Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבר אני קניתי ערכה של שואב אבק + מיני גנרטור לאוטו + ספריי אנטיפאנצ'ר ב100 שקל, רק השואב עולה 150 באוטו דיפו, ממליץ בחום !

לעוד פרטים תשלח הודעה פרטית..

פורסם
גבר אני קניתי ערכה של שואב אבק + מיני גנרטור לאוטו + ספריי אנטיפאנצ'ר ב100 שקל, רק השואב עולה 150 באוטו דיפו, ממליץ בחום !

ממליץ!

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

התחנת דלק שבצומת של הביג והוואן פלאזה, בצמוד לטרייד אין 2001.

אם אני לא טועה תחנת סונול.

יש שם שואב אבק בתשלום של חמישה שקלים והוא פועל לאיזה עשר דקות.

יש שם גם שטיפה חיצונית בחמישה שקלים אם תדלקת מעל 20 ליטר - אבל תביא ג'ילדה מהבית כי זה לא כולל ניגוב :roll:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
מישהו יכול לכוון אותי לתחנת דלק עם שואב אבק בבאר שבע? עדיף באיזור נווה זאב אבל לא קריטי.

בתחנת דלק פז במרכז הנגב בדרך מצדה מול סורוקה:wink:

פורסם

שלום,

קראתי עכשיו את ההודעה שלך...

אני מאזור חיפה אם זה משנה וגם אם זה יעלה 200 ש''ח זה לא נורא.

אז אפשר בבקשה קצת פרטים או מידע ?

תודה מראש,

ניר

פורסם

בנווה זאב אין שום תחנה,

בט' יש לך את פז ואני מתדלק שם הרבה - אין שם כלום.

יש את סד"ש ושם כזכור לי אין כלום.

אני יודע שבתפוז, מול תחנת הקמח, יש כנראה שואב אבק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

השואבים בטווחי המחירים האלה מספקים את הסחורה? מה העוצמה שלו? הוא נטען? לכמה זמן הוא מספיק?

ותודה לשאר העוזרים, אני אקפוץ לתחנות הדלק שציינתם.

פורסם

אם בא לך על הערכה שסיפרו עלייה כאן אז אתה יכול לקנות אותה גם בשופרסל דיל. ראיתי שהם מוכרים את הקומבו הזה ב 99 שקלים. אם זה חוסך לך נסיעה, אשרייך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מבלי להעליב, השואבים הנטענים שנמכרים ברמת המחירים 0 > 99 ש"ח, הם בסיסיים ונותנים תמורה מינימלית להשקעה הכספית.

(למה יש באמת לצפות כשמארז של שואב כזה + מיני קומפרסור + ספריי אנטי פנצ'ר נמכרים יחד בכ100 ש"ח -/+?).

בעבר קניתי שואב שעלה קצת יותר, אבל הוא היה רמה אחת מעל מה שהכרתי עד אז, ועשה את העבודה מצוין, לשביעות רצוני.

הנ"ל הגיע יחד עם קונסולה שניתנת להתקנה על הקיר+סט מס' אביזרים נלווים+מטען.

מסיבות מובנות לא אציין היכן רכשתי וגם לא אציין את המחיר.

http://www.google.co.il/webhp?source=search_app#hl=iw&tbo=d&site=webhp&source=hp&q=monster+1285&oq=MONSTER+1285&gs_l=hp.1.0.0j0i7i30.17015.22831.0.27612.6.6.0.0.0.0.876.1643.1j2j2j6-1.6.0...0.0...1c.1j2.14DrKR36CkU&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&bvm=bv.41524429,d.Yms&fp=fb7ba24b2df7130a&biw=1365&bih=716

*ט.ל.ח

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בבאר שבע?

נכון לפעם אחרונה שביקרתי בתפוז ליד תחנת הקמח יש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...