Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רוורס

yairupei
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני נהג חדש יחסית בתחום הנהיגה.

התקנתי באמצעות מתקין מקצועי חיישני רוורס.

למען שיפור הביטחון והבטיחות אני מעוניין להתקין מצלמת רוורס.

האם אפשרי להתקין מצלמה בכל רכב ובכלל רכב שהותקנו בו חיישני רוורס?

האם לאחר שאתקין יהיה לי גם מצלמה וגם חיישני רוורס?

תודה מראש:roll:

פורסם

כן וכן.

כדי לשפר את הביטחון, תתרגל חניות. בעזרת קונוסים/בקבוקים צבועים.

בעתיד, אם יקרה מצב שתסע ברכב שאין בו עזרי חניה זה יקל עלייך.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

היי, אין קשר בין מצלמת הרווס לבין חיישני הרווס למעט המטרה- שיפור תנאי הנסיעה לאחור והבטיחות.

לגבי התקנת המצלמה- צריך שתהיה לך ברכב מערכת מולטימדיה שיודעת לקבל אות ממצלמת רוורס, או לחילופין, התקנת מסך נוסף אך ורק לטובת המצלמה.

נאמר את זה אחרת... אני פחות מכיר רכבים שיש איתם בעיה בהתקנת מצלמה.

אגב, ישנם סוגי התקנות של מצלמה- במקום תאורה אחת של לוחית הרישוי, או בצורת קדיחה בטמבון (זה לפחות מה שאני מכיר...).

לגבי שאלתך, כדי להיות ברור, במקרה ותחליט להתקין מצלמה, גם החיישנים יעבדו בו זמנית.

פורסם

yairupei תתרגל חניה (ולא במגרש מלא ברכבים).

גש למגרש שבו ניתן להציב בקבוקים/קונוסים ותתרגל.

אין כמו מבט עיניים ומראות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ראשית תודה לכולכם....!!!

פעם ראשונה שאני מפרסם ולא האמנתי שמהר יחלצו לעזרתי :)

יש לי טויוטה קורולה 2001... אין לי שם מקום מובנה למסך מגע וכדומה.

אני הבנתי שאני יכול להתקין מסך חיצוני (בצורת מראה פנורמית).

אני לא מעוניין לשים מסך משותף לGPS אלא רוצה מסך קטן וייעודי שיהיה בקדמת הרכב שאוכל רק לראות

מה קורה מאחורה בזמן רוורס?

פורסם

תשמע לפי דעתי הכי טוב זה להסתמך על הרגש כי ככה אתה מרגיש את האוטו ומבין אותו הכי טוב.

חיישני רוורס זה אחלה דבר ועוזר מאוד ולפי דעתי גם יותר מועיל ממצלמה.

אבל כל אחד והקטע שלו....

לי אישית יש מצלמה ברכב כי זה הגיע עם הרכב, אני כן משתמש בזה אבל לא מסתמך עליו ב100%....

אני ממליץ לך לעשות את מה שאמרו האנשים החכמים מעליי, תתרגל חניה עם קונוסים ותגיע רחוק:-o

פורסם

המראה הזאת תהרוס לך את המראה הרגילה מתחת, היא כבדה והמנגנון של המראה ישחק והיא תתחיל ל"נשור" למטה. בנוסף - בזמן תאונה, מראה כזאת עלולה להתנפץ ולהשאיר לך צלקות בפנים.

יש לך חיישני רוורס ו3 מראות, אתה נוהג על משפחתית ממוצעת, באמת שאין צורך ביותר מזה.

אני מציע שתשדל לא להפוך את עצמך לקוף מאחורי ההגה, אתה מפעיל מכונה שעלולה להרוג אותך ואת הסובבים אותך, עדיף שתלמד להשתמש בה במידה הכי טובה שאפשר, קורס נהיגה מתקדמת יהיה השקעה הרבה יותר מועילה מהמצלמה הזאת.

תחשוב על זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התאמנות על חניות זה דבר נהדר ועדיף על פני חיישנים בכל מקרה ומצב לדעתי האישית.

לעומת זאת, מצלמה זה דבר שגם אני הייתי מתקין, לפחות בשביל לוודא שאין דבר מאחוריי כשאני מתחיל בנסיעה ברוורס.

מנגד, החיסרון הגדול הוא, שברגע שיש מכשיר של "נוחות" כזה, מתרגלים לסמוך עליו ומאבדים את ה"חוש". צריך לתת את הדעת גם לזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...