Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדלק מתייקר ב- 31 אגורות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אם יש עליה במחיר חבית נפט ב-10% (נגיד שהדולר לא משתנה) המחיר על ליטר דלק בארץ לא יעלה ב-10% אלא בפחות.

העליה תחול על מחיר הדלק לפני המס.

אני טועה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מגיע לנו.

מה שהעם בישל בערב שבת זה מה שהעם יאכל בשבת.

5 תווים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל פעם אותו הדבר, אותו בכי, אותה התבכיינות, אותן טענות ואותן תגובות (כולל שלי). או שאתם רוצים לחיות במדינה סוציאלית שבה אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד (פעם זה היה, היום זה כבר לא) או שאתם רוצים לחיות במדינה קפיטליסטית. תחליטו כבר. אי אפשר גם לתת לכולם וגם לא לגבות מיסים. זה לא הולך ככה.

ורק דרך אגב, אפרופו סטנלי פישר, נגיד בנק ישראל. אחד האנשים המאוד מעורכים בעולם אמר בכבודו ובעצמו שלמרות הגזרות שנתניהו בזמנו גזר זה עדיין לא מספיק. צריך לגבות עוד מיסים בצורה כזו או אחרת. אז כנראה שגם הוא משוחד ועושה מה שביבי רוצה נכון?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
זה במקרו.

במיקרו, עליית מחירי הדלק הצפוייה נובעת מעליית מחיר הנפט בבורסת הסחורות.

מה שרשמתי (ורשמו נוספים אחרי) לא סותר את זה.

הבעיה היא המס המגוחך שאנחנו משלמים על הדלק.

!AWDSOME

פורסם

עולה, יורד, עולה פעמיים, ואז שוב יורד.

מה שווה אותו השרשור כל חודש?

הגלגלים ממשיכים להסתובב...

פורסם

מצאתי זמן טוב לרכוש רכב שעושה 1 ל 8 :cry:

תחזיקו טוב! הולכת להיות שנה יקרה וממוסה במיוחד השנה....

לא קשור למי שניבחר ובגלל מי שניבחר >>> ולא קשור לאם היתה תוצאה הפוכה

- יש גירעון של ה LIFE!

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם
כל פעם אותו הדבר, אותו בכי, אותה התבכיינות, אותן טענות ואותן תגובות (כולל שלי). או שאתם רוצים לחיות במדינה סוציאלית שבה אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד (פעם זה היה, היום זה כבר לא) או שאתם רוצים לחיות במדינה קפיטליסטית. תחליטו כבר. אי אפשר גם לתת לכולם וגם לא לגבות מיסים. זה לא הולך ככה.

ורק דרך אגב, אפרופו סטנלי פישר, נגיד בנק ישראל. אחד האנשים המאוד מעורכים בעולם אמר בכבודו ובעצמו שלמרות הגזרות שנתניהו בזמנו גזר זה עדיין לא מספיק. צריך לגבות עוד מיסים בצורה כזו או אחרת. אז כנראה שגם הוא משוחד ועושה מה שביבי רוצה נכון?

יש להבדיל בין מיסים שמעמיסים על כל האוכלוסיה לבין מיסים שלא.

דלק מעמיס על כולם, גם אלה שאין להם רכבים.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

קודם כל אני לא מאוהדי ביבי.

ולמרות זאת, אין כל קשר בין העליה הנוכחית של מחיר הדלק לבין החלטת ממשלה כזו או אחרת. המיסים לא השתנו, המחיר עולה כי מחיר הנפט עלה יחד עם עליה בעשר הדולר.

בקרוב אולי הם כן יעלו ואז תהיה סיבה להתנפל על ביבי, בינתיים, תמתינו.

פורסם

מה לעשות שיש כל כך הרבה מזוכיסטים שהצביעו לו עוד פעם..!!.

כולנו נענשים בגללם.

פורסם
קודם כל אני לא מאוהדי ביבי.

ולמרות זאת, אין כל קשר בין העליה הנוכחית של מחיר הדלק לבין החלטת ממשלה כזו או אחרת. המיסים לא השתנו, המחיר עולה כי מחיר הנפט עלה יחד עם עליה בעשר הדולר.

בקרוב אולי הם כן יעלו ואז תהיה סיבה להתנפל על ביבי, בינתיים, תמתינו.

לא נכון!!,הדלק עולה בגלל שהוא העלה את מס הבלו.

פורסם
מה לעשות שיש כל כך הרבה מזוכיסטים שהצביעו לו עוד פעם..!!.

כולנו נענשים בגללם.

אני לא חושב שביבי ספציפית אשם בזה, הרי המדינה בגירעון, והכסף צריך להיכנס למדינה בצורה כזו או אחרת.

זה נובע מדרישות של האזרחים. כולם רוצים שמדינת ישראל תיהיה שבדיה של המזרח התיכון, ולכן דורשים מהממשלה חינוך חינם,דיור בר השגה, רפואה ציבורית ועוד כל מני דברים כאלו. הדברים האלו עולים כסף למדינה, והרבה. לא כולל את כל ההוצאות והקצבאות שמגיעות למגזרים מסויימים, בעיקר למגזר הערבי (שום גזענות).

מצד שני האזרחים רוצים לשלם כמה שפחות מיסים, אבל לא מבינים שאת הדרישות שלהם אף אחד לא יממן מכיסו, ולכן המדינה מנסה לצאת "בסדר" ונכנסת לגירעון.

הנה עוד 100 מיליון דולר שיוצאים מקופת המדינה לטובת מגזר מסויים : http://www.zion-news.co.il/?p=1358

לא ניראה לי שניראה דלק בפחות מ7 שקל בזמן הקרוב, צריך לחיות עם מה שיש :|

פורסם
לא נכון!!,הדלק עולה בגלל שהוא העלה את מס הבלו.

מאיפה הבאת את זה גאון? נכנסת בכלל לכתבה שפורסמה בתחילת השרשור?

העליה הנוכחית לא נובעת משום עליה בשום מס.

פורסם

טוב, היה כבר שרשור (לפני הבחירות. טוב עכשיו זה תמיד יהיה לפי התייחסות ל"לפני או אחרי הבחירות") ומישהו שאל מה יהיה עם מחיר הדלק.

אז לפני הבחירות המחיר ירד, ועכשיו הוא יעלה (כי צריך לכלכל 30 שרים עתידיים, ותמיד היו ויהיו תירוצים של עליית מחירים. וכשיורד אז מחיר הדלק פה יורד ?! לא תמיד). אלא מה ?

רכב אחד - כבר תדלקתי. נשאר לתדלק את הבהמה.

alfa 156 2.5.

פורסם
זה נובע מדרישות של האזרחים. כולם רוצים שמדינת ישראל תיהיה שבדיה של המזרח התיכון, ולכן דורשים מהממשלה חינוך חינם,דיור בר השגה, רפואה ציבורית ועוד כל מני דברים כאלו. הדברים האלו עולים כסף למדינה, והרבה. לא כולל את כל ההוצאות והקצבאות שמגיעות למגזרים מסויימים, בעיקר למגזר הערבי (שום גזענות).

זה הרבה פחות בדיוני ממה שרבים חושבים, אילו רק לא היו כאן אוכלוסיות שאוכלות חינם ע"ח אחרים.

פורסם
זה הרבה פחות בדיוני ממה שרבים חושבים, אילו רק לא היו כאן אוכלוסיות שאוכלות חינם ע"ח אחרים.

אתה מתכוון אילו לא היה לנו צורך בתקציב ביטחון עצום שכזה .

• תוכן חדש...