Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים קיבלתי דו״ח על חניה בחניית נכים בנתניה.

היו כמה מקומות חניה ובין המקום הראשון והשני היה תמרור של חניית נכים שכתוב בו 2 מקומות ראשונים.

עכשיו, אני הבנתי מזה שהמקום הראשון והשני הוא של נכים ואני חניתי בין המקום השלישי למקום הרביעי. שמתי תמונה כדי שזה יהיה ברור.

מה דעתכם?

image.jpg

פורסם

^

אם כך היה, לא חנית בחניית נכים.

השאלה היא, האם אתה באמת צריך לשאול אנשים בפורום כדי שיגידו לך את זה? אני חושד משהו..:roll:

.Your average Notepad

פורסם

אם אני הייתי מגיע לסיטואציה הנ"ל

הייתי עוצר רגע לחשוב,רשום ש2 חניות שמורות לנכים.....

לפי הציור שלך השלט נמצא בתחילת חניה מספר 2 מכאן אני הייתי מסיק ש2 החניות לאחר השלט הם של נכים,כנראה שכך גם המקרה במציאות.

זאת אומרת שחניה מספר 2 ו 3 הם של נכים ולא כמו שחשבת

דבר שני צורת החניה שלך , זה התנהגות של הישראלי המכוער לתפוס 2 חניות רק על זה מגיע לך דוח בלי שום קשר לחניית נכים שתפסת

• תוכן חדש...