Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רכב שקניתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל הוא שזאת "מזויפת" ורק נראת כמו מה שקנינו, תראה את רשימת הרזולוציות שהיא מוציאה. הDVR-027 נותנת 720P אמיתי וגם איכות גבוהה יותר - אפשר באמת לראות את מספרי הרישוי של הרכבים בוידאו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא לנצל את טלפון האנדרואיד למטרה הזו בעזרת אפליקציה כמו זאת:

play.google.com/store/apps/details?id=com.dailyroads.v&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kYWlseXJvYWRzLnYiXQ..

?

(צריך להוסיף https:// בהתחלה. אין לי מספיק הודעות בשביל לפרסם לינקים)

פורסם

ניסיתי עם האייפון, היה המון וויברציות אבל הבעיה העיקרית הייתה שלמצלמה של הפלאפון אין זווית רחבה כמו למצלמה ייעודית, כלומר היא מצלמת רק איזור קטן מאוד, ואם היא מכוונת חדר לא רואים את צד ימין ושמאל, רק את מה שבדיוק לפניך.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אותי מעצבן לשים עוד משהו כזה בולט על השמשה הקדמית. ניסיתי למצוא מצלמה שהעדשה שלה נפרדת מהגוף, ככה שאפשר

לעשות התקנה נסתרת בתוך הדשבורד, ורק להעביר חוט עם העדשה שתשב מאחורי המראה.

לא מצאתי משהו כזה, למרות שנראה לי הגיוני שיהיה..מישהו מכיר ?

ואם כבר - עדיף שתהיה אופציה לשתי עדשות ואחת תשב מאחורה.

כשאני אומר עדשה זה אומר :

או שממש מדובר בעדשה עם חיבור של סיב אופטי,

או ממש מיני מצלמה כמו המצלמות רוורס שרק מוציאה סיגנל וידאו שהולך ל'מוח', שמבצע את ההקלטה והשליטה.

טכנית אין בעיה לעשות דבר כזה, רק שלא ראיתי שמישהו מייצר את זה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה עדיין דורש לשים את המצלמה הגדולה על החלון.

אני מחפש כזאת עם שתי עדשות נפרדות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
misterb,

אני ממתין למצלמה הזו שיש לה שתי עדשות, קדמית ואחורית. הנה לינק למישהו שעשה עליה REVIEW:

ממש אהבתי את הרעיון ! חבל שאי אפשר להשתמש במצלמה כמצלמת רוורס ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אני לא מבחין כאן שמזכירים את חשיבות הימצאות שעון ותאריך על גבי הסרט כי רק כך אפשר להוכיח שלא עברת העבירה בגינה אתה מואשם.

הבעיה היא שרוב המצלמות או שאין שעון פנימי ואם יש אז הוא פועל רק כשהפלג נמצא בשקע המצית. אי לכך,כל פעם שאתה יורד מהמכינית השעון מפסיק לפעול.

המצלמות היקרות יותר הן בעלות שעון שעובד עצמאי בעזרת סוללה פנימית.

מצלמות כאלו עולות בערך 200 דולר בחו"ל.

פורסם

אתה בטוח שיש לך מתח קבוע למצת ? זה יכול לגמור לך את המצבר בחניה ארוכה.

ברוב המכוניות החדשות אם יש מתח למצת בלי סויץ', זה לזמן קצוב, משהו כמו 20-30 דקות.

בדקת אחרי כמה שעות אם עדיין יש מתח ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אכן, תמיד יש מתח, הסתכלתי בהקלטות וראיתי שפעם אחת הוא המשיך להקליט במשך 10 שעות רצוף מכיוון שלא נותק הזרם (בגלל זה עברתי למצב חיישן תנועה).

אני לא מאמין שמשהו מהמצת יכול לגמור את המצבר

הנה ציטוט של הודעה ישנה שלי:

"יש לי בגולף 2 שקעי מצתים, אחד מקדימה ואחד מאחורה.

נסעתי עם חברים לטבריה ולא היה חשמל, 2 פלאפונים היו מוטענים קבוע ברכב אחד מקדימה ואחד מאחורה, במשך משהו כמו 8 - 10 שעות שהרכב היה כבוי (יש מתח שאין סוויץ') והרכב התניע בנגיעה."

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אין סיבה שלא יתניע. טעינת סמרטפונים היא לא משהו שזולל יתר על המידה, בהתחשב בכך שהקיבולת של סוללת סמרטפון ממוצעת נעה בין 1000-1500 מיליאמפר/שעה ועוברת ל Trickle Charge או שהטעינה פוסקת לחלוטין בתום התהליך.

פורסם

מוזר מאד. בכל מקרה להגיד ששום דבר שנטען מהמצת לא יכול לגמור מצבר זה שגוי בעליל.

הדוגמה שלך עם הטלפונים לא מייצגת, כי אחרי שהטלפון הגיע לטעינה מלאה הוא מפסיק לצרוך זרם.

אם מחוברת מצלמה שכל הזמן מושכת זרם (במצב של גלאי תנועה היא גם צורכת, גם אם פחות), בהחלט יכול

להגמר מצבר. בכמה זמן ? תלוי בזרם שהיא צורכת, כנראה שכמה ימים לפחות.

אם תחבר מנורה למצת ותשאיר אותה שעות דולקת, אז המצבר ייגמר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...