Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Legend כתב:

הסאונדטראק ממהיר ועצבני 2, זה מה שאתה שומע ברכב? או שהדבקת בסרטון?

דווקא יצא מתאים.

זה מה ששמעתי באותו זמן

  • אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)

עכשיו טור סרטונים על האופניים חשמליים. זה אותו צומת, אבל מכיוונים שונים וזמן שונה. וככה מתנהגים אנשים מבוגרים - איזה דוגמא לבני נוער!

1. 

2. 

 

עריכה אחרונה על ידי alex-kar
  • אהבתי 2
פורסם

אני רואה כאן השתלבות בתנועה 😉

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

 

האמת שאני לא יודע, הבחור קם ונראה בסדר.

בדיעבד אני מרגיש קצת רע לגבי זה שמיהרתי למקום אחר ובאותו הרגע שכחתי שהמצלמה קיימת ולא חשבתי בכלל על לעצור ולהעביר לנהג את הסרטון.

פורסם
לפני 43 דקות, Michaelr כתב:

 

האמת שאני לא יודע, הבחור קם ונראה בסדר.

בדיעבד אני מרגיש קצת רע לגבי זה שמיהרתי למקום אחר ובאותו הרגע שכחתי שהמצלמה קיימת ולא חשבתי בכלל על לעצור ולהעביר לנהג את הסרטון.

בגלל זה שאלתי. אבל נראה שהרוכב המטומטם הבין שאין פה קייס ואין לו את מי להאשים חוץ מעצמו. 

פורסם (נערך)

השאלה האם יש מקום להעביר את הסרטון למשטרה. אני חושש שדווקא עלול לפגוע בנהג הסויפט, שאינו מאותת. מצד שני, אם נהג הסויפט נהג נכון ודיווח למשטרה הסרטון עשוי להסיר ממנו חלק ניכר מהאשמה. באיזה שהוא מקום זה מחזיר אותנו לדיון על הקורקינט במעבר החציה שהיה לפני כמה ימים בשרשור מקביל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

לא ברור לי למה, אבל בצומת הזה כל הזמן הרבה אנשים עוברים באור אדום בכיוון משמול לימין (לפי סרטון). במיקרה הזה נהג אופנוע עזר למנוע תאונה.

 

  • אהבתי 7

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...