Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל חשמלאי רכב מוסמך ואמין

אם יש לך פלוק שמודד אמפרים תשים אותו מעל החוט + של האלטרנאור ותראה כמה אמפרים הוא מספק זמן הנפילות מתח

פורסם

נראה לי שפותח השרשיר משחק באש עם מערכת החשמל שלו.



 

נפילה ל8.6 וולט אומרת צריכת זרם מאוד גבוהה מה שאומר שרכיבים ברכב יכולים להתחמם לך בצורה מסוכנת עד שריפה בתא מנוע או איפה שלא יהיה לך כבל שפשוט יותך.

 

אני מקווה ששמת פיוזים על הכבלים הראשיים - הנה דוגמא למשהו שקרה לרכב בארה"ב בגלל שהוא שכח ככל הנראה לשים פיוז על כבל 0 גייג'!

 

ולגבי מצברי חומצה - הם מאוד מסוכנים בפועל, כל כך מסוכנים שברכבי פעלולים מתקינים מצבר ג'ל במקום מצבר רגיל ותא דלק מתקינים תא דלק קטן עם כמה ליטרים בודדים והוא סגור לחלוטין.

 

אפרופו אחת הסיבות שבגללן אני עשיתי המון שיעורי בית כששיפרתי את שלושת הגדולים ברכב שלי - היתה לבדוק למה טוענים שלא צריך פיוז על הכבל שרץ בין האלטרנטור למצבר - החלטתי לא לקחת שום סיכון!

 

 

ScreenHunter_004.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון

לאחר הרבה קריאה בנושא, ובדיקה חוזרת,

אז המצבר 45ah הוחלף ל56ah, ועל פניו נראה שהבעיות הפסיקו.

בדקתי שוב טעינה, המתח היא נמוך שהיה בזמן עומס (מערכת על עוצמה מאוד גבוה, אורות, חימום וכל מה שיכול להעמיס)

הכי נמוך שהראה המודד היה 12.3 12.4 על המצבר, ברגע שהורדתי ווליום במערכת הטעינה עלתה תוך 2 שניות ל 13.2 והמשיכה לטפס,

ה8.6 שרשמתי מוקדם בדקתי את הנושא והיה "נתק" רגעי בין בין (+) של המודד לקוטב מצבר.

 

×
×
  • תוכן חדש...