Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי תאונה, את מי לתבוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , היום בסביבות השעה 5 נסעתי בכביש צר ופתאום צץ לי נהג מונית מול הפנים, כך שהוא לא עצר בתמרור עצור ואני מרפלקס סטיתי ימינה לתוך עץ לימון. הנהג מונית ללא ספק אשם ולכן ברח מהאיזור. יש לי ביטוח חובה ויש לי צד ג'. אני וחברה שלי שישבה לידי נפגענו אני דיי קשה, אני בגב והיא בברך. פינו אותי בטיפול נפרץ לבית החולים, שם החליטו לשחרר אותי אחרי כמה שעות, כי אין שברים או משהו חמור, אבל יש לי כאבים רציניים בגב ובעורף. עכשיו השאלה שלי היא: את מי אני יכול לתבוע, מה אני יכול לקבל, כמה אני יכול לקבל ומתי?

אשמח לתשובות חברים ...

פורסם

עדכנת את חברת הביטוח שלך?

באיזה מהירות נהגת שנפגעתם כל כך קשה?

אתה נהג חדש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עוד לא עדכנתי את הביטוח כי לא חשבתי על זה באותו רגע רק שנזכרתי הם היו כבר סגורים נסענו בסביבות 45-50 קמ''ש

ויש לי רשיון מעל שנתיים אז נראה לי שזה חדש עדיין אם אני לא טועה

פורסם

דבר ראשון השם בבוקר לעדכן את הביטוח.

כל הטפסים של בית החולים אמבולס משטרה לשמור.

לא להגיש שום טופס מקורי ורק מצולם (כדי למנוע איבוד מסמכים מקוריים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם לא תמצא אותו אתה יכול לתבוע את הביטוח מקיף שלך (אם קיים) על הנזק לרכב ואת ביטוח החובה על נזקי גוף.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
אם לא תמצא אותו אתה יכול לתבוע את הביטוח מקיף שלך (אם קיים) על הנזק לרכב ואת ביטוח החובה על נזקי גוף.

לא קיים מקיף זה רכב ישן יחסית ונזקי גוף יש הייתי בבית חולים וחברה שלי גם

מה הסוכומים שאפשר להוציא מהחובה האם שווה בכלל להתעסק עם זה?

פורסם

להוציא? כאילו לקבל משהו יותר ממה שעלו לך הטיפולים הרפואיים?

אם אין מקיף הלך האוטו. או שתתקן (אם לא אובדן גמור) או שתזרוק לפח ותמכור את החלקים.

להבא, הדבר הנכון לעשות הוא לבלום בכל הכוח, ולא לסטות ימינה/שמאלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אין עדים נוספים (והחברה או כל מי שהיה איתך ברכב לא נחשבים), אפשר להאשים על אותו משקל גם את העורב שהוריד לך שליכטה על המראה הקדמית וזה מה שגרם לך לסטות. תבע את חברת הביטוח שלך על נזקי הגוף והמשך בחייך.

פורסם

כנראה שזה קל. די, זו מילה מאוד סובייקטיבית.

לא הבנתי, כנגד מי הוא יגיש תלונה? נהג מונית? יש הרבה מאוד נהגי מוניות בארץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...