Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת. הבחירות בפתח וכדאי שנדון בשאלה איזו מפלגה לדעתכם תבוא הכי לקראת חובבי הרכב וציבור הנהגים, אם זה בהורדת מחיר הדלק, פיתוח הספורט המוטורי וכו'.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

הבעיה שפרנקוס מסרב להיכנס לפוליטיקה, למרות שאת הקול של מאות משתמשי פורום הוא היה מקבל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קיימת מפלגה שמבטיחה העלאת המהירות ל-130 אני חושב

המפלגה בראשות הרב אמנון יצחק.. ( זה שאוהב להתווכח מיוטיוב)

לא יודע מה איתכם אני איתו... שווה להעלות את המהירות ולקבל מדינת הלכה:roll:

פורסם

ביום שאני אצביע לאמנון יצחק המהירות בכבישי ישראל תהיה ללא הגבלה, או בקיצור [או בעברית או שלא].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רעם-תעל, לפלסטינים יש תרבות מוטורית, בהשוואה לנו בלבד כמובן. חבל גם שזה נגמר שם אבל לא נכנס לזה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לדעתי שום מפלגה לא תייחס לזה חשיבות ערב בחירות. (ולא, אמנון יצחק זה לא מפלגה. זה...)

אחרי הבחירות אני לא יודע, כי כל אחד משתנה מקצה לקצה.

פורסם

מפלגה שתחזיר שטחים תגרום ליתר צפיפות בכבישים. וגם לפחות כבישים לנסוע בהם.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

מישהו מהם בכלל מזכיר משהו שקשור לתחבורה?!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהבתי את הנטול מיסים. מסתבר שכן יש מפלגה שמייחסת חשיבות למחיר הדלק :-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...