Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי שלום:

אני מחפש להחליף את הרכב המשפחתי בימים אלו.

אני מתלבט בין לנטיס 2004 ופוקוס 2005.

מה הייתם לוקחים?

והאם בתקציב הזה (22-25 אל"ח) הייתם ממליצים על רכב אחר?

(ממוצע של כ - 6000 ק"מ בשנה).

פורסם

יצא לי לסוע בשניהם, אני אישית מעדיף את הפוקוס.

הפוקוס יותר מהנה לנהיגה, מרגישה מרווחת יותר ובכלל נותנת תחושה נעימה יותר.

הדבר היחיד שצריך להיזהר בפוקוס זה הגיר, תבדוק אותו טוב לפני קנייה (נקישות/ מכות בהעברות ההילוכים)

פורסם

הפוקוס ללא ספק.

נוח

אמין מאד (לא יודע עלאיזה בעיות גיר דובר , היה לי פוקוס בעבודה שעבר 220,000 ק"מ קשים ללא בעיות).

לא זריז

חסכוני באופן יחסי

זול לבטח למרות שבכזה שנתון אין טעם לביטוח מקיף.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

בתור אחד שהיה לו את הלאנטיס של אותה תקופה,לא הייתי ממהר להמליץ , רכב לא נוח ועם לא מעט תקלות (לפחות אצלי).

לגבי הפורד אני לא יודע לגבי האמינות שלה אבל היא ידועה בתור מכונית נוחה במיוחד בהשוואה ל לאנטיס.

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

מבין 2 אלה לך על הפוקוס.

אם אתה פתוח להצעות אז נסה את מיצובישי לאנסר קלאסיק, תא נוסעים איכותי יותר, מרווח יותר והיא מאוד מאוד אמינה. בתקציב הזה גם היא תהיה מ-2004-2005.

• תוכן חדש...