Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן וחסכוני עד 60k ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטראון c1 או סוזוקי אלטו.

חברו של אבא קנה c1 ב65K חדשה מיבואן והוא מרוצה ממנה ואומר שהיא עושה 20 ק"מ לליטר.

את אלטו אתה יכול ב 60K גיר ידני או 72K אוטו' והיא עושה 18 לליטר (גירסה אוטומטית) אבל יש לה סחירות יותר מc1

אצל דוד שלי הייתה אלטו 2011 אוטומט מליסינג והיה גם מרוצה ממנה.

רכבים מיני תוצרת קוריה הם אוכלים דלק.

ואני אשמח ממך לתת פרטים ונתונים יותר מדוייקים לרכב שאתה רוצה.

פורסם

אמנם נשמע חסכוני הc1 אבל מוסכניק שאני מכיר אמר לי שאני יצטרך לקנות מיטה ולשים אצלו במוסך אם אני קונה אותה...

הוא נחשב לרכב עירוני והשימוש שלי הוא נסיעה יומיומית בכביש 5 ברובה כ50 קילומטר ביום

פורסם

תשאל אותו מה הוא אומר על טויוטה אייגו.

סטיגמה שלא כל כך נכונה על הרכב הזה, רואים שאנשים לא מבינים כלום, זה טויוטה עם סמל של פיג'ו או סיטרואן.

יש הרבה מכוניות מנוע 1L שלוש-צילינדר, כבר כמה עשורים, ורובם לא עושות בעיות מיוחדות, פשוט איטיות.

דעתי האישית, לא הייתי מתקרב אליהם, עם רוחות כמו של היום, פחד מוות לנהוג באחת יותר מ60 קמש.

תוסיף קצת או שתתפשר על פאביה\איביזה יד 2, מנוע 1.4L גם חסכוני יחסית.

פורסם

המוסכניק כניראה חיי בתקופה של סיטרואן של פעם,הc1 וטיוטה אייגו זה אותו רכב,תבדוק אותו,תשאל לגבי הטיוטה אייגו ותיראה מה הוא יגיד.

לגבי הצריכה אכן רכב חסכוני מאוד.

אני מציע לך לבדוק גם את סיאט מיי,צריכה להיות בין הזריזות במיני,מרגישה מרווחת.

הפיקנטו מאובזרת אך פחות חסכונית,נחשבת לאחת הטובות בקבוצה.

האלטו לדעת היום פחות אטרקטיבית מהסיבה של בטיחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אמנם נשמע חסכוני הc1 אבל מוסכניק שאני מכיר אמר לי שאני יצטרך לקנות מיטה ולשים אצלו במוסך אם אני קונה אותה...

הוא נחשב לרכב עירוני והשימוש שלי הוא נסיעה יומיומית בכביש 5 ברובה כ50 קילומטר ביום

זה אחרי 4 5 שנים כן יהיה בעייתי אבל בתחילה הוא יהיה מעולה כמו כל הרכבים.

חבר של אבא נסע בחצי שנה 15000 ק"מ והוא נוסע ביום כ 140 ק"מ.

מי מחזיק היום רכב שיש לו יותר מ4 שנים (חוץ מיפני-אמריקאי-גרמני) על הכביש?

פורסם

אתה יכול לרכוש עירונית חדשה בתקציב הזה. שלושת התאומות של פולקסווגן והקיה פיקנטו (הכי פופולארית בקבוצה) קיבלו ציון מירבי במבחני ריסוק בעוד שלושת הזהות של טויוטה-פיג'ו-סיטרואן, נכשלו באותו מבחן. 50 ק"מ למכונית כזאת היא לא בעיה. הן פשוט לא נוחות בנסיעות למרחקים ארוכים אבל לצרכים שאתה מציג בהחלט כן וזה שיקול נכון להסתפק במכונית קטנה וחסכונית כשאפשר.

כולן מציגות צריכת דלק טובה מאוד סביב ה 1:20.

לגבי רוחות מי שהזכיר כאן, הוא דיבר על נסיעה בכביש 5. זה ציר רוחב יחסית מוגן ברובו ולא אחד כזה שסופג רוחות צד כמו בכביש 2 למשל שמקביל לקו החוף.

פורסם

אני לא מדבר רק על רוחות, אלה על נסיעה בכלל בבינעירוני.

אני נוסע יום יום על אמריקאית ישנה ששוקלת הרבה, וזה טנק, רוחות בקושי מזיזות, שלוליות לא מושכות חזק את ההגה, מהמורות בכביש די מורגשות כי הבולמים אצלי גמורים.

נהגתי על ה107 לדוגמא, המזל, שיש לה הגה מתקשה.

בכללי, הייתי מפחד לעקוף איתה משאית ביום עם רוחות חזקות.

כמו שאמרתי, אולי בכלל עדיף לו להוסיף קצת או לקנות יד 2, איביזה או פאביה, או אפילו פולו.

מקבלים פשוט רכב הרבה יותר טוב, יושב הרבה יותר טוב על הכביש, בתוספת קטנה.

לי לפחות, ברכבים, יש גבול כמה אפשר לחסוך.

גם יותר בטוח ללכת על מיני ולא סופר-מיני, הם בנויות לשוק יותר רחב.

(כל יום כמעט אני שומע על עוד חבר שקנה איביזה או פאביה).

סופר מיני זה נטו לעיר, ולדעתי זה מצויין לנהג חדש או סטודנט, או סתם סבתא שנוסעת 5kkm בשנה לסופר ולסידורים.

פורסם

השברולט ספארק החדשה תוכל להתאים לך, מנוע 1.2 ל', 82 כ"ס ו- 5 מקומות ישיבה, עיצוב חיצוני הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית. חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

בנוסף, עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

• תוכן חדש...