Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי תקציב של +30K למשפחתית אוטומטית, חשוב לי בעיקר אמינות ותחזוקה כמה שיותר זולה, סחירות פחות חשובה לי.

צמצמתי את הרשימה לפוקוס 2005/6 או אלמרה 2006, תוכלו בבקשה לחוות דעה על הרכבים הנ"ל?

תודה לעוזרים

פורסם

בין פוקוס 2005 ל-2006 יש הבדל גדול משום שהדגם התחלף. החדשה מרווחת יותר ונוחה יותר, בעלת תא נוסעים איכותי יותר אך ביצועים חלשים ופחות הנאה מנהיגה.

בנוגע לאמינות שתיהן טובות, הבחירה היא עניין של טעם אישי, לניסאן ביצועים טובים יותר אך נוחות פחותה, תא נוסעים פחות איכותי, מרווחת פחות והתנהגות הכביש לא ברת תחרות לפוקוס.

פורסם
בין פוקוס 2005 ל-2006 יש הבדל גדול משום שהדגם התחלף. החדשה מרווחת יותר ונוחה יותר, בעלת תא נוסעים איכותי יותר אך ביצועים חלשים ופחות הנאה מנהיגה.

בנוגע לאמינות שתיהן טובות, הבחירה היא עניין של טעם אישי, לניסאן ביצועים טובים יותר אך נוחות פחותה, תא נוסעים פחות איכותי, מרווחת פחות והתנהגות הכביש לא ברת תחרות לפוקוס.

תודה על התשובה הזריזה, ואיך הן מבחינת עלות תחזוקה שוטפת ? ( צריכת דלק, טיפולים, חלפים וכו )

פורסם

הפוקוס נחשבת לא חסכונית במיוחד משום שהיא נאלצת לעבוד קצת כדי לספק את הביצועים.

לגבי עלויות אחזקה שוטפות אני לא בקיא כי מעולם לא החזקתי באחת מאלה.

פורסם

זה תלוי בך: ביצועים ומחיר מול בטיחות

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
זה תלוי בך: ביצועים ומחיר מול בטיחות

לא הבנתי, לאיזה רכב מבין השניים יש יותר בטיחות ? ( ביצועים פחות חשובים לי )

פורסם

אם אתה מחפש בטיחות ולא מעניין אותך סחירות, הייתי מוסיף לחיפושים גם רנו מגאן מהדור החדש יותר (2007-08).

הפלוס שהיא גם נוחה ומרווחת, המינוס זה אולי תקלות חשמל למיניהן, אבל הדעות חלוקות.

פורסם

og24 תודה אבל לא נראה לי שאלך על צרפתיות, חשבתי על C3 בהתחלה ( הכיוון היה רכב יותר קטן ) אבל ירדתי מזה לגמרי.

אחרי הרבה התלבטויות וסינונים צמצמתי ל2 אלה.

חיפוש שעשיתי בפורום על המילה "פוקוס 2005" לא החזיר הרבה...

יש הרבה בעלי פוקוס ולאף אחד אין דעה ? אני מאוד אודה למי שיוכל לפחות לומר לי איזה בעיות ידועות יש לפוקוס 2005

בתודה לעוזרים

פורסם

לבתי יש פרפקט 2006. רק טובות יש לי להגיד עליה.

על ניידת פוקוס אני נאלץ לנסוע לפעמים במשמרות מתנ"א וכמו כל המתנדבים מעדיף את האוקטביה או אפילו טנדר/ברלינגו לבנים. טובה רק לתוך מבשרת. על כביש 1 בחזרה משער הגיא נסחבת בין המשאיות.

פורסם
לא הבנתי, לאיזה רכב מבין השניים יש יותר בטיחות ? ( ביצועים פחות חשובים לי )

התיחסתי להבדלים בין הפוקוס 2005 ל2006. ב2006 נוספו כריות אוויר וחיזוקים בדלתות ובקורות שהעלו את המשקל של הפוקוס ונתנו לה את השם "עגלה". קודם לזה היא הייתה זריזה יותר. את האלמרה אינני מכיר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...