Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמעט שנה קשרתי עסקה עם אספרסו-קלאב, במסגרת העסקה אני משלם 99 שקל לחודש בתמורה ל-50 קפסולות בכל חודש ומכונת אספרסו.

הנציג שסגר איתי את העסקה הסביר לי שמדובר במסלול של 24 חודשים, אבל ניתן לסיים אותו כעבור שנה. אמרתי לנציג שזה מה שאני מתכוון לעשות. ושאני מבקש אישור בכתב שאכן כך הוא אמר. וכמו כן ביקשתי שתהיה הקלטה מתועדת אצלהם במערכת.

אתמול יצרתי קשר עם אספרסו קלאב כדי להביא לסיום התוכנית בדיוק בתום השנה, לא יום פחות ולא יום יותר, כמו שסגרתי עם הנציג.

נציגת שירות הלקוחות שענתה לי אמרה שאין שום אפשרות כזאת, ושהעסקה שביצעתי היא ל-24 חודשים.

אמרתי לה שיש בידי את המסמך מהנציג שאיתו סגרתי את העסקה, בו כתוב אחרת, ושלחתי לה אותו למייל.

הנציגה אמרה שהם לא יפסיקו את חיוב האשראי שלי, ולא יזכו אותו בשום אופן. אלא יתנו לי זיכוי לשימוש בחברה.

ביקשתי שתעביר אותי למי שאחראי על השטויות שהיא מוציאה מהפה.

היום בבוקר קיבלתי מייל שאומר שאני לא זכאי לשום החזר לפי חוק, ושאם אני מעוניין יזכו את חשבוני באספרסו קלאב ב-587 ש"ח.

לא שאני חפץ בזיכוי בחברה הזאת, אבל זו כמובן חוצפה שאין כמותה, שהרי ב-12 החודשים הבאים אשלם 1200 ש"ח, והם יזכו אותי רק ב-587 ש"ח.

מצד אחד, ממש אין לי כח לשטויות שלהם, הנציגה איתה דיברתי הייתה מאוד אדישה ולא ממש עניין אותה מה שאני אומר. ככה שבשיחות זה לעולם לא הולך להיפתר.

מצד שני, אין שום סיכוי בעולם שאני אוותר להם. ואם צריך, אשלם את 50 השקלים אגרה לבית המשפט ואשקיע כמה שעות בניסוח כתב תביעה.

הם הרי יצטרכו להשקיע הרבה יותר ממני (נסיעות לבית משפט שלא באיזור שלהם, תשלום למי שייצג את החברה בניסוח כתב הגנה ובהגעה לדיונים, ובסוף גם תשלום הכסף שלא שייך להם.)

מבקש עצות איך להמשיך את התהליך כדי להביא לסיומו כמה שיותר מהר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חפש את גיליון 'ממון' של ידיעות אחרונות מיום שישי האחרון, או זה שלפניו, או זה שלפניו, או זה שלפניו...

כתוב לדני שדה, זה בדיוק החומר שהוא 'אוהב'.

קח בחשבון שהוא מקבל כמה מאות פניות בשבוע, ולא בטוח שיגיע לפניה שלך. גם הוא רק בנאדם.

אני כבר כותב לך את תגובת שקר כלשהו קלאב " שוחחנו עם הלקוח, וביטלנו את העסקה לפנים משורת הדין, לשביעות רצונו המלאה. שקר כלשהו קלאב תמשיך לספק שירות איכותי לרבבות לקוחותיה בכל רחבי הארץ".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם בידך המסמך

התקשר לחברת האשראי ושלח להם תצלום המסמך כרפרנס ובטל את החיובים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מנסיוני (הרע) עם אספרסו קלאב, רק שמאיימים עליהם בתביעה זה עובד או אפילו רק שמתחילים הליך משפטי.

אני פתרתי את הבעיה שלי איתם בעזרת "אמון הציבור", למרות שאח"כ עוד הייתי צריך לאיים בתביעה כדי למנוע מהם לשלוח פרסומים.

בקיצור, תערב גוף נוסף שהם פוחדים ממנו, צרכני/משפטי/עיתונאי או כולם ביחד, אותך כפרט הם לא ממש סופרים.

