Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפתה הערב ברחובות קורולה כסופה(או שזה תכלת מטאלי) סמויה עם צ׳קלקה בסוכך שמש ובחלון האחורי וסירנה כמו של ניידת רגילה אהה ונראה לי יש צילונים של שילב בחלון צד האחורי. ונשמרתם לארנקיכם!

מוגש כשירות לציבור.

מאז שהם עברו לטויוטה צריך לפחד גם מהקורולות :/

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אפשר ממש לעשות פה שרשור דיווחים על ניידות סמויות :)

ראיתי המון סמויות לא שגרתיות , למשל אתמול על גבול חולון-ראשל"צ בורה או פאסאט צורה ישנה צבע חום/בז' עם צ'קהלקה עליה(עצרה מישהו וטיפלה בתאונה)

ראיתי גם איזה קיה ג'יפ לא מזמן (נדמה לי סורנטו) חומה עם מלא לדים כחול אדום מאחורה עצרה מישהו בחולון

בכללי אני נזהר מכל רכב לבן (מכיר גם סמויים ב X5/X6,הונדה אקורד)

Miata ND2

פורסם

יכול להיות לבילוש יש X6 - בכל זאת צריכים להטמע באכלוסיה בה הם פועלים,

ראיתי כבר לג'נד סמויה, לעומתה יש גם "עמכה" B3 סמויה, פורד מונדאו סמויה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
לרוב אם מדובר ברכבים שונים זה לא מתנדבים אשר משתמשים ברכבים הפרטיים שלהם ?

קשה לי להאמין שהמשטרה רכשה X5 / X6 לדוגמא.

אני נעצרתי בעבר ע"י שוטר סמוי בג'ולייטה תלתן ירוק ששיתף פעולה עם ניידת תנועה גלויה שחיכתה במרחק כמה מחלפים משם וחסמה את הדרך, בזמן שהשוטר בג'ולייטה מנסה להתסיס את הרכבים מסביב לעבור על החוק:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

Entrapment תופס במדינת ישראל?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חוץ מכל מה שעובר עליי בחיים, מה שחסר לי זה לשנן את סוגי הניידות והמיקומים שלהם ברחבי הארץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני נעצרתי בעבר ע"י שוטר סמוי בג'ולייטה תלתן ירוק ששיתף פעולה עם ניידת תנועה גלויה שחיכתה במרחק כמה מחלפים משם וחסמה את הדרך, בזמן שהשוטר בג'ולייטה מנסה להתסיס את הרכבים מסביב לעבור על החוק:roll:

WTF?! מנסה להתסיס לעבור על החוק!?

מה המטרה בלחשוף ניידות סמויות? זה לא יתן לכם כלום. תדביקו על הדשבורד רשימה של מספרים ומכוניות שהם של ניידות סמויות ותלמדו אותו בעל-פה?

הכותרת של הת'רד הזה היא כמו לומר "יש לי פצעון בפלח הימני אז אני מנגב רק בצד שמאל"

לדעתי זה יותר חסר טעם מהתחביב של הבחור שמצלם מספרי רישוי יפים. הוא לפחות מפיק מזה הנאה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היום כשאתה נוסע לך בכביש במהירות שמתאימה לתנאי הדרך ורואה אוקטביה לבנה\מזדה 6 לבנה\ג'טה לבנה\שמפניה עומדת בשול אתה ממשיך כרגיל?

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן.

למה? כי אני לא ממהר לאף מקום ואין לי סיבה אמיתית לעבור את המהירות המותרת (עד גבול הענישה), גם אם היא באמת לא מתאימה לתנאי הדרך ובפועל אפשר לנהוג בבטחה מהר יותר. (כמובן שאך ורק בימני)

ד"א, את רוב הממהרים אני פוגש ברמזור.

למה? כי זה החוק, אני חושב שהמיסים שאני משלם זה דיי והותר. למי יש היום כסף מיותר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אפשר ממש לעשות פה שרשור דיווחים על ניידות סמויות :)

ראיתי המון סמויות לא שגרתיות , למשל אתמול על גבול חולון-ראשל"צ בורה או פאסאט צורה ישנה צבע חום/בז' עם צ'קהלקה עליה(עצרה מישהו וטיפלה בתאונה)

ראיתי גם איזה קיה ג'יפ לא מזמן (נדמה לי סורנטו) חומה עם מלא לדים כחול אדום מאחורה עצרה מישהו בחולון

בכללי אני נזהר מכל רכב לבן (מכיר גם סמויים ב X5/X6,הונדה אקורד)

הפסאט החומה\צהובה\זהובה (תלוי בתאורה) לא שגרתית? אתה צוחק? זה הניידת הכי מפורסמת בגוש דן. האקורד גם דיי מוכרת, למרות שבטח יש יותר מאחת. סורנטו (או אפילו ספורטאג') וב.מ.ו., זה כבר נשמע ממש נדיר.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
כן.

למה? כי אני לא ממהר לאף מקום ואין לי סיבה אמיתית לעבור את המהירות המותרת (עד גבול הענישה)

מה זה אומר בעצם, "עד גבול הענישה"?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה לא בדיוק יכול לחשוף ניידות, בעבר ידעת להזהר מסוגים מסויימים של מכוניות, פאסאט ג'טה ואוקטביה לדוגמא,

היום גם זה לא אוכל, יש המון שוטרים שמסתובבים במושכרות לצורך מילוי התפקיד.

אני נעצרתי המון אבל המון פעמים ע"י מכוניות מושכרות משלמה SIXT ודומיו,

בנוסף גם ע"י פרטיות מסוג קיה פורטה מאזדה 3 מאזדה 6 טויוטה קורולה ועוד..

shellcase, הוא התכוון נניח במקום שמותר 90 אפשר לנסוע 100 כי אף אחד לא יסמן לך לעצור בצד על 10 קמ"ש נוספים.

זה המהירות המותרת עד גבול הענישה, הקמ"שים הבודדים האלה שאף אחד לא יטריד אותך אם עברת אותם

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...