Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני עוד בערך שבועים מתחיל לעבוד בעבודה שמתחילים ב5 וחצי בבוקר ,וזה יוצר בעיה עם הרכב של הורים השעה לא מתאימה לשעה שאני מתחיל אז אני צריך לקנות רכב לנסיעות קצרות ,אני צריך רכב עד 55 אלף ,נסיעה של 15 דקות ביום ,ופעם בחצי שנה נסיעה לאילת שזה שעתיים וחצי .

,הרכב חייב להיות אוטומט לא עשיתי רישיון על ידני .

שנה 2012 2013 חדש מהחברה. במידה ואפשר בתקציב כזה .

רכב קטן או משפחתי .אני חייב מרחב במושב של הנהג אני לא אוהב צפוף .

לא פיאט או פורד .

תודה רבה לעוזרים .

פורסם
טוב אני עוד בערך שבועים מתחיל לעבוד בעבודה שמתחילים ב5 וחצי בבוקר ,וזה יוצר בעיה עם הרכב של הורים השעה לא מתאימה לשעה שאני מתחיל אז אני צריך לקנות רכב לנסיעות קצרות ,אני צריך רכב עד 55 אלף ,נסיעה של 15 דקות ביום ,ופעם בחצי שנה נסיעה לאילת שזה שעתיים וחצי .

,הרכב חייב להיות אוטומט לא עשיתי רישיון על ידני .

שנה 2012 2013 חדש מהחברה. במידה ואפשר בתקציב כזה .

רכב קטן או משפחתי .אני חייב מרחב במושב של הנהג אני לא אוהב צפוף .

לא פיאט או פורד .

תודה רבה לעוזרים .

טובי החוקרים בדקו ומצאו שאין כל קשר בין דרישותיך לתקציב עליו מדובר.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בתגובה שלך רשום תשובה בגוף השאלה במידה ואפשר בתקציב כזה .

רכב קטן או משפחתי

אני גם יכול לעלות טיפה את התקציב בשביל רכב חדש .

פורסם

בשביל רכב חדש תצטרך להוסיף עוד 14 אלף,ואז יש לך את הקאיה פיקנטו,סיאט מיי,סיטרואן c1.

אם זה ריאלי?

אם לא יש כאלה גם משומשות חוץ מהסיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, ידידי, לא יודע למה אתה מתעקש על חדש.

בהתעקשות על חדש, אין מה לדבר על משפחתית (גם לא ברור בשביל מה לך) אלא על מיני בלבד.

וגם גיר אוטומטי די מנטרל אותך - האוטומט החדש הכי זול שאני מכיר זה יונדאי i10, ומחירו כ- 70 אלף ש"ח.

עכשיו ברור שזה לא בטווח התקציב שדיברת עליו?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אין בעיה של להוסיף 14 או סכום כזה עד 75 אלף

הבעיה שבדרך כלל הרכבים המשומשים בדרך כלל של צעירים ולך תדע מה עבר על הצעירים ברכב .

פורסם

אם כך אלו ההצעות שלי,אתה יכול לבדוק גם את הסקודה סיטיגו שהיא המקבילה לסיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להגיד שרכב קטן היה נהוג בידי צעירים זה שגוי ולא מוצדק. מחירי הדלק העולים גרמו לאנשים רבים, גם כאלו שהיו רגילים למכוניות גדולות בעבר, לעבור לרכבים קטנים וחסכוניים. גם בקטגוריה קטנה כזו, אגב, ניתן למצוא רכבים מרווחים ומפנקים.

כזו היא הרנו קליאו משנים 2008-2009, בעלת מנוע 1600 חזק עם גיר אוטומטי 4 הילוכים. הקליאו מאובזרת מאוד ובעלת 5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק האירופאיים. היא המרווחת ביותר בקטגוריה - צפוף לא יהיה לך שם :-)

בהצלחה.

פורסם
להגיד שרכב קטן היה נהוג בידי צעירים זה שגוי ולא מוצדק. מחירי הדלק העולים גרמו לאנשים רבים, גם כאלו שהיו רגילים למכוניות גדולות בעבר, לעבור לרכבים קטנים וחסכוניים. גם בקטגוריה קטנה כזו, אגב, ניתן למצוא רכבים מרווחים ומפנקים.

כזו היא הרנו קליאו משנים 2008-2009, בעלת מנוע 1600 חזק עם גיר אוטומטי 4 הילוכים. הקליאו מאובזרת מאוד ובעלת 5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק האירופאיים. היא המרווחת ביותר בקטגוריה - צפוף לא יהיה לך שם :-)

בהצלחה.

הקליאו אכן מאובזרת (אבל לא יותר מדי), בטיחותית, נוחה ומרווחת,

אבל המנוע החזק גורם לצריכת דלק גבוהה למדי והגיר, איך לומר - לא מהמוצלחים שידענו כאן בפורום, לא צריך להכביר במילים, אלא מספיק להריץ את הצירוף AL4 במנוע החיפוש של הפורום.

בתקציב הזה בלי ספק i20. מכונית אמינה, זולה לתחזוקה, מרווח פנים נחמד, בטיחותית, מאובזרת, חסכונית יחסית, ועושה את העבודה.

דווקא דודים שלי מכרו מכונית כזאת עם פחות מ20 אלף ק"מ על השעון לא מזמן. הפסדת. :wink:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...