Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב

יש לי יונדאי אלנטרה 2005 מנוע 2.0

לצערי לאחר הנעת הרכב ע"י כבלים להניע את רכבי כתוצאה ממצבר חלש

היחידת בקרת האקלים הפסיקה לעבוד ורק הצג שלה עובד(רצוי לציין שמצב מקסימום מהירות היא נותנת מענה).

הלכתי למוסך מורשה ולאחר בדיקה מקיפה הוחלט שהיחידה נהרסה ואין מה לעשות.

השאלה שלי האם יש אפשרות לתקן את היחידה במעבדה מסוימת ולא ולקנות חדש?

בברכה,

שגיא

פורסם
חברים שלום רב

יש לי יונדאי אלנטרה 2005 מנוע 2.0

לצערי לאחר הנעת הרכב ע"י כבלים להניע את רכבי כתוצאה ממצבר חלש

היחידת בקרת האקלים הפסיקה לעבוד ורק הצג שלה עובד(רצוי לציין שמצב מקסימום מהירות היא נותנת מענה).

הלכתי למוסך מורשה ולאחר בדיקה מקיפה הוחלט שהיחידה נהרסה ואין מה לעשות.

השאלה שלי האם יש אפשרות לתקן את היחידה במעבדה מסוימת ולא ולקנות חדש?

דווקא נראה על פניו שנגדי המהירויות תקולים (מודול נגדים).

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל, לא כדאי להספיד את היחידה. במוסך המורשה המליצו על החלפת כל המכלול פשוט כי הם לא מבזבזים זמן באלקטרוניקה קטנה שכזו אלא פשוט מחליפים חלק וגם מרוויחים על זה הרבה יותר כסף, אז תבדוק אולי אצל טכנאים / אלקטרונאים אם הם מוכנים לבדוק את זה.

אפשרות שניה היא למצוא מפירוק. אני לא מסכים שיש מעט מאוד אלנטרות עם בקרת אקלים. הרבה אלנטרות שנמכרו מ 2004 עד 2007 הגיעו בגרסת GLS המאובזרת ולדעתי לא צריכה להיות בעיה למצוא את זה.

פורסם

שלום חברים

קודם כל זה נכון שבפירוק יש לא מעט בקרת אקלים ולכן רכשתי אחת כזאת.

דבר שני לאחר שהחלפתי את בקרת האקלים התקולה בכל זאת היה בעיה עם

הבורר מהירויות ולכן יאמר לזכותו של חברנו לפורום " מרק 10 " שאכן הנגד מהירות היה תקול וגם אותו החליפו

והכל חזר לפעול כמו חדש.

בברכה,

שגיא

• תוכן חדש...