פורסם

לא ניתן לשלוח מראש את החוזה בכדי לעצור חיוב שיהיה או לא יהיה, תיאלץ להמתין לחיוב ה 13ואז להרים טלפון לחברת האשראי, להגיד שיש לך חוזה ל 12 חודשים והחברה ממשיכה למשוך כסף, ההרשאה שלהם למשיכת תשלומים חודשיים תיחסם לאלטר והתשלום ה 13 יוחזר לך לחשבון (כמובן מיד לאחר שתפקסס להם העתק חוזה שבו מצויין מפורשות 12 תשלומים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מסכים איתך

לאחר חיוב 12 הוא יכול להתקשר לחברת האשראי וחסום הרשאות חיוב עתידיות

זה אומר שהוא גם לא יוכל לרכוש מהם בעתיד ללא היתר ממנו

ככה בידיוק אני עושה עם כל חברת תקשורת שאני נפרד ממנה כדי שלא יהיה פתאום חיובים נוספים אחרי הניתוק מה שקורה בדרך כלל (הוט/יס/ספקיות/בזק/סלכום וכו׳)

ברגע שזו אינה עסקת תשלומים אלא תשלום מתחדש, הלקוח יכול לעשות מה שהוא רוצה

את חברת האשראי לא מענין אם הוא הפר חוזה עם החברה המחייבת

אם נשאר חיוב נוסף, אותה חברה יוצרת קשר עם הלקוח

פורסם

העיסקה מבוצעת בתשלומים, אז בעיקרון אספרסו קלאב כבר קיבלו את הכסף על כל העיסקה, וכדי שחברת האשראי תפסיק לחייב את הכרטיס שלי, אספרסו קלאב יצטרכו להוציא כסף שכבר נכנס אליהם.

המסמך שיש בידי מכיל פרטים אודות ההתקשרות, ואחד מהסעיפים הוא:

• במקרה של ביטול עד שנה - תשלם 696 ש"ח עבור המכונה לאחר שנה לא תשלם כלום עבור הביטול.

אני מעדיף לא לחסום את האשראי כדי לא להפוך מצייד לניצוד.

אני אשלח היום מייל ופקס, בהם אבהיר שזאת ההתכתבות האחרונה שלי עם חברת אספרסו קלאב.

דעתי היא שחברות מהסוג הזה, שמרשות לעצמן לנהוג בביריונות כלפי לקוחות ולתעתע בהם, צריכות לתת את הדין בבית המשפט ללא איומים וגם ללא הצעות פשרה בדרך.

הרי כשחברה כזאת מנסה להתיש לקוח, אם הצליחה - הרווח כולו שלה. ואם הלקוח נלחם על שלו ומאיים בתביעה - רק אז תשיב לו את כספו.

מצב כזה הוא "שיטת מצליח" במיטבה.

גם סביר להניח שאדם מבוסס כלכלית היה מניח לחיובים להמשיך לזרום, כי לא היה נראה לו שווה להתעסק בכל זה בשביל 99 שקל בחודש.

החברות האלה רק מנסות את מזלן.

פורסם

רשום לך בחשבון ״תשלום x מתוך Y"?

פורסם

העסקה יכולה להיות עסקת תשלומים - ואז כל התשלומים יופיעו עם תאריך ביצוע העסקה המקורית, ירשם "תשלום X מתוך Y" ובשורה הבאה יהיה חיוב תמורת עסקת תשלומים (בד"כ 39-49 אג' לתשלום). במקרה כזה אין לך אפשרות לבטל את התשלום.

אפשרות נוספת היא שמדובר בעסקה מתמשכת עם חיוב חודשי - בדומה לחיוב של חברת סלולר. במקרה זה כל חודש יופיע תאריך חדש ולא יהיה חיוב צמוד תמורת כל תשלום. במקרה זה כל תשלום הוא עסקה חדשה, ותוכל לבטלו - אולם יהיה עליך להתכונן לדרישות תשלום מצד החברה באמתלה של אי כיבוד חיוב אשראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העסקה היא עסקת תשלומים כמו שכתבתי, ואכן כתוב תשלום X מתוך 24.

בשיחה עם נציג בנק בעניין עסקת תשלומים, שבוצעה מול חברה אחרת, הנציג הסביר לי שיש אפשרות לעצור עסקת תשלומים וגם להפחית את סכומה.

האופציה השניה היא ליצור החזר חודשי קבוע באותו הסכום בדיוק.

לא מעניינים אותי הפרטים הטכניים, זה לא אני שצריך למצוא את הפתרונות האלה.

