Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיסב מכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי שיש פה כמה עם ידע בנושא אז הנה:

מכונת כביסה פתח עליון שאוב לורנץ, תוך כדי עבודה באופן פתאומי התוף התחיל להרעיש מאוד.

כשמסתובבים את התוף ביד מרגישים חיכוך, המיסב בצד של הרצועה נראה תקין לאחורי אין גישה אז פתחתי חלון עם דיסק וזה באמת נראה המיסב. אבל זה נראה כאילו גם משהו סבר, איזה מכסה או משהו שהיה צריך להחזיק את התוף, אולי נפל למטה? אין בכלל גישה לברגים שאפשר לפרק.

אז השאלות שלי:

1. מאיפה להתחיל לפרק את המיסב?

2. כמה יעלה תיקון ע"י טכנאי (טכנאי מומלץ בירושלים?)?

3. האם בכלל שווה לתקן (המכונה בת 11)?

תמונות:

1. מה שרואים מבפנים.

2. המיסב מבחוץ דרך ה"חלון".

IMG_1463.JPG

IMG_1462.JPG

פורסם
לאחורי אין גישה אז פתחתי חלון עם דיסק .

ענק אתה ! , כבר שעה אני צוחק מול המסך.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
ענק אתה ! , כבר שעה אני צוחק מול המסך.

גם אני :lol:

וברצינות: החלפת המיסב במכונה עם פתח עליון היא עבודה קשה ולא משתלמת אם המכונה בת 11. עשיתי זאת פעם אחת בעצמי (בקריסטל) ולמרת שהצלחתי, לא הייתי חוזר על זה.

:turn-l:
פורסם

ידידי, מכונה בת 11 שנה, עם מיסב גמור וחור בדופן...

אני חושב שלא תוכל להחליף מיסב דרך החלון שפתחת, תצטרך עוד פירוקים.

לדעתי ותר על המכונה ועבור לחדשה.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מייסב לא נהרס סתם כך . ככל הנראה מחזיר מים שמגן על המייסב נפרץ וחדרו מים לתוך המייסב והרסו אותו.

אני בזמנו ביצעתי תיקון כזה למכונה עם פתח צד . נאלצתי לחרוט בית מיסב חדש ולהתאים מחזיר מים חדש. המון עבודה.

אם אני זוכר נכון בזמנו הטכנאי ביקש 700 ש"ח על עבודה זו .

לדעתי משתלם יותר לקנות מכונה חדשה .

פורסם

700 זה הרבה פחות ממכונה חדשה בטח אם התיקון טוב ויחזיק זמן נגיד יותר משנתיים.

אני לא מבין גדול במכונות כביסה אבל נראה לי שאם הכל עובד וצריך להחליף רק מיסב או מיסב+מחזיר מים (החור בדופן זה יתרון, כן?) חבל להחליף הכל, לפחות ככה זה ברכבים...

פורסם

מכונה משומשת מפירמה ידועה תעלה לך פחות מהתיקון.

מכונה בת 11 זה ישן וצפה לעוד תקלות בדרך כלל אחרי הפעם הראשונה מתעוררות עוד תקלות.

חוץ מזה מכונה חדשה עם 3 שנים אחריות בסביבות 1300 ש"ח חעשה את העבודה כמו שצריך.

פורסם

ברכב מחליפים מיסב כי עלות החלק יחסית למוצר הכללי נמוכה. עלות החלפת מיסב במכונת כביסה יכולה להגיע ל50% ממחיר של מכונה חדשה ולכן בדרך כלל עדיף לקנות מכונה חדשה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

טוב, נשנה כוון - ממה שאני רואה בזאפ פתח עליון מתחילות מ-1600.

תמליצו לי על מכונה טובה עם אחריות טובה.

פורסם

לפפי התיאור שלך בכלל לא בטוח שזה מיסב.

אם אתה מנסה לנדנד את התוף למעלה ולמטה יש חופש?

אם לא אז תעשה מחזור הדחה בהרתחה עם מכונה ריקה ובקבוק חומץ (לא הבקבוק עצמו. רק החומץ) כמ כנראה מדובר בהצטברות אבנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכן, אתה בכיוון הנכון. רכוש חדשה והיפרד מזאת הישנה. החלפת מסב ע"י פתיחת דופן המכונה כבר עשיתי פעמיים בעבר, בשתי מכונות שונות ובהצלחה רבה, אבל דרושות עוד זוג ידיים ע"מ להרים/לתמוך במשקולת הבטון. כמו כן כפי שכבר אמרו - יש להקפיד היטב על חידוש מחזיר המים/אטם.

כל האמור נעשה וכדאי לעשות במכונות בנות 4-5, לא זקנות כמו שלך :-D .

אני מציע לך לקרוא את השרשור הבא לגבי אופן בחירת מכונה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=409990

בהצלחה ובבקשה עדכן מה עשית.

חג שמח.

נ.ב.

יש להגיד "מסב" ולא - מיסב.

פורסם

קודם כל תודה על כל התגובות.

אני נוטה לחדשה אבל עוד צ'אנס קטן.

לפפי התיאור שלך בכלל לא בטוח שזה מיסב.

אם אתה מנסה לנדנד את התוף למעלה ולמטה יש חופש?

אם לא אז תעשה מחזור הדחה בהרתחה עם מכונה ריקה ובקבוק חומץ (לא הבקבוק עצמו. רק החומץ) כמ כנראה מדובר בהצטברות אבנית.

כן יש חופש. ומה שנראה לי עכשיו זה שהמסב עצמו נראה בסדר ומה שמשוחרר/נשבר זה החיבור בין התוף אליו - מה שנראה בתמונה הראשונה עם בורג אלן באמצע, אם מסובבים אותו המסב בצד השני מסתובב חופשי (רואים דרך ה"חלון") והתוף פשוט משוחרר ממנו. אז אני מנסה לפרק אותו אם כי מתחיל להתחוור לי שצריך יהיה להפריד בין התוף לבית שלו שזה כבר סרט כי הברגים ככל הנראה מבפנים...

ננסה מקסימום נקנה חדשה רק שהכביסה מתחילה להצטבר...

פורסם

טכנאי מקצועי לא עושה ככה, יש דרך קלה הרבה יותר.

מפרקים את הגומיה שאוטמת את הדלת ומשחילים יד פנימה - תתפלא כמה הרבה מקום יש שם.

עלות תיקון (בראש העין) אצל טכנאי מעולה, עם קיט שיפוץ איכותי, מיסבים יפניים וגומיות מקוריות עלה 500 שקל לפני שנה.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...