Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מזה כ4 שנים אני עם מאזדה 3 מליסינג, אני מתכנן להיפרד מחברת הליסינג בחודש הקרוב ולרכוש רכב פרטי.

אני נוסע כ1000 ק"מ בחודש,

הדרישות הן:

1. גיר אוטומטי (לא מתפשר על זה)

2. רכב קטן אבל לא בסגנון סוזוקי אלטו/פיקנטו/C1/107, אלא קצת יותר רציני מזה.

3. חסכוני בדלק עד כמה שניתן. (במאזדה הייתי מקבל צריכה של 1-11, אני מצפה ל1-14 ואף טוב מזה כי עכשיו אני הולך לשלם על הדלק בעצמי).

חשבתי על אופציות כמו:

סקודה פאביה (לא יודע לגבי אמינות וצריכת הדלק במנועי ה1600 בשנתונים שמתאימים לסכום שלי).

סוזוקי סוויפט (מנועי 1500, כנ"ל אמינות וצריכת דלק לא כל כל טובה).

סוזוקי ספלאש (מנוע 1250 החדש, 94 כ"ס, נסעתי על הידני, הוא נחמד אבל אני רוצה אוטומט).

הונדה ג'אז (יקרה מדי ואצטרך לרדת בשנתון כדי להתאים לתקציב).

אופציות שלא באות בחשבון בשום אופן:

סיאט איביזה,

טויוטה יאריס/אוריס עם גיר רובוטי בלתי נסבל,

כל דבר עם DSG, אין לי כח להיכנס למוסכים וכו', בבקשה אני לא מעוניין להכנס לויכוח על טיבו של הגיר הזה למרות אחריות היצרן וכו'.

פיאט פונטו

תודה רבה, אשמח לעזרה

שלומי

פורסם

אהלן שלומי,

בתקציב שלך ניתן לרכוש יונדאי i20 שתענה על כל הדרישות שהצבת ותהיה חסכונית וזולה לאחזקה, אפילו מבלי להתפשר על המרחב הפנימי יותר מדי.

אם המרחב פחות חשוב (אך כמובן לא קטן מדי), ממליץ בחום לבדוק את הניסאן אקו-מיקרה. אמנם תהיה יקרה ב-10%, אך מדובר בדגמי 2011 חדשים יותר. האקו מיקרה תהיה חסכונית משמעותית מהאחרות שציינת, מדובר על ליטר לכל 18.5 ק"מ על פי נתוני יצרן, ואני מאמין שבנסיעה מנהלתית רגועה ניתן בהחלט להגיע בפועל לצריכה של 1:17 ק"מ/ל'.

המשך יום נעים.

פורסם
שלום

מזה כ4 שנים אני עם מאזדה 3 מליסינג, אני מתכנן להיפרד מחברת הליסינג בחודש הקרוב ולרכוש רכב פרטי.

אני נוסע כ1000 ק"מ בחודש,

הדרישות הן:

1. גיר אוטומטי (לא מתפשר על זה)

2. רכב קטן אבל לא בסגנון סוזוקי אלטו/פיקנטו/C1/107, אלא קצת יותר רציני מזה.

3. חסכוני בדלק עד כמה שניתן. (במאזדה הייתי מקבל צריכה של 1-11, אני מצפה ל1-14 ואף טוב מזה כי עכשיו אני הולך לשלם על הדלק בעצמי).

חשבתי על אופציות כמו:

סקודה פאביה (לא יודע לגבי אמינות וצריכת הדלק במנועי ה1600 בשנתונים שמתאימים לסכום שלי).

סוזוקי סוויפט (מנועי 1500, כנ"ל אמינות וצריכת דלק לא כל כל טובה).

סוזוקי ספלאש (מנוע 1250 החדש, 94 כ"ס, נסעתי על הידני, הוא נחמד אבל אני רוצה אוטומט).

הונדה ג'אז (יקרה מדי ואצטרך לרדת בשנתון כדי להתאים לתקציב).

אופציות שלא באות בחשבון בשום אופן:

סיאט איביזה,

טויוטה יאריס/אוריס עם גיר רובוטי בלתי נסבל,

כל דבר עם DSG, אין לי כח להיכנס למוסכים וכו', בבקשה אני לא מעוניין להכנס לויכוח על טיבו של הגיר הזה למרות אחריות היצרן וכו'.

פיאט פונטו

תודה רבה, אשמח לעזרה

היי שלומי,

החסכונית ביותר מבין כל המכוניות שציינת היא הסוזוקי ספלאש. המנוע הקטן מספק לרכת צריכת דלק מצוינת, שבנהיגה רגועה בהחלט יכולה להגיע גם לאזור ה-14 קילומטרים לליטר. המנוע הזה, אגב, משמש גם את הסוויפט החדשות יותר. לסוויפט 1500 סמ"ק ולסקודה פאביה יש ביצועים טובים יותר, בזכות המנוע הגדול, אך לפי מה שאני מבינה זה פחות חשוב לך כרגע.

מכונית נוספת שיכולה להתאים לתקציב ולא הזכרת כאן היא ניסאן מיקרה. בסכום שציינת תוכל לרכוש את הדגם ה-1,400 סמ"ק שנמכר בארץ עד שנת 2010. מדובר במכונית מאוד חסכונית בדלק, אמינה ובעל גיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי).

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...