Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה אומר בעצם, "עד גבול הענישה"?

הוא התכוון על לגבול המהירות שממנה מתחילים לאכוף את החוק. לפי דעתי בכל אופן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לזה באמת התכוונתי.

אם יש תמרור של 90 קמ"ש אבל תנאי הדרך מאפשרים הרבה יותר, אני ינהג מקסימום ב100 קמ"ש כי עד שם לא נותנים דוחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Entrapment תופס במדינת ישראל?

הם פשוט ניסו לגרום לנו להגיד משהו לא במקום שיגרור דו"ח (מה שלא קרה, כי לא עברנו על שום חוק, לפחות מהצד שלנו. השוטר עצמו נסע כמו פסיכופת עם תעודות!)

כשהם הבינו שהם יצאו סתומים (וסליחה על השפה) עם ה "מבצע" הכושל הזה, השוטר בג'וליטה ניסה תרגיל חדש-

שוטר: "יש לי מצלמת דרך באוטו, הכל מתועד, כדאי לכם להודות עכשיו בלי בעיות"

התגובה שלנו הייתה: "איפה בדיוק? אני לא רואה שום DVR ברכב שלך וגם אם כן, הצילום רק ישמש להוכיח שאנחנו חפים מהאשמה ואתה הוא זה שמנסה להתסיס את הנהגים ואז לעצור אותם... אבל בסדר, אני מאמין, אפשר לראות את הסירטון?"

שוטר: "אהההה.... שמע... אי אפשר לראות מהרכב, זה מוחבא. טוב, בסדר, סע סע מפה לפני שאנחנו נתחרט..."

תודה רבה באמת:roll:

(מקרה אמיתי לחלוטין, חבר פורום אחר היה עד. מזלו שלא היה DVR ברכב שלנו)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

slowride אתה אולי מצדיק את הניק, אבל אתה עבריין כמו כולנו =)

בכל אופן, אני ממש מבסוט שרכבי המיני נהיו פופולריים, השוטרים לא נכנסים בהם אז יותר קל להבחין בניידות!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק וטועה. אני עובר על המהירות המותרת כש"מותר".

כלומר אין לי סיבה לשנות מהירות וצורת נהיגה כשאני חושד ברכב מסויים שהוא ניידת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...