Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנס לאתר שלהם, תראה את שאר הפרסומים בפייסבוק.. מסתבר שיש גם מאות אחוזי מס על ירקות ופירות. הם מתייחסים לכל הגניבה של מדינת ישראל את האזרחים, אבל לנו זה הכי מורגש בקטע המוטורי (בהקשר של הפורום). תחשבו על זה טוב, תעזבו את עצמכם מדעות קדומות על המפלגה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מפלגת העבודה רוצה להפסיק להרחיב את הכבישים בארץ ולהפסיק לבנות מחלפים ולהתמקד בתחבורה ציבורית , כך שהיא כנראה הגרועה ביותר עבור הנהגים.

אני בכל מקרה חושב שהבעיה היא שלא גובים מיסים מכמה אוכלסיות מחשש למהומות , יותר מידי מוותרים במדינה הזאת למי שנטל.

ואת ביטוח לאומי לבטל ולבנות מחדש , לא הגיוני שאזרח אחד עובד והשני שם רגל רגל מול הכורסא בבית או לומד דת על חשבון המדינה.

פורסם
כנס לאתר שלהם, תראה את שאר הפרסומים בפייסבוק.. מסתבר שיש גם מאות אחוזי מס על ירקות ופירות. הם מתייחסים לכל הגניבה של מדינת ישראל את האזרחים, אבל לנו זה הכי מורגש בקטע המוטורי (בהקשר של הפורום). תחשבו על זה טוב, תעזבו את עצמכם מדעות קדומות על המפלגה.

מאות אחוזי מס על ירקות מייבוא כדי לא לעודד יבוא של ירקות מחול.

מס נמוך על גבינה מיבוא ולכן המקרר שלנו מלאה גבינות הולנדיות

פורסם

חשיבה כלכלית מאוד שגויה ולא נכונה.

בנוגע לזה ששילמת על 2 רכבים וקיבלת 1- זה מס שהולך למדינה אם במידה ולא יגבו אותו בצורה הזאת הוא יבוא ממקומות אחרים!

אותו דבר על המס של הדלק - לא יגבו אותו מהדלק יגבו אותו ממקום אחר.

אין ארוחות חינם בכלכלה כל שינוי יש לו תוצאה! התוצאה יכולה להיות לא פחות כואבת מהמצב הקיים כרגע.

פורסם
מפלגת העבודה רוצה להפסיק להרחיב את הכבישים בארץ ולהפסיק לבנות מחלפים ולהתמקד בתחבורה ציבורית , כך שהיא כנראה הגרועה ביותר עבור הנהגים.

אני בכל מקרה חושב שהבעיה היא שלא גובים מיסים מכמה אוכלסיות מחשש למהומות , יותר מידי מוותרים במדינה הזאת למי שנטל.

ואת ביטוח לאומי לבטל ולבנות מחדש , לא הגיוני שאזרח אחד עובד והשני שם רגל רגל מול הכורסא בבית או לומד דת על חשבון המדינה.

איך יותר תחבורה ציבורית ופחות מכוניות בכביש גרוע לנהגים?

בשום מקום בעולם הרחבת כביש לא פתר פקקים וכאן זו בערך הדרך היחידה שמנסים. (למעט פתיחת כבישים חדשים ע"ע 431)

אז נכון מישהו צריך לכלכל את מע"צ, אבל תחבורה ציבורית טובה(!!) תצמצם את כמות המכוניות בכביש ב20-30% וזה אדוני מעולה לנהגים.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
חשיבה כלכלית מאוד שגויה ולא נכונה.

זה מס שהולך למדינה אם במידה ולא יגבו אותו בצורה הזאת הוא יבוא ממקומות אחרים!

אותו דבר על המס של הדלק - לא יגבו אותו מהדלק יגבו אותו ממקום אחר.

אין ארוחות חינם בכלכלה כל שינוי יש לו תוצאה!

מצחיק אותי המשפט הזה.

כמו שמלעיטים אתכם "זה חוק = זה הצדק"...

בהצלחה עם הגישה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

עלה ירוק זאת מפלגה פשוט בדיחה - המטרה שלה אמנם טובה אבל הם פשוט לא עושים את זה נכון.

הם רוצים ליברליזם והורדת מיסים, אך למה להשתמש במריחואנה לסמל את זה? ועוד לקרוא למפלגה עלה ירוק, נו באמת נשמע כמו חבורה של ילדים בני 14 שפתחו מפלגה.

יאיר לפיד עשה את מה שהם רוצים, אך עם שכל - הוא לא התמקד בדבר מטומטם אלא פונה אל הקהל הרחב ואומר להם שהוא רוצה להוריד את המיסים, וזה קנה את כולם, בזמן שעלה ירוק גם רוצים לעשות את זה אך משתמשים בעישון סמים בתור המטרה העקרית שלהם.

הם לא רציניים, פשוט בדיחה (ויצא לי לראות סרטון שלהם נכנסים לרצועת עזה עם מריחואנה ואומרים להם שהם רוצים להחזיר להם את השטחים, אז בכלל אני מתנגד אליהם)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לדעתי האישית זה שיורידו מיסים מהדלק לא חייב לגרור עליה במיסים של משהו אחר. צריך פשוט לקצץ בסכומים העצומים שהולכים למיגזרים מאוד ספציפים, וזה יכול רק להקל על כולנו.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
עלה ירוק זאת מפלגה פשוט בדיחה - המטרה שלה אמנם טובה אבל הם פשוט לא עושים את זה נכון.

הם רוצים ליברליזם והורדת מיסים, אך למה להשתמש במריחואנה לסמל את זה? ועוד לקרוא למפלגה עלה ירוק, נו באמת נשמע כמו חבורה של ילדים בני 14 שפתחו מפלגה.

יאיר לפיד עשה את מה שהם רוצים, אך עם שכל - הוא לא התמקד בדבר מטומטם אלא פונה אל הקהל הרחב ואומר להם שהוא רוצה להוריד את המיסים, וזה קנה את כולם, בזמן שעלה ירוק גם רוצים לעשות את זה אך משתמשים בעישון סמים בתור המטרה העקרית שלהם.

הם לא רציניים, פשוט בדיחה (ויצא לי לראות סרטון שלהם נכנסים לרצועת עזה עם מריחואנה ואומרים להם שהם רוצים להחזיר להם את השטחים, אז בכלל אני מתנגד אליהם)

כמו שאמרתי, תתנתק מדעות קודמות. עלה ירוק של מערכת הבחירות הזאת היא לא הבדיחה של פעם. הם התבגרו, הצטרפו אליהם המון אנשים רציניים ומוכשרים ביותר. מזמין אותך מאוד לבקר באתר שלהם ולקרוא קצת, תבין בעצמך שהם הבינו את הטעויות שלהם בעבר.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...