Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לימודי הנדסאים לא נותנים שום דבר אקסטרא מבחינה מעשית בעבודה במוסך והיתרון בתואר הנדסאי הוא האפשרות להתקדם ולתפקידים שונים לא במוסך ולגשת למבחני הסמכה יותר מוקדם

פורסם
לא מבין למה אתה חושב כך למדתי בעתיד ויש שם מורים רציניים

עדיף אוטוטרוניקה על חשמל כי מתמקדים גם במערכות האלקטרוניות המודרניות שיש ברכב ולא רק חשמל נטו

Dan-idin זה לא שאני חושב,פשוט אני רוצה לדעת עם כדי לילמוד אצלהם או במקום יותר טוב ורציני.

פורסם

תעשה סקר שוק, לך לבעלי מוסכים גדולים ותשאל מה הם מעדיפים.

יש לי חברים שלומדים הנדסאי רכב בכפר הירוק לדוגמא, פרטים מדוייקים וכל המסביב אני לא יודע בוודאות.

הכי טוב לשאול את המעסיקים או אנשים שעברו את התהליך, יש להם הכי הרבה ניסיון.

(הבנתי את השאלה שלך, זה כאילו כמו לימוד מהנדס באוניברסיטה או מכללה, בהרבה מקומות למשל יעדיפו אוניברסיטה לדוגמא, כי ישנם הרבה מכללות שוק.)

פורסם

תגובתי בכחול בגוף הציטוט.

קשקוש.

חשמלאי רכב בעל הסמכה במוסך מסודר מרוויח יותר מבחור שסיים תואר אקדמאי וזרוק בשוק עם עוד אלפי ח'ברה

שמחפשים עבודה עם פיסת נייר.

אנא פרט, צרף נתונים עובדתיים להשוואה שאתה עושה, בכלל - מהי "פיסת נייר" ? - איזה מקצוע נכלל בדוגמתך זו?

פרנסה תמיד יש גם כשאתה מבוגר ( יתרון חשוב שלא קיים בתחום ההייטק לדוגמא ובכלל בשוק הפרטי )

אנא פרט - מה זו "פרנסה" , באיזה סוג מוסכים, כמה פרנסה וביחס למקצועות אחרים.

נכון, מדובר על פרנסה לא קלה .. אבל מכובדת :mm_yeah:

אנא פרט!- מה לא קל בה, או קשה בה? מה ההגדרה ל"מכובד", ו"מכובד"- ביחס למה?

בברכה, דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אחרי החיפוש יש 2 מכללות עתיד ו בוש שלומדים אוטרוניקה.איפו שווה להרשם? עתיד או בוש?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה אני הולך להרשם ב רופין המכללה ל טכנולוגיה קורס חשמלאי רכב.זה כלל כל מערכת חשמל ואלקטרוניקה ודיאגנוסטיקה.מישהוא יודעה משהוא לגביי המכללה הזה?איזה תגובות?אני ישמח מאוד על עזרה שלכם חברי ;-)

• תוכן חדש...