Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה ב-205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-205 שלי לשעבר (כיום משרתת את אחותי) חדלה ההזעקה מלפעול. גם המזגן כבר לא קירר.

היום לקחתי את האוטו לטיפול ובעיית המזגן נפתרה ע"י מילוי גז. אבל שימו לב לסיפור המרגיז: צינור המים של המזגן זז ממקומו ומים נשפכו על מחשב האזעקה ונכנסו לקופסה (אזעקה מסוג COBRA 6421 של Delta Elettronica S.p.A) כשפתחנו את הקופסה התגלו סימני מים על הלוח וסימני קורוזיה.

ה"מוח של ההזעקה" כפי שהגדיר זאת בעל המקצוע מקולקל ללא תקנה לטענתו. אחרי שהוא יצר קשר עם היבואן הוא טען שאין יותר כאלו במלאי ויש צורך באזעקה חדשה בעלות של כ-1500 ש"ח. טלפון ליבואן העלה כי יש יחדות כאלו במלאי, דורשים 700 ש"ח.

מה אתם אומרים ?

אני שונא את ההרגשה שמנסים לרמות אותי כל הזמן.

עצות, מחירים והפניות יתקבלו בברכה.

תודה מראש !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אם אתה מרוצה מהאזעקה קנה עוד אחת בעלות של 700 ש"ח מהיבואן ופנה למתקין מקצועי אחר שיתקין לך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ב-205 שלי לשעבר (כיום משרתת את אחותי) חדלה ההזעקה מלפעול. גם המזגן כבר לא קירר.

היום לקחתי את האוטו לטיפול ובעיית המזגן נפתרה ע"י מילוי גז. אבל שימו לב לסיפור המרגיז: צינור המים של המזגן זז ממקומו ומים נשפכו על מחשב האזעקה ונכנסו לקופסה (אזעקה מסוג COBRA 6421 של Delta Elettronica S.p.A) כשפתחנו את הקופסה התגלו סימני מים על הלוח וסימני קורוזיה.

ה"מוח של ההזעקה" כפי שהגדיר זאת בעל המקצוע מקולקל ללא תקנה לטענתו. אחרי שהוא יצר קשר עם היבואן הוא טען שאין יותר כאלו במלאי ויש צורך באזעקה חדשה בעלות של כ-1500 ש"ח. טלפון ליבואן העלה כי יש יחדות כאלו במלאי, דורשים 700 ש"ח.

מה אתם אומרים ?

אני שונא את ההרגשה שמנסים לרמות אותי כל הזמן.

עצות, מחירים והפניות יתקבלו בברכה.

תודה מראש !

קודם כל, נסה לבצע החייאה באזעקה הנוכחית, פרק אותה לגורמים, נקה וייבש היטב באמצעות תרסיס לניקוי מגעים. בצע בדיקה.

מעבר לכך, אין טעם להשקיע הרבה כסף במיגון רכב שהוא גם ככה לא גניב והאזעקות של היום לא ממש עוזרות בעניין...

כמה עולה אזעקה אחרת חדשה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מצטרף לדעתו של איציק. אזעקה מתקינים בשביל הביטוח, לא בשביל למנוע גניבה של רכב.

למניעת גניבה קנה מנעול גלגל הגה (המוט הנפתח), תתקין מפסק סודי, פרק את המפלג בלילה, אל תשאיר דברי ערך גלויים לעין בתוך הרכב, וכו. וכו. וכו.

נמרוד

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים !

לתומר: 700 ש"ח הוא המחיר כולל התקנה.

ולאיציק ונמרוד: אכן אם הספרי מגעים לא יעבוד נעבור לחלופה הזולה הבאה (אזעקה בשביל הביטוח כמו שאמרתם)

יום נעים לכולם !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ארנון, אם אתה רוצה יש מישהו שהציע לי את האזעקה של רב בריח MVP ב 600 ש"ח.

שבר איתי!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...