Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

משהו קטן שהיתי צריך לשתף

בשנים האחרונות שלי על הכביש, התרבו להן רכבים מסוג מאזדה 3/6.

כמעט כל יום שלי על הכביש, לא משנה איפה אני נוסע, יהיה אידיוט (אחד או שניים או אפילו יותר) שיחליטו לנהוג כאילו הכביש הזה של אבא שלהם, בלי כל התחשבות בנוסעים על הכביש וב"טיסה" - כמובן שרוב האנשים האלו נוהגים במאזדות הנ"ל ספציפית.

אני לא יודע למה הרכב הזה תפס שם של "ערסים" אולי בגלל הכמויות רכבים שנמכרו כליסינג או רכב עבודה שהחברות נותנות לעובדים שלהם שפשוט קורעים לרכב תצורה על הכביש, הרכב הינו זריז אז אני מבין מאיפה זה בא.

או שמדובר בילדים שחושבים שהרכב הזה הוא רכב ספורט שלא מורידים תרגל מהגז.

אני בטוח שעוד כאלה נתקלו במקרים דומים על הכביש.

אתמול המקרה שהיה לי באמצע הדרך לבית מהעבודה העלה לי עצבים בלי סוף, 2 נהגים במאזדות מאחורי, אני בעליה בכביש 431 בדרך ממערב ראשל"צ למזרח ראשל"צ, חסמתי תנועה כי הכביש היה מלא אז זזתי מהנתיב הימני לאמצעי תוך כדי שאני מאותת במשך כמה שניות, אדיוט אחד מחליט לנהוג בכביש עמוס על 140-150 קמ"ש ובזמן שאני יוצא לאט לצד ימין (הנהג שהיה מאחורי גם לו היה לחוץ ככל הנראה כבר נכנס לנתיב השמאלי ככה שאין לי לאן לברוח ואני באמצע נתיב) הנהג של המאזדה מאחורי מאותת וצופר כמו מטורף - הכביש עמוס!! והחולירה נוהג על 150 לפחות! ומלפני עוד רכב! לא היתה לו ברירה והוא האט, תוך כדי שהוא חותך לנתיב השמאלי בלי לאותת בלי שום דבר ומסתכל עלי - פתחתי חלון וסימנתי לו עם היד "אתה משוגע??". המשיך לנהוג כמו מטורף רק כדי להתקע בפקק לאחר מכן.

תרבות נהיגה - תסלחו לי אנשים - של זבל במדינה הזאת.

היתי חייב להוציא. אני בטוח שאני לא היחיד.

ובנימה זו שתהיה לנו שבת שלום.

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה רכב זול, נפוץ וכנראה אמין שהמדינה מלאה בו ובגלל זה יוצא לך לראות הרבה עברות תנועה עם הרכב הזה. אני בטוח שבשנות ה90 המוקדמות מישהו פיתח תאוריה כמו שלך על סובארו לאונה.

לגבי תרבות הנהיגה אין מה להוסיף, בבונים עם רשיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^ למה לתת מחמאות ?

בבון זאת חייה אינטליגנטית בעלת יכולת קוגניטיבית ואינטליגנציה רגשית לא מבוטלת.

אני אישית הייתי מגדיר נהגים מסוג זה כחצילים עם רישיון וכדי לא להפלות לרעה נוסיף גם בטטות.

כן בהחלט- בטטות וחצילים עם רישיון רכב.

אנטיפסטי על גלגלים !

זמין 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...