אני נכנסתי לעסקה בידיעה שאני יוצא אחרי שנה.

פורסם

אחרי שכתבתי מכתב לאספרסו קלאב וטרחתי לפקסס אותו, הפקס שלי לא נתן לי אישור שהפקס התקבל.

אז ניסיתי שוב ושוב ושוב ועדיין לא קיבלתי אישור על קבלה.

אז החלטתי לשלוח את המכתב במייל לשירות הלקוחות ולנציגה איתה דיברתי.

היום קיבלתי מייל מערכתי כזה מג'ימייל עם הרבה תווים מוזרים שלמיטב הבנתי רצו להודיע לי שהמייל לא הגיע ליעדו (הנציגה איתה דיברתי).

ואחרי כמה דקות קיבלתי עוד אחד כזה שמודיע גם על המייל לשירות הלקוחות.

איך יכול להיות ששלוש דרכים סוכלו בניסיון ליצור קשה עם החברה?

השלב הבא הוא שליחה בדואר רשום, אבל לפי כיוון הרוח עושה רושם שאאלץ לגשת למשרדים ולמסור את המכתב לידיו של המנכ"ל.

פורסם

וכל זה בשביל חרה של מכונה וחרה של קפה ?

טעמת אותו לפני שהזמנת ?

לפני שלוש שנים טעמתע (נציג מכירות הגיע אלי למשרד) ואני הזדעזתי מהאיכות הירודה של המכונה ושל הקפה - אפילו לשרותים התביישתי לזרוק את הג'יפה :(

פורסם

האמת שלא טעמתי לפני שסגרתי את העסקה.

בכלל עכשיו כשאני משחזר איך כל זה התחיל, אני נזכר שחיפשתי מכונת קפה בגלל שחבר שלי קנה מכונה של נספרסו.

משום מה חשבתי שיש לו אספרסו קלאב, כי לא ממש הכרתי את החברות שפועלות בשוק.

סביר להניח שהנציג שהגיע אליך למשרד הביא איתו את אחת משלוש "קפסולות הבית" המבישות שיש להם, ובאמת יש להם איזה טעם לוואי.

בהזדמנויות שונות כשהחבר עם הנספרסו שותה קפה אצלי, וכשאני שותה אצלו, אנחנו תמיד מסכימים שאין הבדלים של ממש.

אני משתמש בקפסולות של קגליארי ויוליוס מיינל שהוא יצרן קפה מכובד גם ללא קשר לקפסולות ולנספרסו קלאב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום קיבלתי תשובה מאספרסו קלאב.

מעולם לא נתקלתי בכזו חוצפה.

הם מוכנים "לפנים משורת הדין" לזכות (זיכוי לשימוש ברשת) אותי בכמחצית מהסכום אותו אדרש לשלם בתשלומים במהלך השנה הקרובה.

וזאת בגלל שברגע ביטול עסקה, הם מחליטים על דעת עצמם "לפצל" את החבילה.

זאת אומרת, אני נכנסתי למסלול שהוצג כ"תשלם על הקפסולות וכל השאר עלינו" (שכמובן ביררתי טוב מאוד, ודרשתי - וגם קיבלתי - גם התחייבות בכתב שאכן ניתן לעזוב את המסלול אחרי שנה אחת)

ועכשיו המסלול הפך ל-"הכסף שלך אצלנו ואנחנו מחליטים על מה אתה משלם אותו"

בין הדרישות ההזויות:

המכונה במתנה - עולה פתאום 696 שקל.

מקציף חלב שנקנה בהנחה של 50 אחוז - הם מבקשים חזרה את ה-50 אחוז הללו.

המשלוחים שכלולים בעסקה (ובמילא הם מוגבלים) הפכו לתשלום מופקע של 35 ש"ח לכל משלוח.

והדובדבן שבקצפת: דרישת תשלום עבור סט כוסות שהנציג אמר לי שהוא מצרף כמתנה לעסקה!

מה שהולך לקרות עכשיו:

א. ידעו כל גולשי הפורום בפרט והאינטרנט בכלל את מעלליה של חברת אספרסו קלאב.

ב. אני מחזיר מייל זועם לנציגה החוצפנית ששלחה לי את המכתב הזה.

ג. הגשת כתב תביעה מיד אחרי המבחן האחרון שלי!

עוד חברה שמתפרנסת מלהתיש לקוחות. נראה מי יותש הפעם.

• תוכן חדש...