Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיזוק אות אינטרנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מודם וראוטר משולב של הוט 100 מגה בקומה השניה

ובקומה הראשונה יש לי פלייסטישן 3 שאניממש רוצה להמשתמש בו כסטרימר אבל בגלל שהאות נורא חלש למטה

האינטרנט לא נתפס, מה אפשר לעשות כדי לחזק את האות? שמעתי על משהו שנקרא access point, מישהו יכול להמליץ/להסביר

במה מדובר?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אתה רוצה להזרים תכני מדיה ממחשבים ברשת לפלייסטיישן?

תעביר כבל רשת מהראוטר לפלייסטיישן.

כל המשחקים האלחוטיים לא יתנו לך מהירות מספיק טובה. חבל לך על בזבוז הזמן והכסף.

כבל רשת עולה גרושים (פחות ממאה שקל ל100 מטר שיספיקו לחיווט 3 ווילות)

תשחיל דרך צנרת הטלפון או ה-TV אם אין צנרת ייעודית לרשת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

http://ksp.co.il/?select=.263..1318.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15537&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

עובד אצלי בבית זה זמן מה, מקשר אלחוטית לגמרי, מגביר את העוצמה ללא שום כבל, הוא בעצם מייצר כמו ״רשת״ עצמאית משלו, עובד מצוין אצלי.

צריך לבדוק לפני שהראוטר תומך באיזה פורמט אבל, תבדוק את זה

פורסם

כרגע ישנם 3 מחשבים מחוברים בכבל,

חשבתי על האופציה לחבר את הפלייסטישן בקבל אבל עוד לא נבדקה האפשרות, האם זה אפשרי!

בעקרון אני רוצה להזרים מדיה- סרטים!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

הבעיה האמיתית היא הכרטיס רשת של הPS3.

הוא גם G ולא N וגם אחד חלש יחסית מבחינת קליטה.

אם הסרטים הם בHD - הייתי ממליץ לחפש פתרון אחר (מניסיון - השתמשתי בPS3 כסטרימר במשך שנתיים שלוש עד שקניתי בוקסי. עכשיו אני עם בוקסי בסלון וAPPLE TV בשביל כל מה שאני עושה עם מכשירי IOS. שילוב מנצח :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ה-hotbox של הוט לא תומך בחיבור של access points בצורה אלחוטית. אם תרצה לחבר לו משדר אלחוטי נוסף אז תצטרך להעביר כבל רשת בין שתי נקודות השידור כך שהחיבור ביניהם יהיה חיבור פיזי. כל דבר אחר, או שלא יעבוד בכלל או שיעבוד ממש ממש ממש לאט.

זאת ועוד, ה-hotbox בעל אנטנה פנימית ועוצמת שידור חלשה יחסית כך שמראש הוא מוגבל מאוד בטווח השידור שלו.

יש לך כמה פתרונות אפשריים:

1. להפוך את ה-hotbox של הוא למודם בלבד ואת הפונקציה של הראוטר ליישם בראוטר טוב יותר שתקנה בחנות פרטית. לראוטר האחר תיהיה עוצמת שידור גבוהה יותר, כך שגם הקליטה בקומה התחתונה תשתפר.

2. במידה ועדיין לא תהיה קליטה טובה בקומה התחתונה, תוכל לשרשור אליו מגבר אות נוסף בקומת הביניים ואז עוצמת הקליטה תשתפר. אבל שים לב, במקרה הזה קצב התקשורת בקומה העליונה יהיה נמוך יחסית (לא מפריע לגלישה, מפריע בעיקר לסטרימינג וכאלו).

3. לפרוס כבל ולעבור לרשת קווית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה,

בעבר היה לי ראוטר שהוא לא ההוט בוקס העלוב הזה, והיה לי אחלה אינטרנט בקומה התחתונה

אחרי שעברתי ל-100 מגה כמעט והאינטרנט לא נתפס שם.

כנראה אבדוק את האופציה של ההתחברות הקווית, נשמע לי הכי טוב כרגע.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

1. ומה קרה לראוטר שנתן לך סיגנל תקין?

תהפוך את ההוטבוקס למודם בלבד ותחזיר את הראוטר הטוב שהיה לך.

זה פתרון אחד.

2. אם אתה כן משקיע בלהעביר כבל (וייתכן שזה הפתרון הריאלי היחיד לאור מה שנאמר פה על כרטיס הרשת של הPS3) אז אתה בהחלט יכול לחבר בסמוך ל-PS3 ראוטר נוסף (יכול להיות ראוטר פשוט ב85 שקל) שמקונפג להיות AP בלבד ואז גם תהיה לך קליטה טובה בקומה התחתונה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...