Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה לגבי החלפת נורה לבנה בטויטה קמרי

שלום לכולם ברשותי טויטה קמרי 2001,

אני מעוניין להחליף ללוחית הרישוי נורות שיהיו בצבע לבן פשוט ויפה.

לפי החלפים המקוריים של הרכב זה מה שיש ברשותי כרגע:

interlight.biz/light-bulb/TOYOTA-99132-12050

תוכלו להמליץ לי על נורה לבנה זולה אותו חיבור שתתאים לרכב שלי?

תודה מראש על העזרה!:arrow:

פורסם

פשוט תרכוש לדים רגילים, לא בעייתי. תכתוב את הכמות לדים שאתה רוצה, לדוגמה : 10 SMD LED CAR ובאיביי תקנה מה שנראה לך טוב. לא יודע, הלדים שמוכרים בארץ נראים לי יקרים יותר מדי.

http://www.ebay.com/itm/2PCS-WHITE-T10-5-SMD-5050-LED-PARKING-LIGHTS-/251212537655?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a7d6f1f37&vxp=mtr

קח בחשבון שעם הזמן הצבע של הלדים מתבהר, ככה שבהתחלה אתה תקבל גוון לבן תכלת כזה ואחרי תקופה זה יהיה לבן שלג.

פורסם

תודה רבה אבל הספקתי כבר לקנות כאן נורה לבן לא לד (ככה אני מעדיף) שתואמת לחיבור אצלי ברכב.

עכשיו מה שנותר זה להחליף ופה נתקעתי. אני פוחד לשבור את הפלסטיקה..

כך זה נראה אצלי:

kfjrkn2myfn2.jpg

עכשיו איך ניסיתי לפתוח?

דחפתי טסטר בין החלק האפור לפלסטיק השקוף וניסיתי למשוך את הפלסטיק האפור כלפי חוץ אבל זה עושה רושם כיאלו אם אני אמשוך עוד טיפה חזק זה יישבר,

יש למישהו המלצה איך לפתוח את זה?

זווית צילום נוספת:

lzrmwmkzzzyk.jpg

• תוכן חדש...