Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 בעיות שיש לי בפיז'ו 206 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם לא מזמן רכשתי 206 שנת 2002...

בזמן האחרון שמתי לב ל3 בעיות שיש ברכב,

אשמח אם מישהו יוכל לאבחן (כמה שאפשר)

מה הם הגורמים לבעיות? ואיך אם ניתנות לתיקון?(אם צריך מוסך באזור פ"ת).

1)הצופר פועל רק שההגה ישר(וגם אז לא במאה אחוז),

בסיבובים הוא לא פועל... (הצפצוף עצמו בסדר גמור).

2)המים של המגבים לא יוצאים,

לא נראה לי שיש סתימה כי אין בכלל רעש של ניסיון הוצאת המים,(חשבתי שאולי זה המנוע של המערכת מים של המגבים ולא סתימה למרות שראיתי אבנית בחורים שיוצאים מהם המים).

3)מד הדלק מזייף, מילאתי ב200 וזה מילא רק חצי טנק,

לאחר שבוע אחותי מילאה וזה לא נתן לה למלא יותר ממאה שקל,

והמד עדיין על חצי טנק . תודה רבה...

פורסם

בנוגע לצופר - יש טבעת כזאת אם מוציאים את ההגה שצריך לנקות או להחליף.

בנוגע למים של המגבים - צריך לבדוק עם רב-מודד אם מגיע מתח למשאבת מים (לא יודע איך זה ב206 אבל בהרבה רכבים ניתן לגשת לזה מתחת לרכב), אם מגיע אז המשאבה הרוסה, אם לא מגיע צריך לבדוק את הפיוזים, החיווטים, והמתג של השפריצר.

פורסם

בס"ד

תודה רבה... מישהו יודע מה בנגוע למד הדלק?

ואיפה אפשר לסדר את הדברים האלה(מוסך רגיל או חשמלי)?

ומה סדר גודל של עלות של משאבה?( גם אני חשבתי שזה זה...)

תודה ...

פורסם

אם המיכל היה ממש רק לגמרי (מלא זה 50 ל') ותדלקת בתחנה הכי יקרה נכון להיום (7.5 ש"ח) אז זה צריך להיות טיפה יותר מחצי מיכל (27 ל') אבל באמת כמו שאמרו לפני תעבוד עם ליטרים וק"מ ולא עם כסף.. תמלא מיכל מלא תאפס את הק"מ תסע לפחות חצי מיכל ורצוי לחזור לתדלק באותה המשאבה וככה תוכל לחשב צריכת דלק בצורה הכי טובה.

לגבי השפריצרים יש מצב שרק הקצה שלהם סתום, תפרק אותם ותשים בחוצץ או מלח לימון לקצת זמן ואח"כ תתן להם אוויר עם קומפרסור..

• תוכן חדש...