Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307

artiom22
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני רוצה לרכוש רכב מסוג פיז'ו 307 שנת 2002 ידנית 1.6 ליטר.

הרכב די מתאים לי מבחינת הניראות שלו, הנוחות והמחיר ביחס לשנה.

קראתי על הרכב קצת והבנתי שיש לו מלא תקלות חשמל ופלסטיקים שמתפרקים.

בעיית הפלסטיקים שמתפרקים קצת פחות מטרידה אותי, מה שמטריד אותי אלו הבעיות חשמל, כול הרכבים עם התקלות בחשמל שקראתי עליהם הם רכבים עם גיר אוטומטי או טיפטרוניק.

השאלה שלי היא האם מישהו יודע אם תקלות החשמל הרציניות (גיר, מחשב גיר וכו') ישנן גם בגיר הידני.

בעיות החשמל הקטנות (וישרים, חלונות, וכו') קצת פחות מטרידות אבל בכול זאת עד כמה התדירות שלהם גבוהה.

עד כמה באמת מומלץ לקנות את הרכב הזה, אשמח גם לקבל המלצות לרכבים אחרים בשנים 2002 ומעלה בסכום של 17 אלף פלוס מינוס.

תודה !

פורסם

היה לי 307 ידנית אומנם עם מנוע אחר אבל עם הרבה חישמול וללא בעיות כלל. הרכב היה בן עשר ושימש אותי במשך שנתיים ללא בעיות. דרך אגב גם פלסטיקה שם ברמה די טובה ושורדת לא רע. התקלה החשמלית היחידה שהייתה לי זה ידיות של וינקרים שנויטים להתקלקל במכוניות האלה

...Our necessities are few but our wants are endless

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי לפני למעעלה משנה 307 1.6 2005 ואין שום בעיות פלסטיקה ונוחות הנהיגה בה הטובה ביותר.

מלבד סליל הצתה שהוחלף ומיסב מדחס המזגן שום בעיות.

הרכב עם 135,000 ק"מ ונוסע מצויין.

פורסם

כבעלים לשעבר של 307 202 1.6

הדגם הכי מאובזר יד ראשונה

כמות תקלות אפסית.

בעיקר הבעיות נבעו מתחנות דלק עם דלק מזוהם.

פלסטיקה מרשימה.

ריפוד בד במושבים נוטה להפרד.

מרוב שנהניתי מהרכב התחדשתי ב308 טורבו .

האמת ה307 יותר נוחה על הכביש אבל עגלה לעומת הטורבו.

מזגן מצויין ב307 פחות טוב קצת ב308

אבזור מעולה

גיר סהכ עם שיגעונות אבל שלי עבד יפה עם 110000 קמ טופל רק אצל היבואן.

שסותמים בגיר הוחלפו בתחילת חיי הרכב באחריות ומאז שקט בגזרה

הצרפתיות דווקא יותר אמינות ממה שחושבים וזה עוזר למצוא מציאות.

אני קיבלתי מחירון מלובינסקי טרייד על שלי ועל שלהם קיבלתי אחלה הנחה ושנתיים אחריות טמבון לטמבון כולל אפילו טיפולים ובלמים והכל מקורי

• תוכן חדש...