Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה סגנון הנהיגה שלך/עומס/תוואי?

אצלי באופן עקבי הצריכה היא מעל 12 ק"מ לליטר, לאחרונה בחורף מתקרב ל-13 בנסיעה משולבת.

פורסם

בעיקר נסיעות קצרות יחסית בעיר. פעם-פעמיים בשבוע בחוץ לעיר. שאלה אם היאריס למשל לא קטנה מדי למשפחה

פורסם

יאריס זה רכב מסוג שונה לגמרי, העגלה לדעתי כמעט בוודאות לא תיכנס ליאריס ואם אתה הולך לקטגוריית הסופר מיני כדאי כבר שתשקול לדעתי רכבים יותר גדולים מאשר היאריס.

פורסם

איכשהו תמיד יונדאי לא נראות לי הכי חסכוניות. מצד שני, האיי-30 נראה לי ברמה אחת מעל הסוזוקי. לגבי הקיה אני אבדוק למרות ששמעתי שהיא איטית ושתיינית

פורסם
איכשהו תמיד יונדאי לא נראות לי הכי חסכוניות. מצד שני, האיי-30 נראה לי ברמה אחת מעל הסוזוקי. לגבי הקיה אני אבדוק למרות ששמעתי שהיא איטית ושתיינית

יונדאי = קיה, אותם מנועים , אותו גיר..

מציע לך להפסיק לשמוע את השטויות שמרבית "המבינים" מפזרים סביב, לחלקם הגדול אין מןשג על מה הם מדברים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נכון, אם כי הריו קטנה יותר לעומת האיי-30. אגב, יש מבצע בפולקסווגן פולו אוטומטית ב-100 אלף שקל. מעניין?

פורסם

היונדאי טובה ומודרנית הרבה יותר מהסוזוקי. מרווחת, נוחה ואיכותית יותר. אם פער המחיר לא מרתיע, הייתי בוחר ביונדאי.

פורסם

בטווח מחירים האלה הקניה המתבקשת היא הסיטרואן C4 החדשה. רכב שפותח ביחד עם מיצובישי וחולק הכל מלבד מנוע וכיול מתלים עם האאוטלנדר. המנוע פותח בשיתוף פעולה עם במוו ומרגיש טוב מאוד.

שווה נסיעת מבחן.

פורסם

אין שום קשר בין C4 למיצובישי, איך הגעת לזה?

האאוטלנדר הקודם יוצר עבור פיג'ו וסיטרואן עם סמלים תואמים, אין שום קשר לשאר ליין הדגמים.

• תוכן חדש...