשמת שאני עיור.

פורסם

אני מסכים איתך מילה במילה. חוץ מהקטע שרשמת שאני עיור. אכן, יש מגזרים שתופסים את המדינה במקומות הצנועים שלה. עוד לא קם הפליטיקאי שהיה לו האומץ או הביצים לפגוע בכיס של המושחתים. אני לא מבין מדוע צריכים לשלם לחבר כנסת סכום אסטרונומי כל חודש. מדוע בכלל הנשיא צריך לחיות בתנאים מפליגים עד יום מותו? האם יש לך מושג כמה כסף הנשיא לשעבר "חסך" למדינת ישראל בכך שחטא וזכויות רבות שלו נשללו בגלל שהוא קיבל קלון? להיות שליח ציבור זה שליחות, את זה עושים בכדי לשרת את העם לא בכדי להתעשר על חשבון העם.

• תוכן חדש...