Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבטת בין 3 רכבים

1. ניסאן נוט

2. פורד פוקוס סטיישן

3. יונדאי מטריקס

שלושתם בעצם מיני ואן

מי יכול להמליץ לי מה שותה דלק הכי פחות והאם כדאי לקנות בכלל

תודה מראש

עדי

פורסם

המטריקס לא מומלץ! זה רכב מיושן.

הנוט טוב, אבל יש לו בעיה של אבזור בטיחותי חסר. צריך לבדוק מה הגיע כסטנדרט באילו שנים.

הפוקוס סטיישן קצת שונה מבחינת המבנה. הוא ארוך יותר ונמוך יותר. פחות מיניואן, יותר סטיישן. בכל מקרה הוא המועדף עלי מבין השלושה.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

הייתי מדרג אותן בדיוק בסדר ששאלת.

לדעתי, הניסאן היא המוצלחת מהשלוש.

ניסאן נוט היא לא ה-"מיני וואן" הכי מרווחת שיש אבל היא נחמדה, אמינה וחסכונית בצריכת דלק ביחס לז'אנר. (לא מהיכרות אבל מחוות דעת ומאמרים שקראתי).

פורד פוקוס סטיישן היא לא בדיוק "מיני ואן" אבל המכונית נחשבת לרכב משפחתי טוב ומוכר (גם בגרסת ארבע דלתות).

יונדאי מטריקס זה רכב שיוצר בתחילת שנות ה2000 ומשום מה הגיע לכאן בסוף העשור המדובר. יש שיגידו שזו יונדאי אלנטרה עם מתיחה למיני ואן. האוטו קצת צמא ושותה יותר דלק מהאחרות.

אני באופן אישי מעדיף גרסאות מיני ואן ולכן הייתי הולך על "ניסאן", היא גם חדישה יותר מהפוקוס של פורד ונעימה יותר.

פורסם

בכל מקרה - רצוי לתת מסגרת תקציב (ואז אולי יהייה ניתן להמליץ על חלופות אחרות).

המטריקס נראית נחמד, אך כפי שנאמר - מיושנת.

את הנוט אינני מכיר. פוקוס יכולה להיות בחירה לא רעה בכלל.

alfa 156 2.5.

פורסם

המחיר שאני יכולה זה עד ה- 55,000 ש"ח

וחשוב לי מאוד צריכה נמוכה של דלק - שלא כל המשכורת תלך על דלק

בהתחלה חשבנו גם על טויוטה קורולה או מאזדה 3 אבל בא לי רכב קצת יותר גדול

יש הבדל משמעותי בתצרוכת הדלק במאזדה 3, טויוטה קורולה או הנוט, מטריקס ופוקוס?

סליחה על כל השאלות

פורסם

בעיקרון צריכת דלק זה פרמטר חשוב, אבל היום צריכת הדלק של רוב המשפחתיות די דומה. יש משתנים נוספים שחשובים לא פחות כמו אבזור בטיחותי, עלויות ביטוח, שמירת הערך של הרכב לאחר מספר שנים וכו'.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אוקיי אז עוד שאלות מנחות (סליחה מראש על הנודניקיות)

בכל זאת עדיף טויוטה קורולה או מאזדה 3 על נוט?

הביטוח אמור להיות יקר יותר על מיני ואן?

פורסם

הקורולה הרובוטית תהיה החסכונית מבינן .

לאבי הייתה עד לא מזמן ניסן נוט, צריכת הדלק בבינעירוני עמדה על כ 1ל 12 . הרכב מרגיש די זריז ודי נוח.

הקורולה מרגישה לי אישית חזקה יותר מהנוט וגם נוחה ממנה.

אצלי כרגע יש פוקוס האצ'בק 1.6 וצריכת הדלק שלה מזעזעת. בבינעירוני צורכת כליטר ל 10 קילומטר, ובעיר כליטר ל 8 קילומטר. והרכב עצמו עגלה .

פורסם

אם אתם לא צריכים סטיישן יש הרבה אופציות

קורולה יקרה יותר

מאזדה 3 לא חסכונית אבל מצויינת

קורולה גיר רובוטי אם תמצאי נתונים טובים ואחרי נסיעת מבחן לבדוק אם נח לך הכי מומלץ

ניסן טידה לא רע

פורסם
אוקיי אז עוד שאלות מנחות (סליחה מראש על הנודניקיות)

בכל זאת עדיף טויוטה קורולה או מאזדה 3 על נוט?

הביטוח אמור להיות יקר יותר על מיני ואן?

אין קשר בין "מיניוואן" למחיר הביטוח.

הביטוחים של ניסן נוט בין הזולים, יש רצועת טימינג שלא מחליפים.

רכב אמין, חסכוני ומרווח.

אני בכלל לא הבנתי מה פוקוס עושה ברשימת המיניוואנים.

השלישי היתה צריכה להיות סקודה רומסטר, שהיא המתחרה של נוט.

יונדאי מטריקס לא ברמה של שני הרכבים האחרים, לרומסטר הבגאז' יותר גדול, בנוט אפשר להזיז את השורה השנייה של המושבים לטובת הבגאז' או לטובת הסלון.

אני הייתי בוחר בניסן ולא במזדה\קורולה למשפחה, בעיקר כאשר צריך להסיע רכב מלא (5 כולל נהג).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נתחיל מהסוף -אל תתקרבי למטריקס. הפוקוס לא מיניואן, היא משפחתית סטיישן. הנוט היא אופציה טובה למיני ואן. כדאי שתכניסי למשוואה שלך גם את הסקודה רומסטר, רכב שימושי מאוד

• תוכן חדש...