Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב בעיות שהיו לי שחזרו על עצמן (שאסור לי לפרט אותן כי ינעלו לי את הפוסט בלי שום סיבה), אני צריך המלצה למוסך לרנו בחיפה שיהיה אמין לא איכפת לי מוסך מורשה רק לא זה שבנשר. הרכב שלי הוא רנו שנת 2008 ידנית.

אני חושב שהבעיות שכתבתי מאד קשורות לפוסט שמישהו בטעות לא ימליץ על המוסך הזה ואני לא מבין למה נעלת לי אותו, לא באתי לתת חוות דעת על המוסך סיפרתי עובדות שקרו לי ושלא ימליצו לי עליו.

פורסם

שוב פעם, אין שום בעיה שתפרט את הבעיות שהיו לך עם המוסך.

יש לכך פורום יעודי, פורום חוות דעת על בעלי מקצוע. תפרוס שם את כל הטענות שיש לך, כולל שם המוסך.

מי שבעתיד יריץ חיפוש על שם המוסך, יגיע לפוסט שלך.

שים לב, מה כתוב בכותרת של הפורום הטכני: " עזרה ראשונה לבעיות טכניות, עצות לטיפול שותף, תחזוקה, שינויים במערכות"

לצורך כתיבת חוות דעת חיוביות ושליליות על מוסכים קיים באתר פורום נפרד.

מקווה שהעיניין הובהר.

• ספונסר פורום
פורסם

באזור חיפה יש שני מוסכים מורשים נוספים של רנו - מוסך חלוצי בקריית אתא והמוסך המרכזי של קרסו בחיפה.

מלבד שני אלו ומוסך שני שכבר הוזכר כאן (והוא אכן מומלץ מאוד), יש גם את מוסך אוניברסל בחיפה שגם הוא מוסך כללי (לא מורשה יבואן) מקצועי והוגן.

פורסם

הקלאטץ' שלי כבר מתחבר מאד גבוה יש איזה מוסך אמין שלא יבקש ממני 4000 ש"ח על קלאטץ חדש? כי בנשר (שאני בכל מקרה לא הייתי עושה שם עקב סיבות שפירטתי בפורום של החוות דעת) ביקשו ממני 4000 ש"ח.

• תוכן חדש...