Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מי שמטייל בתקופה זו בטיולי בוץ עמוקים, מכיר את הבעיה שהוא בא להחליף שמן בדיפרנציאלים ויוצא מישם טחינה (מים+שמן)

על הסרן, בחלק העליון יש נשם, כדי לא ליצור לחץ בסרן, שמן ואיור משנים את נפחם במצבי חום וקור ולכן יש נשם כדי לא לגרום ללחץ.

אנו לא רוצים נשם סתום, נשם סתום יגרור לנזילות שמן מהסרן דרך מחזירי השמן ובהרבה מקרים גם שמן על הפידות הבלם (בעיקר בבלמי טוף) ואין מנוס מהחלפה\שיפוץ סנדלים.

בטיולי בוץ\מים עמוקים מעט, נכנסים מים דרך הנשם לתוך הסרן ומתערבבים עם השמן, כמובן שזה לא רצוין.

בסרנים עם נעילה אחורית זה גם לרוב דופק את היוניט של הנעילה ויש צורך להחליפו.

לכן מה שעושים מעלים את הנשם לנקודה גבוהה יותר.

יש לעלות את נשם הסרן האחורי והקידמי, (בנתיים העלתי רק את האחורי, את הקידמי אני העלה שהאוטו היה על לייפט כי יש צורך לפרק מיגון וכו' אך זה בדיוק אותו דבר)

גם לגיר ולטרנספר יש נשם, אך הוא נמצא בקצה הגובה ממש מתחת לידית ההילוכים, מניסין שלי, מיים לא מגיעים לשם.

האביזרים שאני ישתמשתי בהם הם מתחום הפנאומטיקה, ההברגות מתאימות בדיוק במקרה זה (טויוטה פראדו\היילקס)

אגב, לאנד קרוזר 2004 ומעלה, הנשמים כבר נמצאים למעלה, כך זה מגיעה מהחברה.

אז ככה

פרוק הנשם המקורי מהסרן, והרכבת המתאם הפנאומטי.

העברת הצינור, לחפש את הנקודה שנראת לכם (אני העברתי דרך מעבר הכבל אנדברקס אל מתחת למשענת היד)

הרכבת הצינורות למתאמים (נכנס בלחץ, לחיצה על הטבעת הכחולה והצינור יוצא) ובסוף להרכיב את הנשם המקורי בנקודה הגבוהה.

חשוב להשאיר חופש לצינור בחיבור לסרן, הסרן עולה יורד ומצליב.

עניין של 10 דקות עבודה.

P1080518.JPG

P1080520.JPG

P1080533.JPG

P1080527.JPG

P1080529.JPG

P1080537.JPG

P1080539.JPG

P1080541.JPG

פורסם

קודם כל כל הכבוד על התעוזה.

אבל לפעמים יוצאים מהנשם אדי שמן, והם ממש מסריחים. אתה לא חושב שזה יפריע לך?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

העלתה נקודה חשובה שאני לא חשבתי עליה.

אני אכן החפש מקום אחר, גם אם לא נריח את זה, אין לי עניין באדים אלו בתוך הרכב.

פורסם

פרויקט קטן ומעניין. יש לי רק שאלה בנושא: אין בעיה עם זה שראש הצינור גלוי? יכול להכנס שם אבק ושאר מרעין.

אולי כדאי היה שקצה הצינור יהיה הפוך, או לחלופין להרכיב בקצה ראש נשם (ראש יעודי לנשמים שאמור למנוע כניסת אבק).

ואולי אפילו משהו ברוח של DIY לשים בד מתוח בקצה שיאפשר נשימה של הסרן אך ימנע כניסת אבק ולכלוך.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תוכן חדש...